Bahadir_fb
Üye
Bence iyi çalışıyor arkadasim 2 saatlik kullanimdan sonra sarjımı görünce cihazımı rootla dedibahadır cidden iyi çalışıyomu güç tasarrufu

Bence iyi çalışıyor arkadasim 2 saatlik kullanimdan sonra sarjımı görünce cihazımı rootla dedibahadır cidden iyi çalışıyomu güç tasarrufu

hasan sen şuan 4.4.2 mi kullanıyosunhasan 4.4.2 kullanıyosan telefon geceden sabaha kadar % kaç gidiyo bi bilgin varmı???Alnını yaklaştır öpücem![]()
![]()
Evet rus sürümündeyimhasan sen şuan 4.4.2 mi kullanıyosunhasan 4.4.2 kullanıyosan telefon geceden sabaha kadar % kaç gidiyo bi bilgin varmı???
Sayılar neden büyük yazılmıyor ki daha igneleyici olurduolum ikide bir 4.4.2 muhabbeti yapmayın yawbize niye gelmii
![]()

şarj geceden sabaha kadar % kaç gidiyo bi bilgin varmı ???Evet rus sürümündeyim
2-3 civari gidiyor benimNot:14 saat uyuyorumşarj geceden sabaha kadar % kaç gidiyo bi bilgin varmı ???
Wifi 3g kapali dün gece saat 2 -2.30 arası uyudum 11 de kalktım% 68 den %67 ye inmiştişarj geceden sabaha kadar % kaç gidiyo bi bilgin varmı ???
2-3 civari gidiyor benimNot:14 saat uyuyorum

oha gerçektenmi yaWifi 3g kapali dün gece saat 2 -2.30 arası uyudum 11 de kalktım% 68 den %67 ye inmişti
ben ilk aldığımda bataryayı hiç kullanmadan 6 saat şarj etmiştim doğru şarj saatimi bu ?hee tm tm sende varda bizde yok

12 diye hatırlıyorum ilk şarjı ama galaxy W ye yeni batarya almıştım gecende %10 da taktım 2 saate % 100 oldu çıkardım ve normal gidiyordu zamandan 10 saat kazandımoha gerçektenmi yaben ilk aldığımda bataryayı hiç kullanmadan 6 saat şarj etmiştim doğru şarj saatimi bu ?

bana teknosadaki adam 6 saat dedi bişey olurmu yanlışmı şarj etmişim :/12 diye hatırlıyorum ilk şarjı ama galaxy W ye yeni batarya almıştım gecende %10 da taktım 2 saate % 100 oldu çıkardım ve normal gidiyordu zamandan 10 saat kazandım![]()
yok demedimki haci attigin ssler bulanikhee tm tm sende varda bizde yok
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Adam dediyse dogrudur kesin bi bilgim yok ama bataryan bizim dediklerimizle uyusmuyorsa bi garantiye sarj aletinle beraber git derim sonuçta yeni telefon bizdende iyi gitmesi lâzımbana teknosadaki adam 6 saat dedi bişey olurmu yanlışmı şarj etmişim :/
Ne adamsin ya xda daki rom ss lerini atiyon burayahee tm tm sende varda bizde yok
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()

bidaha kurmayla uğraşamam romuNe adamsin ya xda daki rom ss lerini atiyon buraya![]()
![]()
has stabil bi 4.3 buldum keyfim yerinde 

Hangi romu kullaniyon ?bidaha kurmayla uğraşamam romuhas stabil bi 4.3 buldum keyfim yerinde
![]()
Kendin derlesene bi aosp biliyon sonucta 
bnm tel kullanmadığım halde 10 saat gidiyodu teknosaya götürdüm adam cebindeki telefonu çıkardı s4 miniyi yani benimkide 8 saat gidiyo dedi garantiye verirsenboşuna 20 gün beklersin dedi sizce doğrumuAdam dediyse dogrudur kesin bi bilgim yok ama bataryan bizim dediklerimizle uyusmuyorsa bi garantiye sarj aletinle beraber git derim sonuçta yeni telefon bizdende iyi gitmesi lâzım