Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
3.99 dolar gg'de 40 lira onuda soylıyım.. görüntüsü bu telefon için alınabilcek en iyi kılıf yani özellikle soyluyorum bunun ıcın cunku cok cesıt yok.. metal bumper aradım hiç yok olsa ondan alırdım,, her zaman tanınmış modeller için çok çeşit oluyor bkz: s3 ,s4,,, o değilde gümrükten bunlar umarım incelenerek geçiyordur bi virüs olsa bunda tüm tr bi kılıfa sebep gitti :D

Ben de baktım şimdi fiyatlar çok düşük, tr ile kıyaslandığında. Ben şeffaf silikon kab aldim 10 TL. Kılıfın darbelere karşı dayanıklı mi peki? Özelliği nedir

by-pegasus

Üye
arkadaslar bi arkadas bu isi kiesten halletmek istiyor ama telefon telpa garantili kiesten bi sorun cikarsa telpa halledermi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
beyler 4.2.2 ile 4.4.2 arasındaki şarj farkını biri açıklayabilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
beyler 4.2.2 ile 4.4.2 arasındaki şarj farkını biri açıklayabilirmi ?
Ayni gibi ama mesela önceden %13 filan oldumu kapaniyordu ama simdi %1 gorebiliyorum.
Birde s5 tasarruf modu kullaniyorum farkı farkadebilecegin kadar fark var :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
hasaneness

hasaneness

Üye
biri açıklasa iyi olur ya gerçekten meerak ediyorum :)
Dur sana yorumumu söyliyim bence o kadar fark yok ama kitkatrus daha iyi geldi özellikle uykudayken 8 saat uyuyorum wifi vs kapali % 1-2 gidiyor sanki 4.2.2 bu kadar iyi degildi :sirit:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Ayni gibi ama mesela önceden %13 filan oldumu kapaniyordu ama simdi %1 gorebiliyorum.
Birde s5 tasarruf modu kullaniyorum farkı farkadebilecegin kadar fark var :)
Ben bulamadım stock rom üzerine link verir misin ? :p

The Shadow

The Shadow

Üye
Dur sana yorumumu söyliyim bence o kadar fark yok ama kitkatrus daha iyi geldi özellikle uykudayken 8 saat uyuyorum wifi vs kapali % 1-2 gidiyor sanki 4.2.2 bu kadar iyi degildi :sirit:
Belki 4.2.2 kullandigin zaman 10 saat uyuyodun :p

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb, beytullah6767 ve hasaneness

berk alican

Üye
bahadır cidden iyi çalışıyomu güç tasarrufu

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt