MaxipmaN
Üye
iyiki almamışım derim hep s4 miniverirler dostum merak etme ya odinimiz var kurarız
![]()
iyiki almamışım derim hep s4 miniverirler dostum merak etme ya odinimiz var kurarız
![]()
Nie oyle diosun ben memnunum sadece guncelleme de turkiyede sıkınti var bellikiiyiki almamışım derim hep s4 mini
pk svdiğim bi chz dğil mlsf ama bi kaç kötü yönü harç iyiNie oyle diosun ben memnunum sadece guncelleme de turkiyede sıkınti var belliki
6 gün bekleme süresi şarj 25 ekran süresi 1 buçuk saat. Yalnız bekleme süresine dikkatli bakEkran syrenu atsana bi bakiyim
temiz kurulum yapablamın telefonuna s5 rom yükledik sonra sapıttı temiz kurulum yapıp download mod a geçip ordan 4.4.2 yükledim wifisi açılmadı şimdi tekrar yüklüyorum.
Insallah cikarda kurtuluruz yayok dostum çıkmadı ayın sonunda bekliyorum ben
Anladım, en iyisi böyle devam etmek batarya da sıfır amaO sorunun çözümü yok gibi birşey hocam. Çünkü androidlerin ve s4 mininin genel sorunu o. Kalibre edip servise verdiyseniz yapacak birşey yok. En iyisi yeni bir batarya almak![]()

Olabilir formattan zarar gelmez önemli uygulamalarınızı yedekleyip format atınAnladım, en iyisi böyle devam etmek batarya da sıfır ama
Acaba telefon %100 pil seviyesindeyken format atsam sorun çözülebilir mi?
Olabilir formattan zarar gelmez önemli uygulamalarınızı yedekleyip format atınAnladım, en iyisi böyle devam etmek batarya da sıfır ama
Acaba telefon %100 pil seviyesindeyken format atsam sorun çözülebilir mi?
Bilmiyorum@baskahmet gm discoverydeki gibi son uygulamalari sallayarak kapatabilecegim bi uygulama yokmu
Bu ayın sonunu cok merak ediyorumBilmiyorum

BendeBu ayın sonunu cok merak ediyorum![]()

çıksın benim stockum var2.5 lolipop s5 cikmis![]()