Telefon Tavsiyesi s4 ü satıp nokia lumia alacagı acil fikir.

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım sen kullanıyor olmalısın. Yani özetle al pişman olmazsın diyorsun. Sürekli donup donup kapanmasın da. Gerçekten artık sinir olmaya başladım. S4 gibi bir telefon bile stabil çalışmıyor akıl alır gibi değil. Evet çok fazla güzel yönü var fakat o da market sayesinde. Yani eğer uygulama zenginliği olmasın Samsung telefonun yanına bile yaklasmam. Bu telefondan önce HTC one kullandım o hiç bu sorunları yasatmadi bana. Yani artık insan uygulamadan çok stabil çalışmasını istiyor o derece illallah ettim.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Sanırım sen kullanıyor olmalısın. Yani özetle al pişman olmazsın diyorsun. Sürekli donup donup kapanmasın da. Gerçekten artık sinir olmaya başladım. S4 gibi bir telefon bile stabil çalışmıyor akıl alır gibi değil. Evet çok fazla güzel yönü var fakat o da market sayesinde. Yani eğer uygulama zenginliği olmasın Samsung telefonun yanına bile yaklasmam. Bu telefondan önce HTC one kullandım o hiç bu sorunları yasatmadi bana. Yani artık insan uygulamadan çok stabil çalışmasını istiyor o derece illallah ettim.

android alıcaksan ya nexus alıcaksın ya da hiç almıcaksın :thumbup::10numara:

zaten nisanda sistemin moğu açığı kapanıyır sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: nsren
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler fikirlerin için. birazdan çıkacağım çarşıya. Sende son olarak en güzel ve en kötü yönü hakkında bilgi alabilir miyim.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Teşekkürler fikirlerin için. birazdan çıkacağım çarşıya. Sende son olarak en güzel ve en kötü yönü hakkında bilgi alabilir miyim.

en güzel yönü stabil ve hızlı sistem daha dun l520 de mc 4 u oynadım cidden çok akıcıydı,ayrıca sistemi Microsoft yapıyor boru değil yani :),kotu yanı ise bana göre bildirim merkezi yok bence büyük bir eksiklik ama nisanda gelecek büyük güncellemeyle oda çozulcek bence androidin hantallığından sonra vay be dedirtir sana :)

• Beğen
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Bak bunları duymak iyi oldu. Bir zamanlar n95 8gb kullanıyordum o telefonda sadece 256mb ram vardı :) ona rağmen nasıl hızlı çalışırdı. Şimdi 2gb ram 8 çekirdek işlemci stabil değil vay arkadaş :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bak bunları duymak iyi oldu. Bir zamanlar n95 8gb kullanıyordum o telefonda sadece 256mb ram vardı :) ona rağmen nasıl hızlı çalışırdı. Şimdi 2gb ram 8 çekirdek işlemci stabil değil vay arkadaş :)

aslında android stabil değil demek yanlış sadece android denince akla samsung geliyor ve samsung arayuzu touchwiz tam Bi ram canavarı,nexusu bunun için tavsiye ederim saf android :)

n95 de 128mb ram yokmuydu?

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Benim lumiada da şu anda sevmediğim tek şey arayüz. yani ana ekran olmaması iyi değil. Bumu bir çözümü var mı.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Benim lumiada da şu anda sevmediğim tek şey arayüz. yani ana ekran olmaması iyi değil. Bumu bir çözümü var mı.

arayuzu sevmiyorsanız tavsiye etmem yani insan ne olursa oldun kendine güzel geleni arıyor ,ama sadece kutucuklardab oluşmuyor sağa çekince liste şeklinde bir menü var yani aslında androiddeki gibi

• Beğen
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
O düz olanda. Bende ki 8gb olandı. 256 ram vardı ama canavar gibiydi :) aslında yaptığım eleştiri Android sistemden ziyade Samsung için geçerli. Kaç tane model kullandım hepsi aynı. Ama ne yalan söyleyeyim şu Android uygulamaları çok ararım :) özellikle launcher ve klavye uygulaması

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
seçim sizin ama wp markette gelişmiyor değil :)

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Videosunu izledim o geçişler nasıl yapılmış öyle. Işık hızında mübarek :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

MaxipmaN

Üye
820 iyi gider bence

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aradığın fiyat aralığında temiz bir 820 bulursan süper olur. tek sıkıntısı hafızası olur sanırım senin için :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
kullanmadan yorum yapma demişler ama 1 haftalık lumia 920 kullandım ve ayrıca sınıf arkadaşım eylül ayından beri kullanıyor ve şu anda satıyor mavi lumia 920 isteyen varsa buradanda duyurulur izmir'deyiz ;) belki size iyi bir indirim yaptırırım

CANGO97

CANGO97

Üye
520 al kardeşim 350-400 arası :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Lumia 820 Almada Ne Alırsan Al Sar Değeri Çok Yüksek

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Dostum öncelikle s4ü bırakıp 520-620-720 gibi alt modelleri almak ne kadar mantıklı bilemem ama hiçbir şekilde kasma donma olmayacağının garantisini verebilirim sana :) Market gelişiyor ilerliyor, sistem eksiklikleri de kapanıyor wp ye geçince memnun kalacağını düşünüyorum ben. İkinci el temiz bir 920 bulabilirsen iyi olur, olmadı 820

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
kullanmadan yorum yapma demişler ama 1 haftalık lumia 920 kullandım ve ayrıca sınıf arkadaşım eylül ayından beri kullanıyor ve şu anda satıyor mavi lumia 920 isteyen varsa buradanda duyurulur izmir'deyiz ;) belki size iyi bir indirim yaptırırım

sınıf arkadaşım sailfish kullansa ben de kullanıyor Olcam değil mi abi çok komiksiniz,bir wp yi anlamak için en az 1 ay kullan oyle gel

Üst Alt