evet stock romun herşeyini burda tartışacağız yoksa o konuda bu konuda kirlilik oluyor en güzeli bu, şarj sürenizi vs de paylaşabilirsinizoh sonunda yeni bi konu![]()
bence ikiside eşit. Fark yok gibi ama yinede telefon iyi oldğundan rom farketmiyor ;DKitkat jellybean den daha iyi
yeni rom atan varmı stocktan bıkıpbence ikiside eşit. Fark yok gibi ama yinede telefon iyi oldğundan rom farketmiyor ;D
bıkmam benyeni rom atan varmı stocktan bıkıp![]()
bende şarj harikaBende atmadim stocktayim halen ama sarj duzelmedi bi turlu![]()
O sorunun çözümü yok gibi birşey hocam. Çünkü androidlerin ve s4 mininin genel sorunu o. Kalibre edip servise verdiyseniz yapacak birşey yok. En iyisi yeni bir batarya almakOrijinal ANB1 4.2.2 kullanıyorum. Servisten orijinal pil aldım format attım ama hala şarj %20 nin altına düştükten 15 dakika sonrasında kapanıyor. Bu sorunu yaşayan çözen var mıdır?
of ya o kadar uygulama kurmuştum neyse böyle kalcak mecburTekrar stock rom kurucaksın yoksa düzelmez
Güncelleme almıyosun sorunmu bu odin var hemde son sürümü kötüof ya o kadar uygulama kurmuştum neyse böyle kalcak mecbur
kieslede alınıyomuGüncelleme almıyosun sorunmu bu odin var hemde son sürümü kötü
Bilmiyorum ondanda alınmaz heraldekieslede alınıyomu