Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
olum ikide bir 4.4.2 muhabbeti yapmayın yaw :angry::agla2: bize niye gelmii :horse:

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767 ve hasaneness
Anil-D

Anil-D

Üye

:ehe

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Wifi 3g kapali dün gece saat 2 -2.30 arası uyudum 11 de kalktım% 68 den %67 ye inmişti
oha gerçektenmi ya :) ben ilk aldığımda bataryayı hiç kullanmadan 6 saat şarj etmiştim doğru şarj saatimi bu ?

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
oha gerçektenmi ya :) ben ilk aldığımda bataryayı hiç kullanmadan 6 saat şarj etmiştim doğru şarj saatimi bu ?
12 diye hatırlıyorum ilk şarjı ama galaxy W ye yeni batarya almıştım gecende %10 da taktım 2 saate % 100 oldu çıkardım ve normal gidiyordu zamandan 10 saat kazandım :sirit:

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
12 diye hatırlıyorum ilk şarjı ama galaxy W ye yeni batarya almıştım gecende %10 da taktım 2 saate % 100 oldu çıkardım ve normal gidiyordu zamandan 10 saat kazandım :sirit:
bana teknosadaki adam 6 saat dedi bişey olurmu yanlışmı şarj etmişim :/

hasaneness

hasaneness

Üye
bana teknosadaki adam 6 saat dedi bişey olurmu yanlışmı şarj etmişim :/
Adam dediyse dogrudur kesin bi bilgim yok ama bataryan bizim dediklerimizle uyusmuyorsa bi garantiye sarj aletinle beraber git derim sonuçta yeni telefon bizdende iyi gitmesi lâzım

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Adam dediyse dogrudur kesin bi bilgim yok ama bataryan bizim dediklerimizle uyusmuyorsa bi garantiye sarj aletinle beraber git derim sonuçta yeni telefon bizdende iyi gitmesi lâzım
bnm tel kullanmadığım halde 10 saat gidiyodu teknosaya götürdüm adam cebindeki telefonu çıkardı s4 miniyi yani benimkide 8 saat gidiyo dedi garantiye verirsenboşuna 20 gün beklersin dedi sizce doğrumu

Üst Alt