Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
4.4.4 Güncellemesi denemesine başlamışlar ama s4 için yakında s4 mini içinde başlarlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Duvarlarına sürekli saldırıyorum hep aynı cevap harfi harfine tarihlere bakın

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Anil-D
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bnde tweetledim

reflex

reflex

Üye
Diğer ülkelerin rom larını yükleyen varmı arkadaşlar varsa bi haber etsin ya gpu driverları daha güncel romlar var ama hangileri bilmiyoum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
yine güncellemeden bir ses yok dimi :(

reflex

reflex

Üye
Ha gayret bu hafta gelicek ha gayret sabredin :kop:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN BANA MESAJ GELİYO AÇIYORUM MESAJ KOCAMAN YAZILARLA GÖZÜKÜYO HANGİ MESAJA GİRSEM KOCAMAN YAZILARLA GÖZÜKÜYO NEDEN OLABİLİR YARDIM EDİN :(

gissever

Üye
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN BANA MESAJ GELİYO AÇIYORUM MESAJ KOCAMAN YAZILARLA GÖZÜKÜYO HANGİ MESAJA GİRSEM KOCAMAN YAZILARLA GÖZÜKÜYO NEDEN OLABİLİR YARDIM EDİN :(
herhangi bir mesaj penceresindeyken ses kısma tuşuna basarsan mesaj yazıları küçülüyor. normal sms menüsünden bahsediyorum. belki yanlışlıkla büyütmüşsündür.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
herhangi bir mesaj penceresindeyken ses kısma tuşuna basarsan mesaj yazıları küçülüyor. normal sms menüsünden bahsediyorum. belki yanlışlıkla büyütülmüşsündür.
tamam yaptım çok saol haftaya kesin güncelleme geliyormuy muş bi bilginiz varmı :)

gissever

Üye
maalesef herhangi bir bilgim yok. sağdan soldan duyumlar sadece... beklemeye devam...

darkblues37

Üye
s4 mini iyidir ya

Üst Alt