Ultraslan8
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler. KONU GÜNCELLENDİ ARKADAŞLAREvet türkçe yanlız v3 için stock da kullanmayın .
Paket içerisinde .
bildirim panelindeki sfinder ve qickconneck kapalı.
klavye taşma giderildi.
resim Seçici note4 tarzında daha iyi oldu.
Arama ekranı 3 aşamalı oldu.
sms üst sınır gönderim sayısı 200 ve Tr dil eklendi.
görev yöneticisi taskprovider.APK Tr dil eklendi.
Kilit ekranı türkçe oldu.
sytemhome.APK note4 tarzında.
Benim soruma bakar misn kardesm ? Ust mesajdaEvet türkçe yanlız v3 için stock da kullanmayın .
Paket içerisinde .
bildirim panelindeki sfinder ve qickconneck kapalı.
klavye taşma giderildi.
resim Seçici note4 tarzında daha iyi oldu.
Arama ekranı 3 aşamalı oldu.
sms üst sınır gönderim sayısı 200 ve Tr dil eklendi.
görev yöneticisi taskprovider.APK Tr dil eklendi.
Kilit ekranı türkçe oldu.
sytemhome.APK note4 tarzında.
Bunun eğitimini almadım tamamen merak ve ilgiyle alakali.Kardesim birsey sorucam.
Sen flash recovery zip,framework dosyalariyla oynama , iconlari felan yapma, uygulama portlama
Bunlari nasil yapiyorsun ? Uygulama portlama tamam ama digerlerini nasil yapiyorsun ?
Dersi felan mi var ? Nasil yapiliyor ? Nerden ogrendin ?
Lutfen soyler ve cevaplar misin
Tesekkurler
@baleria
Dostum bizede birkac sey ogretsen ?Bunun eğitimini almadım tamamen merak ve ilgiyle alakali.
Arastirarak yapıyorum xda ve taylant sitelerinde konuları var birazda olsa kodlama bilgisi olması gerekiyor .
kardeşim o sana attığım iconları v3.1e aynı şekilde yapabilirmisin kesin olarakBunun eğitimini almadım tamamen merak ve ilgiyle alakali.
Arastirarak yapıyorum xda ve taylant sitelerinde konuları var birazda olsa kodlama bilgisi olması gerekiyor .
ufak video gibi bişey olabilirDostum bizede birkac sey ogretsen ?
systemui.apk içindeki İkonları değiştirince olur ancak .kardeşim o sana attığım iconları v3.1e aynı şekilde yapabilirmisin kesin olarak
ufak video gibi bişey olabilir
Kardes apk yi metin olarak acip kodlama mi yapiyorsun ? Su yaptigin isleri derli toplu anlatamazmisn bende ilgiliyim ve ugrasmak istiyorumsystemui.apk içindeki İkonları değiştirince olur ancak .
Ben hep bu romda kaldim bence sende artik karar ver onda kal temiz bir kurulum yapabi o düzelttiği klavye v3 e oluyomu ya
abi iyi bişeyler dermisin v3e geçip sence onda artık kalıyımı senin fikrin ne sen v3 ten çıkacakmısın
abi şuan kuruyorum zaten ve v3de kalıcam bu seferBen hep bu romda kaldim bence sende artik karar ver onda kal temiz bir kurulum yap
Baleria
Bu arada klavye yi yaptim oldu ama internete girince klavyede .com cikmamasi kotu oldu o yuzden tekrar xperianin klavyesine gectim gayet guzel oda
onu nasıl yapabiliriz kardeşim eğer anlatırsan uğraşıcamsystemui.apk içindeki İkonları değiştirince olur ancak .
Ben hep bu romda kaldim bence sende artik karar ver onda kal temiz bir kurulum yap
Baleria
Bu arada klavye yi yaptim oldu ama internete girince klavyede .com cikmamasi kotu oldu o yuzden tekrar xperianin klavyesine gectim gayet guzel oda
kardeşim tuş kilidi desenini girerken titriyoya o titreşimi nasıl kapatırım ????Bende sıkıntı yok .
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Yarın akşam detaylı olarak anlatırım sen ihtiyacın olan dosyaları indir bilgisayarına kur .abi şuan kuruyorum zaten ve v3de kalıcam bu sefer
onu nasıl yapabiliriz kardeşim eğer anlatırsan uğraşıcam
arkadaşlar tuş kilidi desenini girerken tütryoya o titreşimi nasıl kapatırım ????
romu kurdum apps yazan yer uygulamalar olarak değiştirilmiş sevindim şu titreşimi nası kapatırım deseni girerkenYarın
Yarın akşam detaylı olarak anlatırım sen ihtiyacın olan dosyaları indir bilgisayarına kur .
Dostum hallettimde space tr yaziyor bende english varmi tr dosyasi bununkardeşim tuş kilidi desenini girerken titriyoya o titreşimi nasıl kapatırım ????
Baleria .com u hallettim tmm oldu ama sende tr bendeki ing tr dil dosyasi varmi sendeBende sıkıntı yok .
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar soruma ccevap verirmisinizDostum hallettimde space tr yaziyor bende english varmi tr dosyasi bunun
Baleria .com u hallettim tmm oldu ama sende tr bendeki ing tr dil dosyasi varmi sende
Ayarlar / ses/ dokunmalı geri bildirimi kapat duzelir.romu kurdum apps yazan yer uygulamalar olarak değiştirilmiş sevindim şu titreşimi nası kapatırım deseni girerken
onu yaptım fakat olmadıAyarlar / ses/ dokunmalı geri bildirimi kapat duzelir.
Ayarlar_ekrani kilitle ekran efeckti hocborini seconu yaptım fakat olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?