Tavsiye S5 neden hic tutulmadi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
E ozaman samsung bunu niye uretti

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Samsungun bir amacı var oda 3-5 aya bir telefon çıkarıp milyonlarca satmak

Serhan

Serhan

Üye
Kim attı ki ?
(Bu arada bu mesajı s5 ile atıyorum :D )

wolf78

wolf78

Üye
Ben yeni aldım güzel telefon fazla ısınma yok bataryası iyi gidiyor kamerasına güzel

0343434

0343434

Üye
Onlarca neden sayılabilir;
  • Ucuz plastik madde
  • Touchwiz yazılımı
  • Şarj kapağı sorunu
  • Kameranın o kadar da iyi kalite de olmaması
  • Performans sorunları
Ve daha fazlası sayılabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5'in kamerask o kadarda kötü değil. 0.3 saniyede odaklıyor ayrıca hdr video kaydı yapam ilk akıllı telefon.

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen ben de sevdim s5 kamera ile g3 kamera ayni. Odak fena.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Vay be ama boyle diyorsunuzda fiyatı 1000 tl den fazla (:

0343434

0343434

Üye
S5'in kamerask o kadarda kötü değil. 0.3 saniyede odaklıyor ayrıca hdr video kaydı yapam ilk akıllı telefon.
Hızlı odaklama yapması tüketicilerde kamera açısından bakılırken ikincil etkenlerden olabiliyor. Daha yavaş odaklayıp da daha kaliteli çekmesi çoğu insan için daha makul bir tercih olur.

Luck Star

Luck Star

Üye
Tutulmamış gibi gelebilir belki ama ben çok görüyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Anı yakalamak herkes için ön plandadır. Sırf bunun yüzünden iphone alanlar vardı. Ayriyetten s5 kamerası çok iyidir zamanında en iyi kameraydi şuan onun yerine note 4, s6, g4 aldı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben geçen g3 aldım elime kamerası hoşuma gitti şahsen benim note 3 gibi odaklamaya çalışmıyo hiç direk nereye tutarsan tut net görüntü. S5 nasıl görmedim hiç ama s5 kullanan çok gördüm.

Luck Star

Luck Star

Üye
s5 ile g3 kamera birebir aynı. Sadece video hdr çekiyormuş yeni öğrendim yoksa tamamen aynı çekiyor çok kez kıyasladım. Şuan en iyi kamera g4 ve s6 diğerleri yanında kardeşler kundura kalıyor :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
G4 le s6 kamera karşılaştırmasını izlemiştim ikiside hemen hemen aynı kaliteye sahip fakat çekilen resimlere telefonlar üzerinden baktığında s6 daha canlı renklere sahip

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:ehe :kop2:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
tasarım berbartı yine samsungun dandik plastiğiydi. 5 serisine gelmişsin hala aynı tararım kenarları soyulan vs fazlasıyla gerideydi tasarımı. Özelliklere gelirsek evet güzel bir kamerası ve gayet hızlı bir odaklaması var ancak diğer özelliklere bakarsak s4 ile arasında ne kadar fark var? ekran aynı çözünürlük, ram aynı, işlemci setleri arasında ahım şahım farklar yok vs vs. yani bence kendi kitlesi ne değişti ki havasındaydı ondan tutulmadı?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4
1.6 ghz 28nm 441ppi
S5
2.5ghz 442ppi :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
G4 le s6 kamera karşılaştırmasını izlemiştim ikiside hemen hemen aynı kaliteye sahip fakat çekilen resimlere telefonlar üzerinden baktığında s6 daha canlı renklere sahip
Süper amoled den kaynaklanıyor o da. Birçok insanı cezbeden bir ekranı var o yüzden

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Luck Star

Luck Star

Üye
Süper amoled den kaynaklanıyor o da. Birçok insanı cezbeden bir ekranı var o yüzden

Normal şekilde messengerı açtım g2 ve s6 da. ikisininde renkler canlılık vs. aynıydı . 2 saniye sonra ekran değişti maviler göz alıcı oldu. Samsung hileci :ehe (Uyarlanabilir Amoled Ekran ayarı... )