Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

nane38

Üye
bu room ne kadar çok kasıyor birşey yapamıyorum ben mi bilmiyorum anlamadım. fixleri kurun demişler ne fixleri anlamadım. cpu ayarları yapmışlar ben bunun yerini bulamadım artık çok sıktı stock rom yada cm 12 ye dönecem sizce hangisine döneyim yada bu romun kurulumunu gerçekten biri bana anlatsın.

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar tatil bitti mesajı tr yaptım ingilizce yer yok sayılır Cm12 de kulandım bayagı aradaki farklar
1. Bu romun sarjzı daha iyi cm 12.1 ye göre
2. Cm 12.1 daha stabil( Cm 12.1 de apk sayısı 114 bu romda 276 dıkkate alınız)
3. Bu rom daha gorsel
4. Bu rom versiyon 2,5 ten sonra gerilemeye başladı.
5. Bana hangisi diye sorsanız Cm 12.1 derim sonuçta stabıl
Ama ben belirli bir sure daha bu romda kalacam. Tşklr
Aynen bende cm12.1 gectim

baskahmet

baskahmet

Üye
bu room ne kadar çok kasıyor birşey yapamıyorum ben mi bilmiyorum anlamadım. fixleri kurun demişler ne fixleri anlamadım. cpu ayarları yapmışlar ben bunun yerini bulamadım artık çok sıktı stock rom yada cm 12 ye dönecem sizce hangisine döneyim yada bu romun kurulumunu gerçekten biri bana anlatsın.
Cm12 kurun keyfinize bakin

oguzxw

oguzxw

Üye
cm12.1 şarzı s5 roma göre daha iyi bende

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Aynen tam dolum yaptim pili cok iyi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ahmet CM browser kullan cok hizli dene goreceksin google playerden indirebilirsin

sozer

Üye
cm12.1 rom u yeni deji batarya ile kullanıyorum ilk gün 100% şarj olduktan sonra 18 saat pil süresi 3 sa 25 dk ekran süresi
ilerleyen günlerde bunun üstüne çıkacağına eminim
çünkü romda yeni pil de

• Beğen

nane38

Üye
arkadaşlar bu rom bence çok kötü yeniden stok rom yükleyeceğim. bence bu romu yapacak kişi iyiki yeni versiyonu sadece rusca yapıyor.

oguzxw

oguzxw

Üye
arkadaşlar bu rom bence çok kötü yeniden stok rom yükleyeceğim. bence bu romu yapacak kişi iyiki yeni versiyonu sadece rusca yapıyor.
Kotu rom cidden kasılıyo hep rusca derken ne kastettigini anlamadim

baskahmet

baskahmet

Üye
Bu rom o rom değil
Rusça yapıcak olan ste rom

nane38

Üye
:bilmm kusura bakmayın ben bu sanıyordum. o kadar çok araştırınca karıştırmışım. ama bu romda çok kötü.

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
bi yerde okumuştum rom ile ilgili bunu yapan kişiye o kadar çok başvurmuşlar ki oda artık yeni portlayacağım romda sadece rusca yapacam demiş, diye biliyorum.
Tamam o ste rom bu rom değil

tranquit

Üye
@baleria arkadaşımız v3'de yine değişiklikler yaptı.Yapılan değişiklikler:
bildirim panelindeki sfinder ve qickconneck kapalı.
klavye taşma giderildi.
resim Seçici note4 tarzında daha iyi oldu.
Arama ekranı 3 aşamalı oldu.
sms üst sınır gönderim sayısı 200 ve Tr dil eklendi.
görev yöneticisi taskprovider.APK Tr dil eklendi.
Kilit ekranı türkçe oldu.
sytemhome.APK note4 tarzında.
bu linkten indirip cwmden cache yapıp flashlayabilirsiniz v3 paketini :)
LİNK:
Kardeşim öncelikle kusuruma bakma tam olarak bilgim olmadıgı için soruyorum.Bu dosyayı V4 e kurabiliyormuyuz ve kurdugumuzda mesajlar türkçe oluyomu bende suan messages yazıyor ve dil ingilizce