Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mertekin34

mertekin34

Üye
Beyler Rusya romunu yüklemeyin bekleyin. Ben yükledim sonra 4.2.2'ye dönmek istedim odin hata verdi. Bende telefonu servise verdim onlar atar diye ilk başta para istediler rootlu diye, root yok dedim Rusya romunu yükledim sizin kendi romunuz falan derken hallettirdim sizce ne oldu dersiniz? Anakartı değiştirdiler. Bunca zamandır rom atıyorum ediyorum ilk defa ana kart değişimini duydum ve gördüm. :D

blackcat67

blackcat67

Üye
s4 minide oyunlarda atma aşırı kasma sorunu yaşayan varmı arkadaşın telefonu öyleydi hiç telefon alamam diyen adam yeniden telefon aldı

by-pegasus

Üye
s4 minide oyunlarda atma aşırı kasma sorunu yaşayan varmı arkadaşın telefonu öyleydi hiç telefon alamam diyen adam yeniden telefon aldı

garip ben bunda rr3 oynadim isinma haricinde bi sorun yapmadi :bilmm:arkadaslar bu hafta pazar gunumu gelecekmis :Oarkadaslar bu hafta pazar gunumu gelecekmis :O

qradyant

qradyant

Üye
Beyler Rusya romunu yüklemeyin bekleyin. Ben yükledim sonra 4.2.2'ye dönmek istedim odin hata verdi. Bende telefonu servise verdim onlar atar diye ilk başta para istediler rootlu diye, root yok dedim Rusya romunu yükledim sizin kendi romunuz falan derken hallettirdim sizce ne oldu dersiniz? Anakartı değiştirdiler. Bunca zamandır rom atıyorum ediyorum ilk defa ana kart değişimini duydum ve gördüm. :D

Ben samsung monte de ayni durumla karsilastim. Rom atarken anakarti yakmistim sagolsun garanti hiçbirşey demeden anakarti sıfırladi. Haliyle imei no da değişti

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben samsung monte de ayni durumla karsilastim. Rom atarken anakarti yakmistim sagolsun garanti hiçbirşey demeden anakarti sıfırladi. Haliyle imei no da değişti
bende gitsem degistirirlermi s4

qradyant

qradyant

Üye
Şansını dene, cihaz rootluysa birsey diyemem ama rom atarken sıkıntı olduysa bunu dile getir ki zaten yanmış anakarttan neyi görebilirler bilmiyorum :)
Velhasıl garanti isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara, good luck :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Şansını dene, cihaz rootluysa birsey diyemem ama rom atarken sıkıntı olduysa bunu dile getir ki zaten yanmış anakarttan neyi görebilirler bilmiyorum :)
root yok anakarttada sorun yok knox reset atiyor ondan

• Beğen
Tepkiler: qradyant
Anil-D

Anil-D

Üye
nasil yakiyorsun[emoji41] [emoji106]

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
4.4.3 yada 4.4.4 verilme ihtimali var
Onun için bu ay kesin verilmesi bekleniyor
Not:Konuyu kirletmeyelim lütfen

qradyant

qradyant

Üye
nasil yakiyorsun[emoji41] [emoji106]
Rom atarken bağlantida problem olmuştu, kendi kendine kapandı, Bilgisayardaki rom işlemi hata verdi sonra bi baktım ki telefon açılmıyor. Olay bu şekilde gerçeklesti. Sen yine de götür. Benim servis Başarıydı.
4.4.3 yada 4.4.4 verilme ihtimali var
Onun için bu ay kesin verilmesi bekleniyor
Not:Konuyu kirletmeyelim lütfen
4.4.2 iyi geçmez arkadaşım. Keşke dediğin gibi olsa

magnumxx

Üye
aliexpresden s4 mini için sipariş verdiğim neo hybrid kılıf geldi 20 gün ortalama sürdü ama hem fiyatı ucuz oldu hemde kılıf baya hosuma gitti

• Beğen
Tepkiler: qradyant

magnumxx

Üye
3.99 dolar gg'de 40 lira onuda soylıyım.. görüntüsü bu telefon için alınabilcek en iyi kılıf yani özellikle soyluyorum bunun ıcın cunku cok cesıt yok.. metal bumper aradım hiç yok olsa ondan alırdım,, her zaman tanınmış modeller için çok çeşit oluyor bkz: s3 ,s4,,, o değilde gümrükten bunlar umarım incelenerek geçiyordur bi virüs olsa bunda tüm tr bi kılıfa sebep gitti :D

Üst Alt