nane38
Üye
Aynen bende cm12.1 gectimArkadaşlar tatil bitti mesajı tr yaptım ingilizce yer yok sayılır Cm12 de kulandım bayagı aradaki farklar
1. Bu romun sarjzı daha iyi cm 12.1 ye göre
2. Cm 12.1 daha stabil( Cm 12.1 de apk sayısı 114 bu romda 276 dıkkate alınız)
3. Bu rom daha gorsel
4. Bu rom versiyon 2,5 ten sonra gerilemeye başladı.
5. Bana hangisi diye sorsanız Cm 12.1 derim sonuçta stabıl
Ama ben belirli bir sure daha bu romda kalacam. Tşklr
Cm12 kurun keyfinize bakinbu room ne kadar çok kasıyor birşey yapamıyorum ben mi bilmiyorum anlamadım. fixleri kurun demişler ne fixleri anlamadım. cpu ayarları yapmışlar ben bunun yerini bulamadım artık çok sıktı stock rom yada cm 12 ye dönecem sizce hangisine döneyim yada bu romun kurulumunu gerçekten biri bana anlatsın.
1-2 güne daha iyi olucak pil bende kasma olursa buraya yazarımAynen tam dolum yaptim pili cok iyi oldu![]()
Kasma olmaz herhalde s5 v4 bile 14 gun dayandi1-2 güne daha iyi olucak pil bende kasma olursa buraya yazarım
O Kasmayı Durduran Fix Acaba Stockta Performans Gösterirmi AcabaKasma olmaz herhalde s5 v4 bile 14 gun dayandi

Tabi lan gosteriyoO Kasmayı Durduran Fix Acaba Stockta Performans Gösterirmi Acaba![]()
Hayir onu demiyorumAhmet CM browser kullan cok hizli dene goreceksin google playerden indirebilirsin
Tmm iste her derde deva kasmaz o browser zaten 1.8 mg ve cok hizli ayrica ozellikliHayir onu demiyorum
S5 v4 de browserlarda kasma sorunu vardi
Kotu rom cidden kasılıyo hep rusca derken ne kastettigini anlamadimarkadaşlar bu rom bence çok kötü yeniden stok rom yükleyeceğim. bence bu romu yapacak kişi iyiki yeni versiyonu sadece rusca yapıyor.
Bu rom o rom değilarkadaşlar bu rom bence çok kötü yeniden stok rom yükleyeceğim. bence bu romu yapacak kişi iyiki yeni versiyonu sadece rusca yapıyor.
Hee ste rom o rom çok dandik yavBu rom o rom değil
Rusça yapıcak olan ste rom
Tamam o ste rom bu rom değilbi yerde okumuştum rom ile ilgili bunu yapan kişiye o kadar çok başvurmuşlar ki oda artık yeni portlayacağım romda sadece rusca yapacam demiş, diye biliyorum.
Kardeşim öncelikle kusuruma bakma tam olarak bilgim olmadıgı için soruyorum.Bu dosyayı V4 e kurabiliyormuyuz ve kurdugumuzda mesajlar türkçe oluyomu bende suan messages yazıyor ve dil ingilizce@baleria arkadaşımız v3'de yine değişiklikler yaptı.Yapılan değişiklikler:
bildirim panelindeki sfinder ve qickconneck kapalı.
klavye taşma giderildi.
resim Seçici note4 tarzında daha iyi oldu.
Arama ekranı 3 aşamalı oldu.
sms üst sınır gönderim sayısı 200 ve Tr dil eklendi.
görev yöneticisi taskprovider.APK Tr dil eklendi.
Kilit ekranı türkçe oldu.
sytemhome.APK note4 tarzında.
bu linkten indirip cwmden cache yapıp flashlayabilirsiniz v3 paketini
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız