Şarjda çok sıkıntı yok. Rom güzel gidiyor.
Ben roma s5 siyah klavye , s6 kilit ekranı ve tr mesaj ekledim ilk sayfada var flashlayıp kullanabilirsin kendi yapımımdır hiçbi sorunu yoktur denendi
arkdaşlar bu s6 portlanmış kısmın sadece bana rehber bölümü lazı yani arama uygulamaları. Ben şu an stock rusların son cıkanı kullanıyorum s6 portlanmış apkleri atıyorum çalışmıyor bunla ilgili bana yardım olabilecek birisi varmı
teşekkürler cevap için aslında s5 portlu arka plan siyah oldumu çalışıyor rehber ama bu şekilde beyaz oldu rehber çalışmıyor ekstra bi bilgi paylaşımı olursa iyi olur bir de bu portlama nasıl yapılıyor ben sitede anlatılan gibi yaptım ama uygulama olarak sistem kalsörüe attım da çalışmıyor
Stock rom a APK atacaksınız eğer öncelikle .odex uzantılı dosyalarda silmeniz gerek .
Örnek olarak.
stock içinde bu şekilde olur.
Sectelophone.apk
Sectelophone.odex
Portlanmiş uygulama da sadece .apk olur .
Stock rom a atarken APK yi aynı isimde olmasına dikkat edeceksin ve aynı isimde olan .odex uzantılı dosyayı silmen gerek .
Stock rom a APK atacaksınız eğer öncelikle .odex uzantılı dosyalarda silmeniz gerek .
Örnek olarak.
stock içinde bu şekilde olur.
Sectelophone.apk
Sectelophone.odex
Portlanmiş uygulama da sadece .apk olur .
Stock rom a atarken APK yi aynı isimde olmasına dikkat edeceksin ve aynı isimde olan .odex uzantılı dosyayı silmen gerek .