qradyant
Üye
E hadi gözümüz aydınKurdum biraz kullaniyim yarin paylasirim![]()
dosya kac mbE hadi gözümüz aydınKurdum biraz kullaniyim yarin paylasirim![]()
dosya kac mbHaci bayagi iyi ya ben kullaniyorumKurdum biraz kullaniyim yarin paylasirim![]()
Haci bayagi iyi ya ben kullaniyorum

tekrar 4.4.2 ye dönebiliyoruz dimi ?Şuanda tam sürüm değil. Sadece bir başlangıç. Kaba taslak hali yani.
tekrar 4.4.2 ye dönebiliyoruz dimi ?
Ben döndüm bile. Şuan bi önceki kullandığım romu yani 4.4.2 rus sürümünü kullanıyorum.Evet ayni sorunla karsilastim. O yuzden sitede belirtilen 2. Alternatif linki denedim. F4krom.com daki dosya...bu arada indiriyorum 10kb-s ile iniyor 6 saat diyor 10kb-s nedir ya sammobileden 1mb de indiriyorum sorunmu var sizdede mi böyle
bulamadım tam yerini söylermisinEvet ayni sorunla karsilastim. O yuzden sitede belirtilen 2. Alternatif linki denedim. F4krom.com daki dosya...
sağol bu arada odinle flashlayacam bunu bu kendi romumun yedeğini nasıl alıcam rootluGitmesin ☺ sevnrm yrdm edersenYardim edicem ben sana ama internetim bir geliyo bir gidiyo

5.0 bu kullanmaya deger fakat bende yapamadm kurulumu bi arkadas yardm etse yapariz rom cok kurdum ama cynogeni kuramadm recoveryden hep status 7 hatasiBeyler cyanongen mod kurmaya karar verdim yardım edebilecek varmi . Veya kardes dur saf kullanamazsin veya cyannogen bunun icine birsey koyuyormu veya cokmu telin ozelligi kaybediyoruz
Hata vermemesi lazim aslinda bi yerde yanlis yapmisin yada recovery desteklemiyo5.0 bu kullanmaya deger fakat bende yapamadm kurulumu bi arkadas yardm etse yapariz rom cok kurdum ama cynogeni kuramadm recoveryden hep status 7 hatasi
Yeni surumi bulamadm yok oyle bir yer direk link at veya dahada ackla bulamadm yarn sabah yprm hrldeCm 11 de gelistirici seceneklerinde cm recovery update var en ustlerde onu ac sonra yeni bir cm 11 surumu yukle recoveryn 6.0.5.1 olucak sonra hafiza kartina attigin cm12 dosyasini fu ll wipe yapip kur.
Recoveryde mount and storage bolumune gir orda format system falan filan yazar sdcard 1 yazan haric hepsini formatla sonra cm12 kur bide cm12 nin yeni surumu var xda da
Google ye. S4 mini xda developer yaz sonra ilk siteye gir orda s4 mini developer var gir ona orda 5.0 diye gorucen gir onada orda link var linke tikla 1119 olucak sonu zip dosyasinin indir onu kur @baskahmet
Hata vermemesi lazim aslinda bi yerde yanlis yapmisin yada recovery desteklemiyo
Yada philz touch un s4 mini icin olan son surum versyonu recoveryden flaslaya bilirsin
6.0.5.1 i bulamazsin be kardesim bosunami dedim sana cm11 ile recovery i otomatik guncelleYeni surumi bulamadm yok oyle bir yer direk link at veya dahada ackla bulamadm yarn sabah yprm hrlde
Bana onemli olam recovery yi nerden bulcam sitesi varmi
Sunun sitesini vetin bulamadm xda dan da anlamadm
Recovety 6.0.5.1 bulamadm yrdm eden yokmu delircem vallaha