iPhone'da da radyo yok ama gayet iyi tutuluyor.1. Radio yok
2.cakma imeil atilmiyor
3.fiyat yüksek

Ben o duruma çok rastlıyorumTutulmuştu bence herkesin elinde var nereye baksam, ya da durun birbirlerine benzedikleri için hepsini S5 de sanmış olabilirim. Neyse![]()

Ne alaka? Yavaş odaklaması daha iyi çekeceği anlamına gelmiyor.Hızlı odaklama yapması tüketicilerde kamera açısından bakılırken ikincil etkenlerden olabiliyor. Daha yavaş odaklayıp da daha kaliteli çekmesi çoğu insan için daha makul bir tercih olur.
iphone yi katıştırıp bu muhabbete sokma iphone varken android mi vardı piyasada s5 ile kıyaslıyorsun zamanın en iyi telefonu old için tutuldu neyse burada bahsedilen olay neden s5 diğer modeller ile iyi bir satış getirmedi ben açıkcası s5 almayı ve samsung hayranı olan biriyim ama sadece radio yok diye lg g3 aldım nedeni sadece bu ülkede gündüz çalışan insan yok gece nöbeti tutanlar bilir benim halimiiPhone'da da radyo yok ama gayet iyi tutuluyor.
Benim demek istediğimi anlamamışsın. Ben daha yavaş çeksin ama daha kaliteli olsun diyorum. Hızlı çekmeye çalışırken fotoğraf kalitesi düşebiliyor eğer yazılım yetersizse.Ne alaka? Yavaş odaklaması daha iyi çekeceği anlamına gelmiyor.
Bu daha çok perde hızına bakar ama evet yazılımda önemli.Benim demek istediğimi anlamamışsın. Ben daha yavaş çeksin ama daha kaliteli olsun diyorum. Hızlı çekmeye çalışırken fotoğraf kalitesi düşebiliyor eğer yazılım yetersizse.