Luck Star
Üye
Tahrik etmeye çalışma beni. Adam gibi beni etiketleseydin ya? Diğer konuda özelden adres ver dedim sesini bile çıkarmadın. Ayrıca senin ne fanboyu olduğun nickinden belli zaten. Bize diyorsun bi de fanboy diye.
+1 neyse dostum boşver. kendi cihazının 1e1 aynısı g1 e kasıyor dedi
Sen sabah görecektin bunu. Nexus 5'in kamerası iPhone 5S'ten daha iyi çekiyor dedi.
nexus5 çıkmamış olan nexus6 dan iyi bro
Nexus 6 çıkınca da onu övecek, iPhone 6'dan daha iyi diyecek. Adam takmış bi arayüz arayüz diye. Neymiş 90 tane oyun yüklüymüş. Hepsini oynayabiliyor mu?Şimdi gelecek yine Nexuslara istediğin kadar oyun yükle kasmıyor diyecek.
almaman iyi olmuş adam seni kazıklayacakmış az kalsınarkadaşlar bugün telefoncuları gezdim bir yere girdim bilerek note 2 ile s4ü takas yaparmısınız yaparız dedi sahibi telefonu çıkardım ben s4ün en temizini 800 tlye alıyorum dedi seninkinin çerçevesi soyulmuş o yüzden 600 sayarım dedi takas olarakta note 2 için s4 ve 350 tl vericekmişim diyor sonra htc one ye ne istersin dedim adamın dediği şık etti beni 750 tl üstüne vereceksin dedi bende bay bay dedim çıktım sinir krizine giriyordum az daha adamın ağzını burnunu dökücektim.
öyle kolay değil eskiden çok kazıklanıyordum şimdi değiştim gözüm açıldı artıkalmaman iyi olmuş adam seni kazıklayacakmış az kalsınnote 2 ile s4 takas yapıcan birde üste para vercen , senin ondan para alman lazımdı
zaten bence en büyük hatan lg g2 yi s4 ile takas etmen olmuşöyle kolay değil eskiden çok kazıklanıyordum şimdi değiştim gözüm açıldı artık
aynen öyle htc one nin üstüne 750 tl istiyor oha yani insanda biraz akıl olurTelefonculardan kilif almak disinda alisveris yapma derim
artık s4'ü g2'yle takas etmezleraynen yaptık bir hata şimdide lg g2 arıyorum
bende ona tutuldum ya zatenben 1500tl al 600 tl ye adam sana fiyat versin olur mu bu
kusura bakma ama anlayamadımSatışları genelde aranızda gerçekleştirir ve büyük oranda takas yaparsanız telefoncular batar , ve bu bizim yararımıza olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?