Galaxi s3 mü yoksa S4 mini mi almalıyım ??

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Ayni fiyat araliginda nexus4u tavsiye ederim

smh60

smh60

Üye
Cihaz yeni sayılır romlar çoğalacaktır ama benim tercihim s3 :)

kty

kty

Üye
Nexus 4 al ayni para ve ikisindende gizel duruyor cihaz.

djcancox

djcancox

Üye
Ben ıphone kullamıyordum senelerdır sıkıldım ekran kucuk vs vs sımdı s3 aldım senın gıbı kararsızdım s4 minimi yoksa s3 mu arastırınca ve bıraz denyınce s3 un s4 mini ve normal s4 den pek farklı oldugunu gormedım soylenenler ıste cok takılır soyle boyle s4 bıle takıldıgını gordum ben memnunum su an sakın gūc tasarruf modunu acma yeter nexus da guzel ama onunda ekran cozunurlugu samsung un yanına yanasamaz bile

Invoke

Invoke

Üye
Hacı ben ikisini de önermiyeceğim... Note 2 al pisman olmazsın, boyutu sorun ediyorsan da nexus 4 al. Rahat edersin.

thebancally

Üye
İkisi de o fiyattayken alınmaz.Nexus 4 veya alabilirsen lg optimus g daha iyidir hepsinden.

Krofessional

tek çözümünüz romlar..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben rahat kullaniyorum. bu iki telefon arasinda sirf ram icin secim yapilmaz baska bi telefon olsa haklisin. ama dedigin gibi bi sikinti yok 512 varken de yoktu tek bi uygulama ram yetmedigi icin islem yapamiyodu o da arka planda tarayici ve whatsapp acikkendi. ram kullanimi kullandigim cm tabanli romda da orjinal romda da yakin degerler cok fark yok ama cm daha az kullaniyor.
guncelleme beklentin olmadan temiz temiz kullanmak icin s4 mini alabilirsin hafif ve tasarimi da guzel oyunlarda da sikintin olmaz bence s4 mini guzel telefon. ama ekrani buyuk ve guncelleme gelir ozel romlar kurarim arada degisiklik yasarim diyenler s3 almali bu ikisi arasinda

Son düzenleme:
HAM ZA

HAM ZA

Üye
S4 mini nin s3 den tek artisi ram eger kucuk boyutlarda bi cihaz ariyorsan alinir s4.mini :oke:Ben memnunum s4 miniden ah bide root yapabilsem :(

PureFood

PureFood

Üye
nexus 4 gibi bir android kralı varken ikisinin de yüzüne bakmam ben olsam. Paranı çöpe atma arkadaşım bence. 4.3 kullanıyor + zaten 2 gb ram + temiz android..

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Invoke

Invoke

Üye
Haklı hem 1100liraya düşmüş. Nexus 4

Üst Alt