baskahmet
Üye
Dostum. Stockta duramayacagim artik. Arama kaydi acilmiyordu. Cm11 snapshot m12 yukledim iyi gibiEk dosyalara ihtiyacın var doğrudan çalışmaz.
Ayrıca o kadar ileri kodlama bilgim yok. Ben sana hangi dosyaları alacağını soyleyim sen deneme yap olurmu .
Kardesim cok sagol. Bu yontemi arkadasa soyledim yapti bire bir oldu. Cok sagolV3 den alman gereken dosyalar şunlar
1) System/lib/ ( alt iki dosyayı al )
libdrawglfunction.so
libswiftkeysdk-java.so
2 ) System/VODB/ (tamamını al stock romun system/ içine taşı
3) SamsungIME.apk system/app/ ( içine kopyala SamsungIME.odex uzantili disyayi sil
Tamamina apk izinlerinI ver .
Bu sekilde deneme yapabilirsin.
Son olarak tam yedek almadan yapma.
Kolay gelsin.
Onlar nasil yapiliyor kardesim ? Ayni taktikmi ? Ve apk dosyalari hangisi ? Cevaplarsan sevinirimİşe Yaramasına sevindim sadece klavye değil daha fazlasını'da çalıştırırsın.
Mesajlar, rehber, radyo, ses kaydedici, galeri, dosyalarım vs vs
kardeşim paket yapıp upload edersen güzel olrEvet aynı mantık yoluyla yapıyorsun ama v3 uygulamaları uyumlu olurmu bilmiyorum şuan evde değilim evde geçince stock için paket hazırlarım yada sen deneme yaparsın.
Stock rom odex li olduğundan deneme yaparken odex uzantıları silmeyi unutma.
Yapmaya calisicam benkardeşim paket yapıp upload edersen güzel olr
saol teşekkürlerYapmaya calisicam ben
Rica ederim. Uyumlu olursa dosyalar hepsini toplamak 30 dk surersaol teşekkürler
tamam sıkıntı deilRica ederim. Uyumlu olursa dosyalar hepsini toplamak 30 dk surer
3 sorum varEvet aynı mantık yoluyla yapıyorsun ama v3 uygulamaları uyumlu olurmu bilmiyorum şuan evde değilim evde geçince stock için paket hazırlarım yada sen deneme yaparsın.
Stock rom odex li olduğundan deneme yaparken odex uzantıları silmeyi unutma.
1 ve 2 surunun cvb hayır lib dosyalarına gerek yok.3 sorum var
1-System vbod atin demissinn ya. Onu klavye atarken attik. Rehber atarken de atmamiza gerek var mi ?
2-System lib deki dosyalari da attik ya. Rehberi portlarken tekrar atmama gerek varmi?
3-Rehber radyo sms gibi uygulamalarin system app veya priv app daki apk larin adlari nedir ?
Biraz ugrastiracak ama bunlari sende cevaplarini numaralandirarak yazarsan paket yapa bilirim..
Yarin romu duzenemem biraz zor
Daha onceden ben calistirmistim yedek stock rom icinden cikarip burayya upload ederim.Contacks.apk radyo zaten bulursun sec mms blue.apk ıse mesaj uygulaması ama bunlar stock romda calısmayacaktır ama deneyın bakalım
Bı arada cok begendıgım bı klavye buldum bu forumda xperıa nın sıyah temalı ve numara tusu harflerle bırlıkte telde oldugum ıcın veremıyorum lımk verecem aksam ama beklemeyenler forumda arasın
Ne zamana upload olur1 ve 2 surunun cvb hayır lib dosyalarına gerek yok.
3 sorunun cvb ise samsungw_53 den almışsın.
Şöyle yapabilirsin rootexplorer gibi dosya yöneticisinden system dosyasinda gezinerek resimlerden anlaya bilirsin .
Daha onceden ben calistirmistim yedek stock rom icinden cikarip burayya upload ederim.
Tamam kardesim saolasin uploadda yenilikler neler olacak soylermisinHenuz eve gecmedim geciyim yedek dosyadan alip upload yaparim.
00:30 diyelimHenuz eve gecmedim geciyim yedek dosyadan alip upload yaparim.
Hm guzelmis ya sabirsizlikla bekliyorum bu atacagin 4.2.2 yede oluyomuStock icinde sms ,radyo seskaydedici, popup arama ekrani ve rehber simdilik hatirladiklarim bunlar fazlasi varsa buraya yazarim uzun zamandir stock kullanmadigimdan hatirlamiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?