baskahmet
Üye
O değilde ben sıkıldımÇok iyiben islemci ayarlarini degiscem islemciyi 1.5 yapinca film izlenmiyo
![]()

Bide pc bozuldu stock da atamam
Güleyim mi ağlıyım mı

O değilde ben sıkıldımÇok iyiben islemci ayarlarini degiscem islemciyi 1.5 yapinca film izlenmiyo
![]()

System app dan samsung ıme ve system lib den libswiftkey ve libdraw ile başlayan dosyaları alıp v4 tekiyle yer değiştirArkadaslar v3'teki klavyeyi v4'e eklemek istediğimde klavye durduruldu hatası alıyorum verileri temizliyorum yine aynı yardımcı olabilirmisiniz
System app dan samsung ıme ve system lib den libswiftkey ve libdraw ile başlayan dosyaları alıp v4 tekiyle yer değiştir
Bide vodb dosyasını al system/ içine atilgilendigin icin tesekkur ederim kardeş
System libden
lindrawglfunction.so
libswiftkey.so
ve system apptan
Samsungime.apk
Dosyalarini kopyaladim
teli yeniden baslattim veriyi temizledim yine ayni Klavye durduruldu hatasi aliyorum
Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu aldım kopyaladim yine Klavye durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım valla bu sorunu çözersen çok makbule geçerBide vodb dosyasını al system/ içine at
Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu system app içine attım yine durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım yine Klavye durduruldu hatası veriyorBide vodb dosyasını al system/ içine at
System app değil system/ buraya taşıVodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu aldım kopyaladim yine Klavye durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım valla bu sorunu çözersen çok makbule geçer
Vodb dosyası yoktu klasörü vardı bende onu system app içine attım yine durduruldu hatası veriyor verileride temizledim teli yeniden başlattım yine Klavye durduruldu hatası veriyor
S3 e o kadar rom var s6 rom yokmuyaaa bu romun galaxy s3 üüü

yok.S3 e o kadar rom var s6 rom yokmu![]()
Systeme taşıdım zaten yanlış yazmışım bi çözüm olması lazım başka bi yol varmıSystem app değil system/ buraya taşı
Benim bildiğim bunlarSysteme taşıdım zaten yanlış yazmışım bi çözüm olması lazım başka bi yol varmı
İngilizcem yok google çeviridende yanlış olur diye yazmıyorumBenim bildiğim bunlar
Xda dan yardım alabilirsin
Yok yaz kardeş benimde azbuçuk ingilizcem var yardım ediyorlarİngilizcem yok google çeviridende yanlış olur diye yazmıyorum
Yok abi kullanıyorum ben dur google drıve değilde tekrar uplo edeyimAhmet bende uzun zaman romlarla ugrasmadim V4 gectim ama mesaj ing senin mesaj apk bu romda uyumlu degil sanirim kopyaladiktan sonra 0 mg gozukuyor tatildeyim tr ye ceviremiyorum bana tr mesaj uygulamasi lazim google driver a yukleme sansin varmi yada senin kullandigin hangisi
Bu arada romu kulandiktan sonra bilgileri verecem olumlu olumsuz