Bahadir_fb
Üye
Soyle soyliyim elimden dusmezse ortalama 4 saat ekran suresi oluyor benim cihazda ara ara kullanirsamda ortalama 2,5 saat ekran suresi ile sarj bitiyorhiç kullanmadığım halde daha yeni %27 oldu normal dimi![]()

Soyle soyliyim elimden dusmezse ortalama 4 saat ekran suresi oluyor benim cihazda ara ara kullanirsamda ortalama 2,5 saat ekran suresi ile sarj bitiyorhiç kullanmadığım halde daha yeni %27 oldu normal dimi![]()

sen hergün şarja koyuyomusun telefonuSoyle soyliyim elimden dusmezse ortalama 4 saat ekran suresi oluyor benim cihazda ara ara kullanirsamda ortalama 2,5 saat ekran suresi ile sarj bitiyor![]()

Bazen iki defasen hergün şarja koyuyomusun telefonu![]()

hım tamam bnmde şim di hiç oynamadığım halde % 20 ye düştüBazen iki defa![]()

Bazen iki defa![]()
Kullanmadigi haldemi 3 defa takiyossun%30 a dusurmemek sartiyla hergun 3 defa benim
Bence sen bataryanin üzerine fazla düşmeKullanmadigi haldemi 3 defa takiyossun
normal kullanımda hergun bir defa şarj etmek senin için yeterlidir 
Biraz olsun icim rahattladi saolasinBence sen bataryanin üzerine fazla düşmenormal kullanımda hergun bir defa şarj etmek senin için yeterlidir
![]()
Arkadaslar son bisi daha sorcam sabah 11.30 gibi sarjdan cektim simdi sarj %77 normalmi 
kurcaladıysam en fazla 20 dk11:30 da sarjdan cektin %100
16:57 de %77 kurcaladiysan arama falan sms internet normal. Ama yok hic ellemedim diyosan normal degil bataryan cok gidiyo derim
arkadaşlar bendeki sorun herkesde varmış geceden sabaha kadar şarj %100 ken %75 e iniyomuş diğer forumlarda gördümherkes bnmkinin aynısını yazmışS4 mininin bataryası yetersiz belliki şöyle bi 2500 lük olaydı iyidi ama işte nabalım yok abi samsungun içinde yok bunu yapıcak meşakat
O bendede varBi sorun daha ama romdan mi batarya danmi bilmiyorum şarj 40 dayken yeniden baslattim sarj 13 e indi

Aynısı oluyor evdeyken sorun değilde yolda filan restart cekmemek lazimNasıl yani sendedemi aynısı nasil oluyor tam olarak

aynen ama bu çok kötü birşey ya . tekrar rom atsakmı yoksa sadece fabrika ayarları yeterlimi