s4,xperia z , galaxy s3 ve lumia 920 fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
s4,xperia z , galaxy s3 ve lumia 920 fiyatları
merhaba arkadaşlar eylül ortasında felan telefon almayı planlıyorum öğrenciyim zaten okadar pahalı bir telefon alamam fakat bugün hepsiburada ya felan baktım fiyatlar gittikçe düşüyor sizce eylüle
s4,s3,lumia920,xperia z fiyatları nolur ? ne kadar iner

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
S3 daha düşmez bence yeterince indi 900 civarı kalır

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
S4 ün düşmesine daha var yeni alet 920 baya düşer çünkü 1020 çıktı ve baya sağlam özellikleri var xperia z hakkında bi fikrim yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Diğer telefonlarda aynı şekilde bariz bir fiyat farkı olmaz.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 al. Bende öğrenciyim aldım memnunum. Tamam iPhone 5 Htc one gibi değil ama piyasadaki tüm oyunları sorunsuz açıyor ve her işi görüyor. Ben 600 tlye aldım tanıdıktan 1000 tlye bulabilirsin

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
mesela s4'ün fiyatı 1.300 kadar iner mi ? benim tahminim iner gibi geliyo çünkü s4 miniyi piyasaya sürdü 1.200 'den onu alıcak adam s4 ü alır s3 de bu sayede iyice düşer gibi geliyo siz ne düşünüyosunuz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1300 anca paralel ithalat bulursun şuan s3 bile teknomarketlerde falan 1200'den aşağı değil s4'ün o kadar düşmesi için s5'in çıkması lazım note 2 düşün bence

Invoke

Invoke

Üye
1300 anca paralel ithalat bulursun şuan s3 bile teknomarketlerde falan 1200'den aşağı değil s4'ün o kadar düşmesi için s5'in çıkması lazım note 2 düşün bence

Aynen.
Note2 çok daha iyi olabilir, ekran büyüklüğünü sorun etmezsen.

- - - Eklendi - - -

mesela s4'ün fiyatı 1.300 kadar iner mi ? benim tahminim iner gibi geliyo çünkü s4 miniyi piyasaya sürdü 1.200 'den onu alıcak adam s4 ü alır s3 de bu sayede iyice düşer gibi geliyo siz ne düşünüyosunuz

Düşmez, 1yıla yakın var o kadar düşmesi için.

maskedboy

maskedboy

Üye
1300 tl olmaz olsa olsa 1500 tl olur bu arada önce hangi işletim sistemi kullanacağına karar ber android mi wp8 mi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
1300 tl olmaz olsa olsa 1500 tl olur bu arada önce hangi işletim sistemi kullanacağına karar ber android mi wp8 mi

şuan galaxy w kullanıyorum fakat android hastayım ben.
ama artık gerçekten google play yüzünden android den soğudum android Fan ıyım fakat artık android çok dandik bir sistem geliyo.
niye derseniz kısaca söylim .
ne kadar yüksek özelliklere sahip bir cihazınız olursa olsun uygulama desteği kötü olduğu sürece android ilerlemicek.
kullandığım whatsapp,viber,twitter,facebook,fb messenger ve binlerce uygulama çalışmıyor , çalışıyo fakat doğru çalışmıyo hep bir hata hep bir hata artık bıktım yukarıdaki 5-6 uygulama sadece örnek instagrm 2-3 hatası var vine yi saymıyorum bile kamera uygulamarı cabası eee ne anladım ben bu özgür sistemden ? bütün uygulamalar donucaksa gidip s4 de alabilirim xperia z de htc one de alırım fakat uygulama kötü olduğu sürece verim alamıcam ki herşeyi kafasına göre kullanıcak ve bir süreden sonra sistem hantallaşcak bu yüzden android den soğumaya başladım açıkcası w8in yorumlarına baktım fakat sevilmiyo sevilmesi beni ona çekti.
ama s3 ile lumia 920 karşılaştım her yönüyle s3 önde s3 bile öndeyse nokia nın en üst seviye cihazından kafam allak bullak oldu :D

önerisi ve fiyat konusunda tahmin yürütücek varsa yazsın değerlendirelim

Windows Phone uygulama koymak 1-2 haftayı alıyo çok zor sağlam bir uygulama yazmanız lazım.
İOS 1-2 hafta sürüyo yine hatasız sağlam bir uygulama açıkları olmayan yazılım koymanız lazım.
GOOGLE PLAY - 1-2 günde en dandik uygulamayı sokabilirsiniz .
fark burda bence..

