Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hiç kullanmadığım halde daha yeni %27 oldu normal dimi :)
Soyle soyliyim elimden dusmezse ortalama 4 saat ekran suresi oluyor benim cihazda ara ara kullanirsamda ortalama 2,5 saat ekran suresi ile sarj bitiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

berk alican

Üye
sabah yine test ettim yine aynısı kulaklığım samsung hs-130 alalı 1.5 hafta oldu bunun 1 haftası jelly bean olarak sıkıntı olmadı kit kat kuralı 3 gün fln oldu böyle bi sorunla karşılaştım. kulaklık takılı yarım saat radyo veya müzik sonra kulaklık simgesi gidiyor ama ses kulaklıkla devam ediyor .

Batarya konusunda herşey aynı sabah 7.50 den 8.50 e kadar müzik ve 3g jelly beande min 89 90 görüyorum max da 92. bugun kit kat la olan testimde 92de kaldı

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bence sen bataryanin üzerine fazla düşme :) normal kullanımda hergun bir defa şarj etmek senin için yeterlidir :)
Biraz olsun icim rahattladi saolasin :)Arkadaslar son bisi daha sorcam sabah 11.30 gibi sarjdan cektim simdi sarj %77 normalmi :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
11:30 da sarjdan cektin %100
16:57 de %77 kurcaladiysan arama falan sms internet normal. Ama yok hic ellemedim diyosan normal degil bataryan cok gidiyo derim

reflex

reflex

Üye
S4 mininin bataryası yetersiz belliki şöyle bi 2500 lük olaydı iyidi ama işte nabalım yok abi samsungun içinde yok bunu yapıcak meşakat

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
S4 mininin bataryası yetersiz belliki şöyle bi 2500 lük olaydı iyidi ama işte nabalım yok abi samsungun içinde yok bunu yapıcak meşakat
arkadaşlar bendeki sorun herkesde varmış geceden sabaha kadar şarj %100 ken %75 e iniyomuş diğer forumlarda gördümherkes bnmkinin aynısını yazmış

berk alican

Üye
Bi sorun daha ama romdan mi batarya danmi bilmiyorum şarj 40 dayken yeniden baslattim sarj 13 e indi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bi sorun daha ama romdan mi batarya danmi bilmiyorum şarj 40 dayken yeniden baslattim sarj 13 e indi
O bendede var :)
Uyuz oluyorum luk luk otuyor hemen, birde %15 altina dustumu ekrana dokununca %1 gidiyor hemen

berk alican

Üye
Nasıl yani sendedemi aynısı nasil oluyor tam olarak

berk alican

Üye
aynen ama bu çok kötü birşey ya . tekrar rom atsakmı yoksa sadece fabrika ayarları yeterlimi

berk alican

Üye
hadi ya ne yapcaz pekibence bu rom sorunlu geri gönüşde yoktur şimdiattığıma pişman oldum niye baştan söylemiyosunuz böyle sorun olduğunu

Üst Alt