Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

alp047

alp047

Üye
Arkadaslar v3'teki klavyeyi v4'e eklemek istediğimde klavye durduruldu hatası alıyorum verileri temizliyorum yine aynı yardımcı olabilirmisiniz

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar v3'teki klavyeyi v4'e eklemek istediğimde klavye durduruldu hatası alıyorum verileri temizliyorum yine aynı yardımcı olabilirmisiniz
System app dan samsung ıme ve system lib den libswiftkey ve libdraw ile başlayan dosyaları alıp v4 tekiyle yer değiştir

alp047

alp047

Üye
System app dan samsung ıme ve system lib den libswiftkey ve libdraw ile başlayan dosyaları alıp v4 tekiyle yer değiştir

ilgilendigin icin tesekkur ederim kardeş
System libden
lindrawglfunction.so
libswiftkey.so
ve system apptan
Samsungime.apk
Dosyalarini kopyaladim
teli yeniden baslattim veriyi temizledim yine ayni Klavye durduruldu hatasi aliyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
ilgilendigin icin tesekkur ederim kardeş
System libden
lindrawglfunction.so
libswiftkey.so
ve system apptan
Samsungime.apk
Dosyalarini kopyaladim
teli yeniden baslattim veriyi temizledim yine ayni Klavye durduruldu hatasi aliyorum
Bide vodb dosyasını al system/ içine at

tearing

Üye
Arkadaşlar sotck 4.4.2 de şarjım böyle oluyor yardımcı olur musunuz?

alp047

alp047

Üye
Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu aldım kopyaladim yine Klavye durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım valla bu sorunu çözersen çok makbule geçer
Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu system app içine attım yine durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım yine Klavye durduruldu hatası veriyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu aldım kopyaladim yine Klavye durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım valla bu sorunu çözersen çok makbule geçer

Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu system app içine attım yine durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım yine Klavye durduruldu hatası veriyor
System app değil system/ buraya taşı

sat s3 al

sat s3 al

Üye
yaaa bu romun galaxy s3 üüü

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Rom çok kasmaya başladı maalesef :( @oguzxw

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al
baskahmet

baskahmet

Üye
Samsung kedi olalı bi fare tutucak gibi. Lolli alacakların listesi
Kaynak

baskahmet

baskahmet

Üye
Rom çok iyi arkadaşlar tam 1 hafta oldu kullanalı sadece arada kasılma oluyor o da hemen geçiyor. Şarjı da mükemmel. Tek yapmanuz gereken fixleri kurup romun oturmasını yerleşmesini düzene girmesini beklemek

Ana ekran ve şarj görüntüleri

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ahmet bende uzun zaman romlarla ugrasmadim V4 gectim ama mesaj ing senin mesaj apk bu romda uyumlu degil sanirim kopyaladiktan sonra 0 mg gozukuyor tatildeyim tr ye ceviremiyorum bana tr mesaj uygulamasi lazim google driver a yukleme sansin varmi yada senin kullandigin hangisi
Bu arada romu kulandiktan sonra bilgileri verecem olumlu olumsuz

baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet bende uzun zaman romlarla ugrasmadim V4 gectim ama mesaj ing senin mesaj apk bu romda uyumlu degil sanirim kopyaladiktan sonra 0 mg gozukuyor tatildeyim tr ye ceviremiyorum bana tr mesaj uygulamasi lazim google driver a yukleme sansin varmi yada senin kullandigin hangisi
Bu arada romu kulandiktan sonra bilgileri verecem olumlu olumsuz
Yok abi kullanıyorum ben dur google drıve değilde tekrar uplo edeyim