Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
ondan değil o rusdan kalma tekrar tr at mavi geliyor. tr attım banada geldi tur yaptım gene kaldı tekrar attım mavi geldi

nanotex

nanotex

Üye
ondan değil o rusdan kalma tekrar tr at mavi geliyor. tr attım banada geldi tur yaptım gene kaldı tekrar attım mavi geldi
Ben csc yi tur yaptıktan sonra tekrardan romu kurdum yine aynısı oldu.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirelim. Şimdi ben rusya romu kullanıyorum ve odinden türkiyeyi indirip kurucam. Arkadaşın yukarda belirttiği gibi türk romu kurunca csc rusya mı kalıyoo. Varmı başka rom kuranlar. Herkeste aynısımı oluyoor.

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirelim. Şimdi ben rusya romu kullanıyorum ve odinden türkiyeyi indirip kurucam. Arkadaşın yukarda belirttiği gibi türk romu kurunca csc rusya mı kalıyoo. Varmı başka rom kuranlar. Herkeste aynısımı oluyoor.
Csc Afr veya Ser olarak kaliyor. Düzeltmek icin ilk once rootlayip sonra play storeden csc değiştirci indrip Tur isaretleyip install yapman lazim

demirdersim

demirdersim

Üye
beyler ben samsung kies üzerinden güncellledim ama cihazım wifi ye bağlanmıyor.güncellemeden önce rootluydu şimdi değil.ne yapmam gerek
root atayım dedim bu seferde samsung yazısı çıkmıyor daha doğrusu ses var görüntü yok haydaa

baskahmet

baskahmet

Üye
beyler ben samsung kies üzerinden güncellledim ama cihazım wifi ye bağlanmıyor.güncellemeden önce rootluydu şimdi değil.ne yapmam gerek
root atayım dedim bu seferde samsung yazısı çıkmıyor daha doğrusu ses var görüntü yok haydaa
Stock rom yuklemelisin odinden

• Beğen
Tepkiler: demirdersim
demirdersim

demirdersim

Üye
kardeşim stock rom yükledim telefonum düzeldi ve üstelik wifi yede bağlanıyor malum telefon 8 gb eskisi gibi root atmam lazım yalnız telefon 4.2.2 iken s4 mini 4.2.2 root atmak (GT-I9190 root anlatım konusu) - MaxiCep bu kardeşimizin dosyaları ile root etmiştim hiç bir sıkıntı yoktu ama 4.4.2 de arıza yaptı acaba yardımcı olurmusunuz?

baskahmet

baskahmet

Üye
kardeşim stock rom yükledim telefonum düzeldi ve üstelik wifi yede bağlanıyor malum telefon 8 gb eskisi gibi root atmam lazım yalnız telefon 4.2.2 iken s4 mini 4.2.2 root atmak (GT-I9190 root anlatım konusu) - MaxiCep bu kardeşimizin dosyaları ile root etmiştim hiç bir sıkıntı yoktu ama 4.4.2 de arıza yaptı acaba yardımcı olurmusunuz?
Yok onla root atamazsınız. Şu konudan yardım alabilirsiniz. [ROOT] Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: demirdersim
nanotex

nanotex

Üye
Şarj durumu nasıl sizde? bende geceleri %15 cıvarı gidiyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
S5 port rom v4.2 cikti bende kurdum cok begendim :)

nanotex

nanotex

Üye
Neyse ben TR kitkat romuna devam edeyim :D Bu sammobile da indirdiğimiz dosyada kernel filan da oluyor di mi? Benim şarj ondan mı gidiyor acaba. Eski kernel kaldığı için

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt