baleria
Üye
Dostum hallettimde space tr yaziyor bende english varmi tr dosyasi bunun
Baleria .com u hallettim tmm oldu ama sende tr bendeki ing tr dil dosyasi varmi sende
yanlış mesajı alıntı yaptın kardeşimKlavyenin ayarlar bolumun de en alta ayarları sıfırla var ordan sıfırlayın.
sonra giriş dilini seçin deyip yenileme yapın türkçe dil dosyasını indirin bu kadar..
telefondan yapıyorum takip etmek zor oluyor sonra duzenlerim.yanlış mesajı alıntı yaptın kardeşim
tamamda şu titreşim olaynını nasıl çözerimtelefondan yapıyorum takip etmek zor oluyor sonra duzenlerim.
Hayirli aksamlar kardesimBende geldim. Biraz uyuyayim dedim dalmisim. Hayirli aksamlar
5dk gozumu kapatiyim diye dinleniyordum bi baktim 2 saattir uyuomusum.Hayirli aksamlar kardesim
Söylediğim yerden yapabilirsin başka yerden olmaz ayrıca biraz kasma yapıyor gibi geldi bana pin kilidi .tamamda şu titreşim olaynını nasıl çözerim
Kardesim o dedigin apk duzenleme hersey tamam apk acinca bole ekran geliyor. Neyi secersem ne olur ?Söylediğim yerden yapabilirsin başka yerden olmaz ayrıca biraz kasma yapıyor gibi geldi bana pin kilidi .
Ultraslan dedigim yerden yapsana dalgalanamayi diyorsan benim dedigim yerden yapacan digerini diyorsan baleria dedigi yerden baska ayari yok onuntamamda şu titreşim olaynını nasıl çözerim
Abi bide v3 teki istteki mobil veri wifi iconlari sotckundan yapabilirmisinUltraslan dedigim yerden yapsana dalgalanamayi diyorsan benim dedigim yerden yapacan digerini diyorsan baleria dedigi yerden baska ayari yok onun
Tefondan yapamazsın o işi framaworkres.apk ya ihtiyacın var.Kardesim o dedigin apk duzenleme hersey tamam apk acinca bole ekran geliyor. Neyi secersem ne olur ?
Ayrica birisini ayikladim diyelim nereye gidiyor kaydediyor ?
Tesekkurler
Abicim Senden Bişey İstiycegim S5 Lolipop Rom Portaki Ayarları Portlarmısın Ben S5 Lolipop Romdakini Atmayı Denedim Root Explorerden Copy Failed Dedi Olmadı O Ayarları Yapabilirsem Belki Avuçiçi Ekran Fotosu Alma GelirFramework-res.apk yi kopyala sdcard a yapistir sonra pc kopyala (ayni sekilde stock rom un framework-res.apk kopyalayip bi klasore at ) zip ten hepsini bi klasor acip icine cikart icine bakip iconlari stockla degistir sonra ziple pc ddekigizli uzantilarin acik olsun .zip yazan yeri .apk yap tlefonuna ordanda framework-res.apk klasoru yerine kopyala riskli istir
Ben sana az mantigini anlatmaya calistim
Yav birisi resmli veya duzgun anlatim yapsa yardmci olcaz ama parca parca soluyorsnz.Tefondan yapamazsın o işi framaworkres.apk ya ihtiyacın var.
Anlamadim ki tam bi anlasam s5 lollopop ayni romu neden portlamaya calistim ki vv2.5 v3 mu demek istedinAbicim Senden Bişey İstiycegim S5 Lolipop Rom Portaki Ayarları Portlarmısın Ben S5 Lolipop Romdakini Atmayı Denedim Root Explorerden Copy Failed Dedi Olmadı O Ayarları Yapabilirsem Belki Avuçiçi Ekran Fotosu Alma Gelir
İşte Bu Özlelligi Stocka Portlamayı İstiyorum Ve V3 Deki Ayarlar'ı Atarsak Belki O Özellik Stockada Gelir Anlatabildimmi Şimdi Abi ?Anlamadim ki tam bi anlasam s5 lollopop ayni romu neden portlamaya calistim ki vv2.5 v3 mu demek istedin
Ayrica v3 acuc ici ekran goruntusu alma caliayor v2.5 tada calisiyor simdi denedim .
Ayarlar/hareketler ve isaretler icine gir orda sekilde ki gibi yaparsan ekran goruntusunu aalirsn v3 kullaniyorum ekran goruntusu aldim v2,5 tada dedigim gibi calisiyor
Kardeşim burayı incele aradigin şeyi burda bulursun .Yav birisi resmli veya duzgun anlatim yapsa yardmci olcaz ama parca parca soluyorsnz.
V3 teki ayarlari stock rom a atamazsin varsa bilmiyorum ayrica baleri a arkadasimiz custom rom apk lerini stockta calistirma calismasi var ama ayarlar yapilabilir mi fikrim yok baleria yazar sanaİşte Bu Özlelligi Stocka Portlamayı İstiyorum Ve V3 Deki Ayarlar'ı Atarsak Belki O Özellik Stockada Gelir Anlatabildimmi Şimdi Abi ?
Avuç İçi Ekran Görüntüsü Alma Olursa Stocka Zaten Romum Hem S4 Mini Hem S5 Mini Karışık Gibi OlucakV3 teki ayarlari stock rom a atamazsin varsa bilmiyorum ayrica baleri a arkadasimiz custom rom apk lerini stockta calistirma calismasi var ama ayarlar yapilabilir mi fikrim yok baleria yazar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?