s40 tabanlı telefonlar için flaşı el feneri gibi kullanmamı sağlayacak bi proğram arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
s40 tabanlı telefonlar için flaşı el feneri gibi kullanmamı sağlayacak bi proğram arıyorum
eskiden kullandığım samsung marka telefonumda 0 a uzun bastığımda flas ışığı sürekli yanmaya başlıyodu ve zorda kaldığımda onu el feneri gibi kullana bliyordum. şimdi kullandığım nokia 5610 telefonumda ise flaş war fakat uzun süreli yanmasını sağlayamıyorum. bunun için uygun s40 tabanlı proğram warsa eklerseniz buraya sevinirim ..

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark, 5461skry5461 ve ZAFER_0068D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
vala ben bulamadım bulan varsa iyi olur.

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
forumda bazıları var kullanıyorum falan yazmışlar. ama açılan konuların hepsi s60 tabalı

gfbtiti

gfbtiti

Üye
3120 cllacixvarmı acaba

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan kullanan ve ya bilen bi kimse yok ..

dedereis123

dedereis123

Üye
hiç yok mu ya

dedereis123

dedereis123

Üye
zor bir program sanırım S40 için

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
ÇOĞu s40Da fLasH YoK :D öLe bi progRaMda oLdugunu sanmıyoruM aMa inş. buLursun

cerbe22

Üye
emeğine sağlık

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşım benim hem n 73 hemde 5800xpres musıc var 5800 olan telde var bu el feneri ovi nokıadan indirdim ama n 73 için denemedim yaptımda paylaşırım

emre1112

emre1112

Üye

işe yarayabilir ..

baranatak

Üye
5800 da kulanıyorum ben o s60 mı kı ovide war o programacaba

şaban ceran

Üye
arkadaşlar benim 6300 model tlf var ve müzik çalara girerken 2-3 dk donuyor ndn acaba. tşk

MuazzezErsoy'cu

MuazzezErsoy'cu

Üye
arkadaşlar benim 6300 model tlf var ve müzik çalara girerken 2-3 dk donuyor ndn acaba. tşk

kardeşim valla benimkide böle oluyordu geçen artı kdayanamadım değiştirdim 3120 c aldım çok memnunum.

acati

acati

Üye
File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID).

dosya silinmiş

ömerbjk 95

Üye
var bedawap.com da phone light adında ve bedava telden girmeniz gerekiyor

MrTech

MrTech

Üye
arkadaslar ilk once ben 5130 kullaniyorum.mesela 5130'da flash isik yeri yok ama bir program s40 ekranlarini isik yapabiliyor adi vLight bulursam eklerim.

Üst Alt