nanotex
Üye
Ben kiesten yüklemeye çalışıyorum, benim anakart değişmişti şimdi ****** numarasını kabul etmiyor :/Sammobileye gelecek öyle yüklicez buda en az 1 hafta![]()
Ben kiesten yüklemeye çalışıyorum, benim anakart değişmişti şimdi ****** numarasını kabul etmiyor :/Sammobileye gelecek öyle yüklicez buda en az 1 hafta![]()
Kiesten nası yüklicen ama şöle olabilirBen kiesten yüklemeye çalışıyorum, benim anakart değişmişti şimdi ser ial numarasını kabul etmiyor :/

Kardeş sen rusyada değilmisin nasıl oluyor o?Birisi S4 minisinin ser ial numarasını bana atabilir mi özel mesajdan GT-9190 modelin. Güvenebilirsiniz arkadaşlar sıknıtı olacağını sanmıyorumbir de öyle deneyeyim. Benim ser iali kabul etmiyor
Eski ser ial numarasını buldum ajdlskajds
Deniyorum şimdi bakalım.
Tr sammobileye bi gelsn heleBilgisyara format attım Orjinal Rom indirip kenarda bekleticektim 1 Hafta kadar daha bekliyim bari TR indiririm![]()
Ama rusya kesin daha iyidirarkadasım kitkat geldi indiriyorum demişsin ancak neredeye geldi ve nereden indiriyoruz acıklama yaparmısınız.Kitkat geldi arkadaşlar şu anda indiriyorum
607 mb
Tr kiesine ve otasına geldi.arkadasım kitkat geldi indiriyorum demişsin ancak neredeye geldi ve nereden indiriyoruz acıklama yaparmısınız.
saygılar...
Kiesten denedin mi? Ben yapamıyorumTr kiesine ve otasına geldi.

Ne yazikki facebook ta kullanicilarin bulundugu gruptakiler baya sikayetciTr sammobileye bi gelsn heleAma rusya kesin daha iyidir
Rus son surumu akarNe yazikki facebook ta kullanicilarin bulundugu gruptakiler baya sikayetci
ilk rus surumundeki gibi sarj sorunu varmis
60 dan 30 a direkt gecis
E isinmada var
Belki rus taki gibi ara guncelleme ile hallederler
dicem ama oda zaman alir

Kiesten nasi olacak?Kiesten denedin mi? Ben yapamıyorum![]()
You are the MVPTr romu sammobileya düştü odin ile kurabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de indiriyorum. Umarım hata vermezTr romu yükleniyor..
1 haftada 3 kez rom yükledim