badana yapalim birgun[emoji2]Duvarlarına sürekli saldırıyorum hep aynı cevap harfi harfine tarihlere bakın
Bizemi 4.4.4. Gelicek4.4.4 Güncellemesi denemesine başlamışlar ama s4 için yakında s4 mini içinde başlarlar

Samsung Copy-Paste Engine v1.0Duvarlarına sürekli saldırıyorum hep aynı cevap harfi harfine tarihlere bakın
Adamlar sanki bot yazmış bak sizlerde deneyin aynı cevabı alacaksınızbadana yapalim birgun[emoji2]
Bilmiyorum sadece tahmin tamammı ?Bizemi 4.4.4. Gelicek![]()
evet hep ayni cevapAdamlar sanki bot yazmış bak sizlerde deneyin aynı cevabı alacaksınız
Sakin ol dostumBilmiyorum sadece tahmin tamammı ?
Maalesefyine güncellemeden bir ses yok dimi![]()
Ha gayret bu hafta gelicek ha gayret sabredin![]()

herhangi bir mesaj penceresindeyken ses kısma tuşuna basarsan mesaj yazıları küçülüyor. normal sms menüsünden bahsediyorum. belki yanlışlıkla büyütmüşsündür.ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN BANA MESAJ GELİYO AÇIYORUM MESAJ KOCAMAN YAZILARLA GÖZÜKÜYO HANGİ MESAJA GİRSEM KOCAMAN YAZILARLA GÖZÜKÜYO NEDEN OLABİLİR YARDIM EDİN![]()
tamam yaptım çok saol haftaya kesin güncelleme geliyormuy muş bi bilginiz varmıherhangi bir mesaj penceresindeyken ses kısma tuşuna basarsan mesaj yazıları küçülüyor. normal sms menüsünden bahsediyorum. belki yanlışlıkla büyütülmüşsündür.