codblackops2
Üye
Nasil yani..listenin basinda uygulama olur orda atiyorum x500000lü bi sayi olur.bende applock cok fazlaydi digerlerine göre ordan belli oldu..o ekranın fotosunu atar misinonu şimdi yaptım sadece sms yerini buluyor
Nasil yani..listenin basinda uygulama olur orda atiyorum x500000lü bi sayi olur.bende applock cok fazlaydi digerlerine göre ordan belli oldu..o ekranın fotosunu atar misinonu şimdi yaptım sadece sms yerini buluyor
Nasil yani..listenin basinda uygulama olur orda atiyorum x500000lü bi sayi olur.bende applock cok fazlaydi digerlerine göre ordan belli oldu..o ekranın fotosunu atar misin
Hocam kuramadım ben. Kurarken hata veriyor signet error filan sonra yeniden başlıyor telefon normal açılıyor.Türkçe dil destegi mevcut android 4.4.2
Hocam ilk once cwm 6.0.4.6 kurun ondan sonra yukleyin bide pagaps indirin onuda kurunHocam kuramadım ben. Kurarken hata veriyor signet error filan sonra yeniden başlıyor telefon normal açılıyor.
ne güncellemesiBu arada 207 mblik bir güncelleme geldi
En son kararlı sürüm ve galaxy gear uyumluluğu ama android sürümü hala aynıne güncellemesi
2-3 saat önce geldi bana performans iyi 3 tane de program yüklüyor (drive,play oyun,islamobi) ama ram kullanımı arttı gibi 1gbden assagi inmedi halâben şuan cm 11 kullanıyom güncelleme sonrası performans nasıl bide bugünmü geldi bu ben bugün baktığımda yoktu
Arada bi mesala acrken kiliti bi kasma oluyodu arasıra arada bi kasma falan oluyudu ufak tefek kasılmalar oluyodu bilmiyorum sende oluyomudu yani kasmalar gittiyse iyi2-3 saat önce geldi bana performans iyi 3 tane de program yüklüyor (drive,play oyun,islamobi) ama ram kullanımı arttı gibi 1gbden assagi inmedi halâ
Bende öyle bir kasma olduğunu hatırlamıyorum ama ram kullanımı gerçekten arttı sanki telefon kasmıyor akıcı ama ram 1.04 fln inmiyorArada bi mesala acrken kiliti bi kasma oluyodu arasıra arada bi kasma falan oluyudu ufak tefek kasılmalar oluyodu bilmiyorum sende oluyomudu yani kasmalar gittiyse iyi
Anlamadım açıkçası. Sıralı düzgün bi biçimde nasıl yaparım anlatabilir misiniz rica etsem?Aksam %86 da biraktim sabah 11 de % 83 tu
Hocam ilk once cwm 6.0.4.6 kurun ondan sonra yukleyin bide pagaps indirin onuda kurun
Güncelleme gelmedi bana hayretne güncellemesi
Anlamadım açıkçası. Sıralı düzgün bi biçimde nasıl yaparım anlatabilir misiniz rica etsem?
Güncelleme gelmedi bana hayret
Ben senin farklı bir konudakini kurdum ama işler sarpa sardı. Peki pegapps nedir?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adımlar bitince CWM ye girip 1. cm 11 i kurun 2. pagapps kurun 3. wipe data wipe cache yapın 4. telefon açılınca uygulamalara girin ve bakın nekadar yerınız var 5 gb sa tamam 5 gb deılse 6. ayarlardan telefonu sıfırlayın tamamdır Eğer beğenmezseniz cm 11 i bana mesaj atın ben sizi orjinala çevirmek için yardım ederim Not: Telefonunuz garantiden çıkar
Rehber yedeğini de yükleyemiyorum.o zaman telefonda sorun var. düzelmezse ya yenisini talep ederim ya da satarım.arkadaşımda s4 mini var fakat böyle bir sorunu yok hatta okuldaykende pek kurcalamaz arada mesajlarını kontrol ediyor %6-7 harcıyormuş geceleri en fazla
bataryayı değiştirip telefonu formatlayıp geri verirler en iyi ihtimalle okadar küçük bi problem için yeni telefon vermezlero zaman telefonda sorun var. düzelmezse ya yenisini talep ederim ya da satarım.