Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Katılıyorum fabrika çıkışlı bi arıza büyük ihtimal aldığından beri hep aynı şeyden yakınıyo arkadaş
Aynı şeyden yakınıyosa bence bi servisi ziyaret etsin yeni batarya vermiyorlar diye biliyorum beleşe ama baktırmakta yarar var tabi cihazın garantisi varsa :)

nanotex

nanotex

Üye
@nanotex telefonu 2 günden beri şarz etmiyorum istersen ss bile atarım telefonun şarzı %1 de 15 dk kullanmadım anca bitti senin telefonda donanımsal bi sorun var belliki yazılımsal değil yani anlıyacağın

Batarya ölmüştür ya da şarj göstergesinde sorun vardır başka bi açıklaması yok zaten bunun.

Katılıyorum fabrika çıkışlı bi arıza büyük ihtimal aldığından beri hep aynı şeyden yakınıyo arkadaş
Beyler haklısınız. Servise götürüp yüzlerine vurucam telefonu bıktım lan. Saçma sapan bahaneler uyduruyorlar. Verin yenisini diycem
Aynı şeyden yakınıyosa bence bi servisi ziyaret etsin yeni batarya vermiyorlar diye biliyorum beleşe ama baktırmakta yarar var tabi cihazın garantisi varsa :)
2 kez götürdüm. Sözde testlere göre birşey çıkmamış.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler haklısınız. Servise götürüp yüzlerine vurucam telefonu bıktım lan. Saçma sapan bahaneler uyduruyorlar. Verin yenisini diycem
2 kez götürdüm. Sözde testlere göre birşey çıkmamış.
:zzz: Test yaptıklarını bile sanmıyorum batarya sorunu çoğu samsung cihazda yaşanan bişey. Kronik değil ama oluyor işte :D Olmadı yeni batarya alırsın zaten büyük ihtimal batarya kaynaklıdır :)

nanotex

nanotex

Üye
:zzz: Test yaptıklarını bile sanmıyorum batarya sorunu çoğu samsung cihazda yaşanan bişey. Kronik değil ama oluyor işte :D Olmadı yeni batarya alırsın zaten büyük ihtimal batarya kaynaklıdır :)
Israr edicem bu sefer. Bataryayı değiştirin diycem olmadı. Hiç olmadı şını alıcam.

Daha fazla mAh sanırsam yazmıyor ama :D

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Israr edicem bu sefer. Bataryayı değiştirin diycem olmadı. Hiç olmadı şını alıcam.

Daha fazla mAh sanırsam yazmıyor ama :D
Ucuz zaten bırakta o yazmasın bari :ehe :d:

reflex

reflex

Üye
Yüksek mah lı bataryalar var ama özel arka kapakta veriyolar o kadar kalınlar ki

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya arkadaşlar 1 ay odu ülkemize yok bize neden vermiyorlar

serseri_91

Üye
bende bekleyemedim ve dün yükledim rusya romunu çok şeyler beklemeyin derim
Arkadaşın cihaza kitkat yukledim ilk test 22000 cikti ertesi gün tekrar yaptık 17000 uzerine çıkmadı nedense :)

Benim cihazida daha once test ettigimde 20000 cikmisti.
Simdi ise 21500

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bugün yine test yaptım 17000 çıktı ben anlamadım bu işi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Daha sadece 2 ülkeye verildi ne bekliyon ışık hızında gelmesini mi ?
ışık hızına gerek yok zamanında yayınlasınlar yeter temmuz da gelecekti ay bitti bu hıza siz ışık hızımı diyosunuz....

The Shadow

The Shadow

Üye
ışık hızına gerek yok zamanında yayınlasınlar yeter temmuz da gelecekti ay bitti bu hıza siz ışık hızımı diyosunuz....
Klasik samsung. Ne zaman güncellemeyi zamanında verdi ki ? Zaten adamlar temmuzda yayınlayacaz dediler her ülkeye yayınlayacaz demediler yayınladılar da.

• Beğen
Tepkiler: reflex, B.A.R.O.N ve EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
sammobiledan indir kur kitkatini ne bekliyorsun?

Türkiyeye geç geliyor zaten

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve The Shadow
serbest888

serbest888

Üye
Hala 4.2.2 deyim bende`de gece beklemede %20 gibi bir şarj nereye gidiyor anlamadım

reflex

reflex

Üye
Hala 4.2.2 deyim bende`de gece beklemede %20 gibi bir şarj nereye gidiyor anlamadım
Anlayamazsın zaten kaç kişi böyle sordu yok cevap(varda cevaba gerek yok)geç direk kitkata uğraşma jb ile

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Klasik samsung. Ne zaman güncellemeyi zamanında verdi ki ? Zaten adamlar temmuzda yayınlayacaz dediler her ülkeye yayınlayacaz demediler yayınladılar da.
Aynen cümleyi doğru anlamak lazım :ehe

• Beğen
reflex

reflex

Üye

@nanotex arkadaşımıza benden gelsin 3 gün gider arama ve mesaj atma dışında pek kullanmadım istisnai bi durumda face ye girdim ekran ayarlarım otomatik(-5) güç tasarrufu modu hep açık %16 iş te şarz şuan

by-pegasus

Üye
  • Beğen

Üst Alt