Tavsiye S5 neden hic tutulmadi ?

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
1. Radio yok
2.cakma imeil atilmiyor
3.fiyat yüksek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
lgnin g serisi samsungu zorluyor. g3 varken s5 tercih etmezdim. danisanlara da g3 aldirdim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
1. Radio yok
2.cakma imeil atilmiyor
3.fiyat yüksek

• Beğen
Tepkiler: bilal72
byAndroid

byAndroid

Üye
Radyo kullanan var mı yaa :D tunein falan neysede telefon radyosu kulaklıksız çalışmıyor heralde
Edit: yine iphone konuya girdi hadi hayırlısı :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
Seglopsi

Seglopsi

Üye
S5 kullanan birisi olarak söyleyim "tutmaması" çıkış zamanı ile alakalı düşünüyorum. Bundan sonraki hiçbir model zaten GalaxyS3 gibi bir patlama yaratamayacaktır. En nihayetinde herkesin elinde bir android akıllı cihaz olduğu için kimse gidip inanılmaz farklılıklar sunmayan modellere geçip şu kadar parayı telefona heba edeyim diye düşünmez. Benim geçiş dönemime (MeeGo'dan, Android'e) denk geldiği için GalaxyS5 almıştım geçtiğim dönemin en iyi cihazıydı ve şunu özellikle belirteyim aldığım için çok memnun olduğum, her konuda beni tatmin eden bir telefon S5. Eğer şu zamanda geçseydim muhtemel bir Iphone6 veya S6Edge alırdım. S5, Özellikle Nokia N9 fiyaskosundan sonra tamamen çölde vaha gibi gelen, halen performans sorunu yaşamadığım veya beni yarı yolda bırakan bir cihaz olarak karşıma çıkmadı.

Cevabım sanıyorum arkadaşı tatmin etmiştir :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Tutulmuştu bence herkesin elinde var nereye baksam, ya da durun birbirlerine benzedikleri için hepsini S5 de sanmış olabilirim. Neyse :ehe

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
PriZm

PriZm

Üye
Hızlı odaklama yapması tüketicilerde kamera açısından bakılırken ikincil etkenlerden olabiliyor. Daha yavaş odaklayıp da daha kaliteli çekmesi çoğu insan için daha makul bir tercih olur.
Ne alaka? Yavaş odaklaması daha iyi çekeceği anlamına gelmiyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
iPhone'da da radyo yok ama gayet iyi tutuluyor.
iphone yi katıştırıp bu muhabbete sokma iphone varken android mi vardı piyasada s5 ile kıyaslıyorsun zamanın en iyi telefonu old için tutuldu neyse burada bahsedilen olay neden s5 diğer modeller ile iyi bir satış getirmedi ben açıkcası s5 almayı ve samsung hayranı olan biriyim ama sadece radio yok diye lg g3 aldım nedeni sadece bu ülkede gündüz çalışan insan yok gece nöbeti tutanlar bilir benim halimi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lafa gelince samsung'un rakibi APPLE örneği apple'dan verince onu karıştırma bunu karıştırma dahada size birşey söylemiyorum.

theeternal

theeternal

Üye
dışardan bakınca samsungun amiral gemisine benzemiyordu çünkü :D bence tabi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S5'in tutulmaması tasarımı yüzündendir. Şuanda telefon almayı düşünenler de S5'e yönelebilir 1400 küsürlere kadar indiğini gördüm hem gelişmiş bir model, hem de su/toza karşı dayanıklı. Tasarımı da öyle yerden yere vurulduğu kadar kötü değil bi S6 değil tabi ama idare eder yani. Benim görüşüm ise beyaz renk zaten telefonları çin malı ve uyduruk gösteriyor S5'e özel bir durum değil.

kadikoy

kadikoy

Üye

burdaki ciddi habere göre;
tüketicilerin 1 numara tercihi SAMSUNG S5 imiş.
G4 de S6 ve iphone 6 ezmiş.
Buna ne demeli .

• Beğen
Tepkiler: technocu1
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
E ama ben bizim cevrede 67 kisiye hangi telefonu kullaniyorsun diye bi tane s5 bi tanede s5 mini kullanan var :) :) :) hakikaten garip

0343434

0343434

Üye
Ne alaka? Yavaş odaklaması daha iyi çekeceği anlamına gelmiyor.
Benim demek istediğimi anlamamışsın. Ben daha yavaş çeksin ama daha kaliteli olsun diyorum. Hızlı çekmeye çalışırken fotoğraf kalitesi düşebiliyor eğer yazılım yetersizse.

PriZm

PriZm

Üye
Benim demek istediğimi anlamamışsın. Ben daha yavaş çeksin ama daha kaliteli olsun diyorum. Hızlı çekmeye çalışırken fotoğraf kalitesi düşebiliyor eğer yazılım yetersizse.
Bu daha çok perde hızına bakar ama evet yazılımda önemli.

Ancak Samsung'un kamera yazılımı epey başarılı bence.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
13milyon senin için tutulmadi anlaminami geliyor ??

byAndroid

byAndroid

Üye
İyi satmış