s4 mini kitkat ile izlenimleriniz için buraya

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Sen ona kızmak mı diyorsun. Git babana birşey de kızsın sana görürsün o zaman. Belki demek ne demek?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Sen ona kızmak mı diyorsun. Git babana birşey de kızsın sana görürsün o zaman. Belki demek ne demek?
Ben mecaz anlamda kizmak diorum @Samsungw_53 hakliymis birgun herkes roma gececek demisti :D

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ben mecaz anlamda kizmak diorum @Samsungw_53 hakliymis birgun herkes roma gececek demisti :D
Beni sinir etme konusunda senin üstüne yok.Ben roma geçmiyecem sadece geçebilirim BELKİ dedim ve vazgeçtim.Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Ayrıca o roma değil s5 romuna demişti ;)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Beni sinir etme konusunda senin üstüne yok.Ben roma geçmiyecem sadece geçebilirim BELKİ dedim ve vazgeçtim.Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Ayrıca o roma değil s5 romuna demişti ;)
Vazmigectin bencede iyi karar :D 2 gun sonra turkiye romu gelince cm12 ye gecseydin mecbur doncektin stocka :D

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Vazmigectin bencede iyi karar :D 2 gun sonra turkiye romu gelince cm12 ye gecseydin mecbur doncektin stocka :D
Nerden biliyon tekrar Türkiye'yi yükleyeceğimi.Valla sizin orda benim ikizim mi var sana bunları söylüyor ?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Biraz oyle oluyo galiba neyse cm12 ye ne yenilikleri gelmis
Cm12 anasayfa ve ayarlar panelinin rengini değiştirebiliyorsun.Kırmızı yeşil vs yapabiliyorsun . Sonuçta lollipop bu daha ne olsun.Ekran videosu alma seçeneği de var..

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Cm12 anasayfa ve ayarlar panelinin rengini değiştirebiliyorsun.Kırmızı yeşil vs yapabiliyorsun . Sonuçta lollipop bu daha ne olsun.Ekran videosu alma seçeneği de var..
Bu sefer ii yapmislar yani sarj konusunu cozmuslermi

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüleri çok iyi geldi olmazsa 1 gün dener yarın stock geçerim sorun yok :D ama s5 rom asla ;)
@Ultraslan8 dostum zaten s4 mini ara model olduğu için çok fazla destek yok.Kernel ve romların desteği az var ki herkes aynı romdan sıkılıp başkasına yöneliyor.Nedenini anladın sanırım
@Ultraslan8 güncelleme kolaylaşmış cm updates bölümünden güncellenebiliyor.Yazı tipi stocktaki gibi değiştirebiliyor.Tema değiştiriliyor.Sorunlar giderilmiş.Romun açılış animasyonunu android lollipop yaptım daha insan ne ister ;) Yeni bir iyilik daha telin hızlanmasını veya yavaşlamasını ayarlayabiliyorsun performance bölümünden.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Görüntüleri çok iyi geldi olmazsa 1 gün dener yarın stock geçerim sorun yok :D ama s5 rom asla ;)
@Ultraslan8 dostum zaten s4 mini ara model olduğu için çok fazla destek yok.Kernel ve romların desteği az var ki herkes aynı romdan sıkılıp başkasına yöneliyor.Nedenini anladın sanırım
@Ultraslan8 güncelleme kolaylaşmış cm updates bölümünden güncellenebiliyor.Yazı tipi stocktaki gibi değiştirebiliyor.Tema değiştiriliyor.Sorunlar giderilmiş.Romun açılış animasyonunu android lollipop yaptım daha insan ne ister ;) Yeni bir iyilik daha telin hızlanmasını veya yavaşlamasını ayarlayabiliyorsun performance bölümünden.
güzelmiş ama ben hala stocktayım :D

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Sen bilirsin dostum. Ultraslan ben islemci frekansini felan dusurdum kernel yukledim voltaj dusurdum. 45 sarj var sure 3 saat 40 dk :) gecmek istersen rom iyi yani. Ama unofficial kullaniyom

Son düzenleme:

azizerkan07

Üye
Batarya yeni 16 saatte bitiyor şarj 3. 3.5 saat ekran alabiliyorum normal midir? 4.2.2 Türkiye sürümü.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ben 35 sarj var 4 saat 20 dk ekran suresi aldim cm12 de. Benimkine gore cok kotu. Ama normale gore normal :)

Üst Alt