Galaxi s3 mü yoksa S4 mini mi almalıyım ??

Sponsorlu Bağlantılar

ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
Galaxi s3 mü yoksa S4 mini mi almalıyım ??
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama görüşlerinize ihtiyacım var. Sizce S3 mü almalıyım yoksa s4 mini mi.. İkisi arasında kaldım artıları eksileri kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler..

Krofessional

s4 mini

- - - Eklendi - - -

s3 21mbps alabiliyor / mini 100e kadar turkcell 43.2 mbps veriyor şimdiden bu önemli
s3 1 gb ram / mini 1.5 gb ram samsung yarısını kullanıyor buda önemli
s3 4 çekirdek / mini 2 çekirdek ama ramle birleşince sorun kalmaz

• Beğen
Tepkiler: ysfakc

oguzhangul32

Üye
Ayni konuyu 1 ay once bende acmistim :D bence ikisinide alma . Bana note 2 al dediler aldim cokta memnunum buyukluk sorun olmadi benim icin su an abimin s3u falan kucuk geliyor alisiyorsun hemen . Eger note 2 istemezsen optimus g de olabilir ya da xperia sp bence biraz daha arastir derim

• Beğen

oguzhangul32

Üye
Birde telefonu ne icin kullanacaksin o da onemli

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Artık favori karşılaştırmalardan biri oldu. Birçok konu var yorumları okuyabilirsin. Genel bölümünde gez biraz genelde karşılaştırılan cihazlar. İhtiyacını hangisi karşılıyorsa onu al birbirinden üstün yanları var.

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
şahsen ben s3 alırdım ama zaten eski jenerasyon bir telefon, modası çabuk geçer.. bir arkadaşında dediği gibi alabiliyorsan note 2 al

• Beğen
bllhlskr

bllhlskr

Üye
kesinlikle s3 s4 minden çok daha hızlı s4 mini alıp hata yapmayın

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
ekran + işlemci s3 çok daha önde ve güncelleme olarakda s3 ekimde 4.3 alıcak ama daha s4 miniden haber bile yok anla yani

• Beğen
ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
O zaman s3 almalı :) Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :))

- - - Eklendi - - -

ekran + işlemci s3 çok daha önde ve güncelleme olarakda s3 ekimde 4.3 alıcak ama daha s4 miniden haber bile yok anla yani
Bu arada ben s3 ü 4.2.2 ye güncellemiştim fakat imei ucmustu sonra tekrar orjınal romda da duzelmeyınce ingiliz romunu yükledim düzeldi. Acaba 4.3 güncellemde sorun olur mu bi bilginiz var mı ??

Krofessional

s3 alma lütfen ram çok sorun çıkartır

enterneoll

enterneoll

Üye
O zaman s3 almalı :) Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :))

- - - Eklendi - - -

Bu arada ben s3 ü 4.2.2 ye güncellemiştim fakat imei ucmustu sonra tekrar orjınal romda da duzelmeyınce ingiliz romunu yükledim düzeldi. Acaba 4.3 güncellemde sorun olur mu bi bilginiz var mı ??

hayır orjinal sürümler sorun çıkarmaz o sizin yüklediğiniz başka geliştiriciler tarafından yapılmış

• Beğen
gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Kardeş git ram i 2 gb olan bir cihaz bul ram büyük sıkıntı

Symbianize

Symbianize

Üye
Bencede Note2 almalısın

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
bu ıkı cıhaz arasından s3 almalısın

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
ama s4 mininin ram ı yüksek ve daha yenı bır cıhaz rom falan bulmakta sıkıntı cekmezssın

• Beğen
OnurErtas

OnurErtas

Üye
Yan ürün olarak üretilen telefonlar (s3 mini, s4 mini) bi süre sonra destek almazlar. Ama s3 bir amiral gemi olduğundan dolayı her zaman güncelleme iyileştirme vs. alacaktır. Bu yüzden s3 tercih etmelisin.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve ysfakc
ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi

hayır orjinal sürümler sorun çıkarmaz o sizin yüklediğiniz başka geliştiriciler tarafından yapılmış

I9300XXEMF6_I9300OJVEMF1_I9300XXEMA5_HOME benim yüklediğim türk romu buydu ama bunda imei gelmedi. Daha sonra ingiliz romunu yukledım imei geldı fakat vodafone gti9300 olarak gozukuyor ve imeinın sonunda /1 var. Bu şekilde de kiesten guncelleme alamıyorum cunku csc TUR değil. Şimdi siz orjinal türk romunun linkini verirmisiniz bana ..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
salla ikisini de, nexus 4 al aynı para hemen hemen.

• Beğen
Tepkiler: Pianist07

Üst Alt