The Shadow
Üye
Senin telefonun maşallahı var zaten.Benim 8 saatte %4 ancak gidiyor yukledigin uygulamalar şarjı somuruyor olabilir![]()

Senin telefonun maşallahı var zaten.Benim 8 saatte %4 ancak gidiyor yukledigin uygulamalar şarjı somuruyor olabilir![]()

Aynen şeytan tüyü var cihazdaSenin telefonun maşallahı var zaten.![]()

profilleri derken?%20 mi
Rootluysa setcpu kur profilleri ona göre ayarla
![]()
dostum fazla bi uygulama yok açıkçasıBenim 8 saatte %4 ancak gidiyor yukledigin uygulamalar şarjı somuruyor olabilir![]()
Profiles bölümü varya setcpu da. Sadece screen off u seç düşük veya orta hıza ayarla işlemciyi deprofilleri derken?
dostum fazla bi uygulama yok açıkçası

Rootlu değil cihaz. Olmaz sanırsam? Kernel le ilgili bir sorun değil miydi bu işlemcinin 800mhz nin altına düşmemesi? kernel aynı kaldı rom u yükleyince o yüzden şarj gidiyor gibime geliyorProfiles bölümü varya setcpu da. Sadece screen off u seç düşük veya orta hıza ayarla işlemciyi de![]()

Rootlu değilse olmaz root şart. İşlemci elbet düşüyodur 800 mhz altına ama samsung engellemiştir. Setcpuyla düşürürsün istediğin gibi ayarlarsın işlemci kontrolü sende olur anlayacağın. En kötü ihtimal custom kernel kurarsın o zaman daha detaylı ayarlamalar ve daha fazla performans batarya vs vs uzar gider böyleRootlu değil cihaz. Olmaz sanırsam? Kernel le ilgili bir sorun değil miydi bu işlemcinin 800mhz nin altına düşmemesi? kernel aynı kaldı rom u yükleyince o yüzden şarj gidiyor gibime geliyor![]()

Arkadaşın cihaza kitkat yukledim ilk test 22000 cikti ertesi gün tekrar yaptık 17000 uzerine çıkmadı nedensetelefona kitkati yukledim ama kasmaya basladi ve antutu puani 21000 lerden 17500 lere dustu bir seyi yanlis mi yaptim acaba

Bende bir sürü uygulama yüklü yani alakası olduğunu sanmıyorumacaba cihazı fabrika ayarlarına gerimi döndürsem bir işe yararmı

Model:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Model name: GALAXY S4 mini
Country: Panama
Version: Android 4.4.2
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PDA: I9190UBUCNG1
CSC: I9190UUBCNG1
MODEM: I9190UBUCNG1
Yeni sürüm yayınlanmış.
Rusya'ya yayınlanmıştı şimdide panamaya yayınlamışlar.Görüntüde değişikler yoktur ama performans ve şarj hakkında fikrim yok.Yeni sürüm derken rusyadan farkı varmi?
Birşey merak ediyorum
Rus romu odin ile kursam Türkiye için güncelleme gelincede Türkiye Romunu kurabilirim odin ile değilmi ?
yani rus romu çıkınca da türkiye romuna dönüş
Seni gecmisimfabrika ayarlarına geri döndüm ve 21530 puan aldı cihaz

Batarya ölmüştür ya da şarj göstergesinde sorun vardır başka bi açıklaması yok zaten bunun.@nanotex telefonu 2 günden beri şarz etmiyorum istersen ss bile atarım telefonun şarzı %1 de 15 dk kullanmadım anca bitti senin telefonda donanımsal bi sorun var belliki yazılımsal değil yani anlıyacağın
Katılıyorum fabrika çıkışlı bi arıza büyük ihtimal aldığından beri hep aynı şeyden yakınıyo arkadaşBatarya ölmüştür ya da şarj göstergesinde sorun vardır başka bi açıklaması yok zaten bunun.