kardeşim sorun telefonda bataryadda diyolar ama ikisindede sorun yok sorun yazılımlarda samsungun s4 mini yazılımlarının bazılarında sorunlar var bunlar gibiromu kurdum herşeyi halletim 50 de şarjda yeniden başlattım 32 e indi
??Normal değil yazılımsal telefon elimde olsa belki çözerdim ama malesef...kardeşim sorun telefonda bataryadda diyolar ama ikisindede sorun yok sorun yazılımlarda samsungun s4 mini yazılımlarının bazılarında sorunlar var bunlar gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbeyler normalmi??
nasıl normal değil nası düzeltirim nolur yardım et ben burdan yaparım kardeşimNormal değil yazılımsal telefon elimde olsa belki çözerdim ama malesef...
Bnim telefonum rootlu knox olmuş 1 ben bi şeyler denerdimnasıl normal değil nası düzeltirim nolur yardım et ben burdan yaparım kardeşim
başka bi fikrin varmı hocam rootlamak istemiyorum daha alalı 1 ay olmadı başka bi çözüm önerisi lütfenBnim telefonum rootlu knox olmuş 1 ben bi şeyler denerdim
1.Telefon %100 şarz da iken cwm den sıfırlar tüm system i ondan sonra odinden yada kiesten son yazılımı kurdururdum (eğer kiesten kurarsan 4.2.2 kurar) sonra odinden 4.4.2 kurar telefon açılınca tabiki usb kablosunu çıkarmadan ayarlarımı yapar telefonu kapardım sonra bataryayı çıkarır biraz bekler takardım tabiki kabloyu çekip açardım sonra %100 olana kadar şarz ederdim hatta o şekilde sabahlardım
Tabiki bunlar benim fikrim bende hiç böyle olmadı ama olsaydı böyle yapardım

Root iyidir candır Güzeldir bak @The Shadow a adamın kafa rahat bi sıkıntısı da yokbaşka bi fikrin varmı hocam rootlamak istemiyorum daha alalı 1 ay olmadı başka bi çözüm önerisi lütfen![]()
usta mesela neyi normal değilRoot iyidir candır Güzeldir bak @The Shadow a adamın kafa rahat bi sıkıntısı da yok
Root olmadığı için bi fikir gelmiyo aklıma ama sıfırla bi stock cwm den başka ülkenin romunu kur ne bileyim
kardeşim sen şuan batarya için ne yapıyorsun nası bi kalibrasyon ?telefonun şarjını bitirdim kapalı şarj oluyor @reflex@Mad EagLe senin olayıda şarj olsun denicem
kardeşim sen şuan batarya için ne yapıyorsun nası bi kalibrasyon ?
Baştan kur romu sonra bataryayı bitir şarz etme yeniden başlat teli sonra kapansın yeniden başlat şarz %0 olarak gör sonra kapalı bi şekilde %100 e kadar şarz et aç telefonu bakalım nasıl olucak
kardeşim ne yaptığını anlatırsan bende yapıcam çünkü şimditam olarak bu

şuan bataryan iyileştimihe şöyleromu kurdum yeniden wipe yaptım sarjı 0 yaptım kapandı kapalı halde şarja taktım şuan doluyor . Neden nerden şarjım 40 dayken yeniden başlat yapınca 15 e iniyordu bi anda

ne sıkıntısı olabilirki cihazın garantiye vermek istemiyorumArkadaslar bataryam %59 du yeniden baslattim acildi gene %59. cihazi tamamen mi kapatip acayip. neyse bide bi kapatim deniyim. su anda %58.wallaha actim kapattim suanda hala % 58. Sikinti sizin cihazda
yaa biçözümü varmı @SerseriGönlüm12 kardeşim nolur yardım ett