Telefon Tavsiyesi S4 mu almalıyım, note2 mı almalıyım, ne almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
İşin gercegi de şu aslinda yeni cikacak general mobile 1000+ ve üstü cikarsa asiri sicak bakmayan kisiler bile olabilir

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeslerim marka takintisi yapmayalim. Touchwiz agir zaten bir suru gereksiz programda var. Neyse artik incelemlerde anlariz

• Beğen
Tepkiler: KD1907
nokia_belle

nokia_belle

Üye
@mvrucu123 yeni pisaya sürülecek modelleri icin dedim,sonucta bir önce ki ürünlerini alanlar f/p sebebiyle alindi ama tutupta 1000+ ve üstü bir fiyat politikasi olursa,bu sefer 2. plan'a atan kisiler olabilir fiyat yukselme sebebinden dolayi,Zaten general mobile discoveryde ki fiyat etiketini hepimiz biliyoruz 3 asagi 5 yukari her satilan yerde fiyat ayni,yeniden basariyi yakalamak istiyorlarsa,cok sattik nasilsa yine alirlar diyipte fiyatlari birden tavan yaparlarsa,gerileme bile olabilir

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
@mvrucu123 yeni pisaya sürülecek modelleri icin dedim,sonucta bir önce ki ürünlerini alanlar f/p sebebiyle alindi ama tutupta 1000+ ve üstü bir fiyat politikasi olursa,bu sefer 2. plan'a atan kisiler olabilir fiyat yukselme sebebinden dolayi,Zaten general mobile discoveryde ki fiyat etiketini hepimiz biliyoruz 3 asagi 5 yukari her satilan yerde fiyat ayni,yeniden basariyi yakalamak istiyorlarsa,cok sattik nasilsa yine alirlar diyipte fiyatlari birden tavan yaparlarsa,gerileme bile olabilir
En fazla 1200 olacak ki anlayan bir kisi gordugunde ben napim note 3 u diyecektir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@mvrucu123 kesin konusmak istemiyorum ama uygun bir fiyatta cikmazsa,gerileme adimlari olabilir sonucta diger firmalar da yakinda yeni modellerini ortaya koyucak,kiliclar cekilicek kisaca,o yuzden eger iyi bir strateji uygulamak istiyorsa gmd yeniden uygun fiyatlardan verdiginde ilk partiltisini yaklamis olur yoksa yuksek fiyatlarla giris yaparsa,bir espirisi olmuyor o zaman

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt