Ben mecaz anlamda kizmak diorum @Samsungw_53 hakliymis birgun herkes roma gececek demistiSen ona kızmak mı diyorsun. Git babana birşey de kızsın sana görürsün o zaman. Belki demek ne demek?

Beni sinir etme konusunda senin üstüne yok.Ben roma geçmiyecem sadece geçebilirim BELKİ dedim ve vazgeçtim.Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Ayrıca o roma değil s5 romuna demiştiBen mecaz anlamda kizmak diorum @Samsungw_53 hakliymis birgun herkes roma gececek demisti![]()
Vazmigectin bencede iyi kararBeni sinir etme konusunda senin üstüne yok.Ben roma geçmiyecem sadece geçebilirim BELKİ dedim ve vazgeçtim.Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Ayrıca o roma değil s5 romuna demişti![]()
2 gun sonra turkiye romu gelince cm12 ye gecseydin mecbur doncektin stocka 
Nerden biliyon tekrar Türkiye'yi yükleyeceğimi.Valla sizin orda benim ikizim mi var sana bunları söylüyor ?Vazmigectin bencede iyi karar2 gun sonra turkiye romu gelince cm12 ye gecseydin mecbur doncektin stocka
![]()
Eninde sonunda yuklicen turkiyeyi yani artik yavas yavas taniyorum seniNerden biliyon tekrar Türkiye'yi yükleyeceğimi.Valla sizin orda benim ikizim mi var sana bunları söylüyor ?

Aferin o zaman yüklerim ama belki 1 ay sonra ? Sen mecbur döncen diyorsun ve beni sinir ediyorsun dostumEninde sonunda yuklicen turkiyeyi yani artik yavas yavas taniyorum seni![]()
Niyeyse bu mecbur lafim herkesi sinir ediyo bendemi bisi var acabaAferin o zaman yüklerim ama belki 1 ay sonra ? Sen mecbur döncen diyorsun ve beni sinir ediyorsun dostum

Çünkü kendine kendine başkasının yapacağı veya yapmayacağı işi kendin karar veriyorsun bu mecbur lafıylaNiyeyse bu mecbur lafim herkesi sinir ediyo bendemi bisi var acaba![]()
Biraz oyle oluyo galiba neyse cm12 ye ne yenilikleri gelmisÇünkü kendine kendine başkasının yapacağı veya yapmayacağı işi kendin karar veriyorsun bu mecbur lafıyla
Cm12 anasayfa ve ayarlar panelinin rengini değiştirebiliyorsun.Kırmızı yeşil vs yapabiliyorsun . Sonuçta lollipop bu daha ne olsun.Ekran videosu alma seçeneği de var..Biraz oyle oluyo galiba neyse cm12 ye ne yenilikleri gelmis
Bu sefer ii yapmislar yani sarj konusunu cozmuslermiCm12 anasayfa ve ayarlar panelinin rengini değiştirebiliyorsun.Kırmızı yeşil vs yapabiliyorsun . Sonuçta lollipop bu daha ne olsun.Ekran videosu alma seçeneği de var..
Evet sorun yok hızlı ve stabil.Dayanamadım indirdim deniyecem şimdi romuBu sefer ii yapmislar yani sarj konusunu cozmuslermi
türkiye gelene kadar bunda kalalım yahu sıkıldımSen biirsinEvet sorun yok hızlı ve stabil.Dayanamadım indirdim deniyecem şimdi romutürkiye gelene kadar bunda kalalım yahu sıkıldım

Görüntüleri çok iyi geldi olmazsa 1 gün dener yarın stock geçerim sorun yokSen biirsin![]()
ama s5 rom asla güzelmiş ama ben hala stocktayımGörüntüleri çok iyi geldi olmazsa 1 gün dener yarın stock geçerim sorun yokama s5 rom asla
@Ultraslan8 dostum zaten s4 mini ara model olduğu için çok fazla destek yok.Kernel ve romların desteği az var ki herkes aynı romdan sıkılıp başkasına yöneliyor.Nedenini anladın sanırım
@Ultraslan8 güncelleme kolaylaşmış cm updates bölümünden güncellenebiliyor.Yazı tipi stocktaki gibi değiştirebiliyor.Tema değiştiriliyor.Sorunlar giderilmiş.Romun açılış animasyonunu android lollipop yaptım daha insan ne isterYeni bir iyilik daha telin hızlanmasını veya yavaşlamasını ayarlayabiliyorsun performance bölümünden.

4.4.2 ye gecsene kardesim odinleBatarya yeni 16 saatte bitiyor şarj 3. 3.5 saat ekran alabiliyorum normal midir? 4.2.2 Türkiye sürümü.