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

şuan galaxy w kullanıyorum fakat android hastayım ben.
ama artık gerçekten google play yüzünden android den soğudum android Fan ıyım fakat artık android çok dandik bir sistem geliyo.
niye derseniz kısaca söylim .
ne kadar yüksek özelliklere sahip bir cihazınız olursa olsun uygulama desteği kötü olduğu sürece android ilerlemicek.
kullandığım whatsapp,viber,twitter,facebook,fb messenger ve binlerce uygulama çalışmıyor , çalışıyo fakat doğru çalışmıyo hep bir hata hep bir hata artık bıktım yukarıdaki 5-6 uygulama sadece örnek instagrm 2-3 hatası var vine yi saymıyorum bile kamera uygulamarı cabası eee ne anladım ben bu özgür sistemden ? bütün uygulamalar donucaksa gidip s4 de alabilirim xperia z de htc one de alırım fakat uygulama kötü olduğu sürece verim alamıcam ki herşeyi kafasına göre kullanıcak ve bir süreden sonra sistem hantallaşcak bu yüzden android den soğumaya başladım açıkcası w8in yorumlarına baktım fakat sevilmiyo sevilmesi beni ona çekti.
ama s3 ile lumia 920 karşılaştım her yönüyle s3 önde s3 bile öndeyse nokia nın en üst seviye cihazından kafam allak bullak oldu :D

önerisi ve fiyat konusunda tahmin yürütücek varsa yazsın değerlendirelim

Windows Phone uygulama koymak 1-2 haftayı alıyo çok zor sağlam bir uygulama yazmanız lazım.
İOS 1-2 hafta sürüyo yine hatasız sağlam bir uygulama açıkları olmayan yazılım koymanız lazım.
GOOGLE PLAY - 1-2 günde en dandik uygulamayı sokabilirsiniz .
fark burda bence..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş öncelikle android o kadar dandik değil android şu an ios ile ile ilk defa bu kadar rekabetli geçiyor ve android 5.0 ile bir çok şeyin değişeceğine inanıyorum öncelikle senin kullandığın cihaz galaxy wonder samsungun en sorunlu cihazlarından biri fakat çok satıldı sen o telefona istediğin kadar rom kernel yükle çok şey değiştiremezsin haa dediğin doğru şu an android uygulamaları hala biraz sorunlu ama bu wp8 in üstün olduğu anlamına gelmez ben android yanlısıyım mesela ben bu foruma günde 20 kez giriyorum ve ipad 4 üzerinden yazıyorum ama ios tan hiç memnun değilim ios sanıldığını kadar muhteşem bir işletim sistemi değil 6 yıl boyunca hiç tasarım değimedi şimdi ios7 çıktı olay oldu android her sürümünde yeni özellikler geliyor ve daha stabil oluyor ama dediğin gibi google play hala uyduruk uygulamalar var google hala bunla uğraşıyor herkese iyi forumlar:oke:

fk555897

fk555897

Üye
Bence S4 1500 TL'ye, S3 1000 TL'ye (düşse bile tavsiye etmem), Xperia Z 1500 TL'ye, Lumia 920'de 1300 TL'ye falan düşer.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Bence S4 1500 TL'ye, S3 1000 TL'ye (düşse bile tavsiye etmem), Xperia Z 1500 TL'ye, Lumia 920'de 1300 TL'ye falan düşer.

tavsiye etmem demişisiniz ama rekor satış yaptı okadar insan saf mı ?

alperen kutuk

Üye
920 düşer s3 düşeceği kadar düştü zaten diğerlerini bilmem

Invoke

Invoke

Üye
tavsiye etmem demişisiniz ama rekor satış yaptı okadar insan saf mı ?

Bir kısmı saf tabi. Kusura bakmayın ama bu mantık çok saçma o kadar sattı diye iyi olmak zorunda mı? Dünyada en çok çinli var diye çinli olalım ya da kadın nüfusu çoksa dönek mi? Evet çok saçma konuştum ama s3 çok sattı o zaman iyidir mantığı da saçma.

- - - Eklendi - - -

Arkasına Samsung yazıyorlar, doğadan ilham aldı, sizin için tasarlandı diyorlar, akıllı bekleme diyorlar, siz yatmadan yatmaz, gözünüzü okur diyorlar. Satıyorlar...

Berk E.

Üye
S4 bugünlük teknosada 1600 :)