Anket S4 Mini'de şarj probleminin operatöre bağlı olup olmadığını belirleyelim

Sponsorlu Bağlantılar

Operatörünüz?

• Kullanılan toplam oy
    14
codblackops2

codblackops2

Üye
onu şimdi yaptım sadece sms yerini buluyor
Nasil yani..listenin basinda uygulama olur orda atiyorum x500000lü bi sayi olur.bende applock cok fazlaydi digerlerine göre ordan belli oldu..o ekranın fotosunu atar misin

2463912

Kapalı Hesap
Nasil yani..listenin basinda uygulama olur orda atiyorum x500000lü bi sayi olur.bende applock cok fazlaydi digerlerine göre ordan belli oldu..o ekranın fotosunu atar misin

tam olarak nereye gireyimneyse sen yaz ben sabah sana dönüş yaparım çok geç oldu iyi geceler

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
reflex

reflex

Üye
Aksam %86 da biraktim sabah 11 de % 83 tu
Hocam kuramadım ben. Kurarken hata veriyor signet error filan sonra yeniden başlıyor telefon normal açılıyor.
Hocam ilk once cwm 6.0.4.6 kurun ondan sonra yukleyin bide pagaps indirin onuda kurun

Slapper33

Slapper33

Üye
Bu arada 207 mblik bir güncelleme geldi

reflex

reflex

Üye
ben şuan cm 11 kullanıyom güncelleme sonrası performans nasıl bide bugünmü geldi bu ben bugün baktığımda yoktu

Slapper33

Slapper33

Üye
ben şuan cm 11 kullanıyom güncelleme sonrası performans nasıl bide bugünmü geldi bu ben bugün baktığımda yoktu
2-3 saat önce geldi bana performans iyi 3 tane de program yüklüyor (drive,play oyun,islamobi) ama ram kullanımı arttı gibi 1gbden assagi inmedi halâ

reflex

reflex

Üye
2-3 saat önce geldi bana performans iyi 3 tane de program yüklüyor (drive,play oyun,islamobi) ama ram kullanımı arttı gibi 1gbden assagi inmedi halâ
Arada bi mesala acrken kiliti bi kasma oluyodu arasıra arada bi kasma falan oluyudu ufak tefek kasılmalar oluyodu bilmiyorum sende oluyomudu yani kasmalar gittiyse iyi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
benim cihazda şarj 3 veya 4 saatte sadece %1 gidiyor

Son düzenleme:
Slapper33

Slapper33

Üye
Arada bi mesala acrken kiliti bi kasma oluyodu arasıra arada bi kasma falan oluyudu ufak tefek kasılmalar oluyodu bilmiyorum sende oluyomudu yani kasmalar gittiyse iyi
Bende öyle bir kasma olduğunu hatırlamıyorum ama ram kullanımı gerçekten arttı sanki telefon kasmıyor akıcı ama ram 1.04 fln inmiyor

reflex

reflex

Üye
Anlamadım açıkçası. Sıralı düzgün bi biçimde nasıl yaparım anlatabilir misiniz rica etsem?

Güncelleme gelmedi bana hayret
bu adımlar bitince CWM ye girip 1. cm 11 i kurun 2. pagapps kurun 3. wipe data wipe cache yapın 4. telefon açılınca uygulamalara girin ve bakın nekadar yerınız var 5 gb sa tamam 5 gb deılse 6. ayarlardan telefonu sıfırlayın tamamdır Eğer beğenmezseniz cm 11 i bana mesaj atın ben sizi orjinala çevirmek için yardım ederim Not: Telefonunuz garantiden çıkar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
bu adımlar bitince CWM ye girip 1. cm 11 i kurun 2. pagapps kurun 3. wipe data wipe cache yapın 4. telefon açılınca uygulamalara girin ve bakın nekadar yerınız var 5 gb sa tamam 5 gb deılse 6. ayarlardan telefonu sıfırlayın tamamdır Eğer beğenmezseniz cm 11 i bana mesaj atın ben sizi orjinala çevirmek için yardım ederim Not: Telefonunuz garantiden çıkar
Ben senin farklı bir konudakini kurdum ama işler sarpa sardı. Peki pegapps nedir? :D Rehber yedeğini de yükleyemiyorum.

3onur5

3onur5

Üye
benim s3 üm rootluyken öyle oluyodu kullanmadığım halde sabah %100 de bıraksam %60 a kadar düşüyodu format attım orijinal 4.1.2 yükledim düzelmişti

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan sorun yazılımsal.. herkes farklı operatörde. Güncellemeyi beklememiz gerekiyor arkadaşlar..Telefonu servise vermiştim bu konuyla alakalı. 2 gün sonra teslim aldım. Şarj girişini değiştirmişler ve farklı bir sürüm yüklemişler bu google drive getiren filan. Şarj konusunda hiçbir değişme yok aynı gidiyor geceleri. Anca 4.4 te düzelir gibi geliyor bana. Olmadı 5s filan alırım artık.

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşımda s4 mini var fakat böyle bir sorunu yok hatta okuldaykende pek kurcalamaz arada mesajlarını kontrol ediyor %6-7 harcıyormuş geceleri en fazla

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımda s4 mini var fakat böyle bir sorunu yok hatta okuldaykende pek kurcalamaz arada mesajlarını kontrol ediyor %6-7 harcıyormuş geceleri en fazla
o zaman telefonda sorun var. düzelmezse ya yenisini talep ederim ya da satarım.

3onur5

3onur5

Üye
o zaman telefonda sorun var. düzelmezse ya yenisini talep ederim ya da satarım.
bataryayı değiştirip telefonu formatlayıp geri verirler en iyi ihtimalle okadar küçük bi problem için yeni telefon vermezler

Üst Alt