1300 tl olmaz olsa olsa 1500 tl olur bu arada önce hangi işletim sistemi kullanacağına karar ber android mi wp8 mi
şuan galaxy w kullanıyorum fakat android hastayım ben.
ama artık gerçekten google play yüzünden android den soğudum android Fan ıyım fakat artık android çok dandik bir sistem geliyo.
niye derseniz kısaca söylim .
ne kadar yüksek özelliklere sahip bir cihazınız olursa olsun uygulama desteği kötü olduğu sürece android ilerlemicek.
kullandığım whatsapp,viber,twitter,facebook,fb messenger ve binlerce uygulama çalışmıyor , çalışıyo fakat doğru çalışmıyo hep bir hata hep bir hata artık bıktım yukarıdaki 5-6 uygulama sadece örnek instagrm 2-3 hatası var vine yi saymıyorum bile kamera uygulamarı cabası eee ne anladım ben bu özgür sistemden ? bütün uygulamalar donucaksa gidip s4 de alabilirim xperia z de htc one de alırım fakat uygulama kötü olduğu sürece verim alamıcam ki herşeyi kafasına göre kullanıcak ve bir süreden sonra sistem hantallaşcak bu yüzden android den soğumaya başladım açıkcası w8in yorumlarına baktım fakat sevilmiyo sevilmesi beni ona çekti.
ama s3 ile lumia 920 karşılaştım her yönüyle s3 önde s3 bile öndeyse nokia nın en üst seviye cihazından kafam allak bullak oldu
önerisi ve fiyat konusunda tahmin yürütücek varsa yazsın değerlendirelim
Windows Phone uygulama koymak 1-2 haftayı alıyo çok zor sağlam bir uygulama yazmanız lazım.
İOS 1-2 hafta sürüyo yine hatasız sağlam bir uygulama açıkları olmayan yazılım koymanız lazım.
GOOGLE PLAY - 1-2 günde en dandik uygulamayı sokabilirsiniz .
fark burda bence..