Ultraslan8
Üye
aynen bi haber yokmutürkiye için yayınlandımı kitkat ?
aynen bi haber yokmutürkiye için yayınlandımı kitkat ?
Insallah verilir artik baska ulke romunu kullanmaktan bıktımHayır. Uruguaya da verldi bu ayda verilmesi bekleniyor
Aynen bendeInsallah verilir artik baska ulke romunu kullanmaktan bıktım
ülkelere göre stabillik , 3g şarj harcama felan değişebiliyor. Baz istasyonları çekim gücü ve alanı farklı. Belki Türkiye kitkatı daha stabil olabilir Insallah olur ya olursa super olur vallaAynen bendeülkelere göre stabillik , 3g şarj harcama felan değişebiliyor. Baz istasyonları çekim gücü ve alanı farklı. Belki Türkiye kitkatı daha stabil olabilir
![]()
uruguaydan sonra turkiyemi geliyoBen bilemem. Arjantine de verildi güncelleme sıra Türkiyede gibi daha stabil olur .Insallah olur ya olursa super olur vallauruguaydan sonra turkiyemi geliyo
Bi bakiyoruz yarin turkiyeye cikiyo ne guzel olurBen bilemem. Arjantine de verildi güncelleme sıra Türkiyede gibi daha stabil olur .

Çıkabilir. Bakın siz çıkarsada temiz kurun nede olsa memleketimizin romu. Ayrıca Türkiyeye 4.4.2 çıkarsa belki 4.2.2 stock dönebiliriz.Bi bakiyoruz yarin turkiyeye cikiyo ne guzel olur![]()
442 cikarsa neden 4.2.2 ye doniimÇıkabilir. Bakın siz çıkarsada temiz kurun nede olsa memleketimizin romu. Ayrıca Türkiyeye 4.4.2 çıkarsa belki 4.2.2 stock dönebiliriz.

Belki 4.4.2 Kötü olacak Nerden Biliyorsun ? Ben Yinede Dönmeye Çalışırım...442 cikarsa neden 4.2.2 ye doniim![]()
Yani olabilir keske bugun ciksa ya direk yuklerim vallaBelki 4.4.2 Kötü olacak Nerden Biliyorsun ? Ben Yinede Dönmeye Çalışırım...

Çıkacak Merak Etme. Benim Düşüncem Şu Ki ; Türkiye'ye Niye Geç Veriyolar Kitkatı ? Kesin Bir Hata Buldular Daha Da Stabil Yapıp Vereceklermiş Gibi Gözüküyor BENİM Açımdan.Yani olabilir keske bugun ciksa ya direk yuklerim valla![]()
bi 4.4.2 veremediler 1mibt internet hızında ilerliyor bu güncelleme dağıtımı
verirler dostum merak etme ya odinimiz var kurarız 
Bu gece bakip haber verirmisiniz ben ankara yolcusuyum o yuzden bakamiyorumverirler dostum merak etme ya odinimiz var kurarız
![]()

Bende ankarada oturuyorumBu gece bakip haber verirmisiniz ben ankara yolcusuyum o yuzden bakamiyorum![]()
yarın bakarım ben merak etme ama çıkacağını sanmıyorum ayın sonunda verirler 5-6 gün sonra benceBu ay ciksin yeter zatenBende ankarada oturuyorumyarın bakarım ben merak etme ama çıkacağını sanmıyorum ayın sonunda verirler 5-6 gün sonra bence
sen ankaranin neresindesin ben mamakBen ankara-eskişehir yolu yapracı tokide oturuyorum mamak da halamgil oturuyor abidinpaşa semtindeBu ay ciksin yeter zatensen ankaranin neresindesin ben mamak

Hm guzelmisBen ankara-eskişehir yolu yapracı tokide oturuyorum mamak da halamgil oturuyor abidinpaşa semtinde![]()