Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
Haci bayagi iyi ya ben kullaniyorum

Ben de kullanmaya basladim. Pek begendigim soylenemez, cm antipatisindendir belki :)
ram tuketimi az ama pil tuketimi fazla cok garip :)
Bu arada telefon hakkinda bolumunde android surumune bi kac kez tikladigimizda onumuze gelen ekrana flappy bird oyunu koymuslar
Stock roma devam .)

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
Kamera sorunuda cozulmus arkadaslar sorun kalmadi tek sorun stabilite

qradyant

qradyant

Üye
Dosya yoneticisi yok bende.
Bu arada yeniden mi indircez dosyayi kamera icin ?
Ayrica onceden baglandigim wifi yi de gormuyor.
2-3 ay beklemek lazim galiba

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
şuanda 5.0 iyimi yüklememi önerir misiniz

qradyant

qradyant

Üye
Şuanda tam sürüm değil. Sadece bir başlangıç. Kaba taslak hali yani.

baskahmet

baskahmet

Üye
bu arada indiriyorum 10kb-s ile iniyor 6 saat diyor 10kb-s nedir ya sammobileden 1mb de indiriyorum sorunmu var sizdede mi böyle

qradyant

qradyant

Üye
bu arada indiriyorum 10kb-s ile iniyor 6 saat diyor 10kb-s nedir ya sammobileden 1mb de indiriyorum sorunmu var sizdede mi böyle
Evet ayni sorunla karsilastim. O yuzden sitede belirtilen 2. Alternatif linki denedim. F4krom.com daki dosya...

baskahmet

baskahmet

Üye
10kb-s i
Evet ayni sorunla karsilastim. O yuzden sitede belirtilen 2. Alternatif linki denedim. F4krom.com daki dosya...
bulamadım tam yerini söylermisin
he tamam sağol indiriyorum bu 10dk diyor :) sağol bu arada odinle flashlayacam bunu bu kendi romumun yedeğini nasıl alıcam rootlu
cwm den backup alıyorum sd cardın odinle flashlayacam da 5.0 ı sonra tekrar recoveryden mı restore ediceğiz
kardeşler bir cevap verin zip halinde indirdim odinden değilde recoveryden ınstal zip from sd cart yolunu izleyerek yapabilirmiyim
cevap veren yokmu cm12 yi yüklersen status 7 hatası aldım telefonda bir sorun çıkmadı açıldı tekrar arkadaşlar yardım edin rom yükledim de ilk defa recoveryden yapıyorum odinden nası yapıcam ayrıca status 7 hatası verdi recovery kurmam lazım heralde
olmadı yine recovery yukledım status 7 hatası aldım odinden nası yapıcaz yaa tek dosya yokki
Yahu cevap veren yokmu odinden nasi yuklicem md5 dosya yok odnden olmuyorsa recoveryden nasi yuklicez denilemlenlri yapiyom status 7 hatasi veriyo 4.4.2 rusya ve cwm recovery 6.0.45 yuklu yardm edin

reflex

reflex

Üye
Yardim edicem ben sana ama internetim bir geliyo bir gidiyo

berk alican

Üye
Beyler cyanongen mod kurmaya karar verdim yardım edebilecek varmi . Veya kardes dur saf kullanamazsin veya cyannogen bunun icine birsey koyuyormu veya cokmu telin ozelligi kaybediyoruz

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler cyanongen mod kurmaya karar verdim yardım edebilecek varmi . Veya kardes dur saf kullanamazsin veya cyannogen bunun icine birsey koyuyormu veya cokmu telin ozelligi kaybediyoruz
5.0 bu kullanmaya deger fakat bende yapamadm kurulumu bi arkadas yardm etse yapariz rom cok kurdum ama cynogeni kuramadm recoveryden hep status 7 hatasi

reflex

reflex

Üye
Cm 11 de gelistirici seceneklerinde cm recovery update var en ustlerde onu ac sonra yeni bir cm 11 surumu yukle recoveryn 6.0.5.1 olucak sonra hafiza kartina attigin cm12 dosyasini full wipe yapip kur.
Recoveryde mount and storage bolumune gir orda format system falan filan yazar sdcard 1 yazan haric hepsini formatla sonra cm12 kur bide cm12 nin yeni surumu var xda da
Google ye. S4 mini xda developer yaz sonra ilk siteye gir orda s4 mini developer var gir ona orda 5.0 diye gorucen gir onada orda link var linke tikla 1119 olucak sonu zip dosyasinin indir onu kur @baskahmet
5.0 bu kullanmaya deger fakat bende yapamadm kurulumu bi arkadas yardm etse yapariz rom cok kurdum ama cynogeni kuramadm recoveryden hep status 7 hatasi
Hata vermemesi lazim aslinda bi yerde yanlis yapmisin yada recovery desteklemiyo
Yada philz touch un s4 mini icin olan son surum versyonu recoveryden flaslaya bilirsin

baskahmet

baskahmet

Üye
Cm 11 de gelistirici seceneklerinde cm recovery update var en ustlerde onu ac sonra yeni bir cm 11 surumu yukle recoveryn 6.0.5.1 olucak sonra hafiza kartina attigin cm12 dosyasini fu ll wipe yapip kur.
Recoveryde mount and storage bolumune gir orda format system falan filan yazar sdcard 1 yazan haric hepsini formatla sonra cm12 kur bide cm12 nin yeni surumu var xda da
Google ye. S4 mini xda developer yaz sonra ilk siteye gir orda s4 mini developer var gir ona orda 5.0 diye gorucen gir onada orda link var linke tikla 1119 olucak sonu zip dosyasinin indir onu kur @baskahmet

Hata vermemesi lazim aslinda bi yerde yanlis yapmisin yada recovery desteklemiyo
Yada philz touch un s4 mini icin olan son surum versyonu recoveryden flaslaya bilirsin
Yeni surumi bulamadm yok oyle bir yer direk link at veya dahada ackla bulamadm yarn sabah yprm hrlde
Bana onemli olam recovery yi nerden bulcam sitesi varmi
Sunun sitesini vetin bulamadm xda dan da anlamadm
Recovety 6.0.5.1 bulamadm yrdm eden yokmu delircem vallaha

berk alican

Üye
arkadaşlar cynamoged stabil olanı şu sanırsam bunun android sürümü kaç ve kullanan varmı acaba

reflex

reflex

Üye
Yeni surumi bulamadm yok oyle bir yer direk link at veya dahada ackla bulamadm yarn sabah yprm hrlde
Bana onemli olam recovery yi nerden bulcam sitesi varmi
Sunun sitesini vetin bulamadm xda dan da anlamadm
Recovety 6.0.5.1 bulamadm yrdm eden yokmu delircem vallaha
6.0.5.1 i bulamazsin be kardesim bosunami dedim sana cm11 ile recovery i otomatik guncelle
al bu sin surum

Üst Alt