Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
öneriyi yapan biri olarak denemedim henüz, ve yükleme sırasında hata oluşabilir veya yüklendikten sonra sorun yaşayabilirsiniz. yani bu yönde olumsuz olarak bana dönmeyin, henüz kendim de denemedim, arkamdan cihazım düzelmiyor diye sövmeyin yani :D

Model: GT-I9190
Model adı: GALAXY S4 mini
Ülke: Russia
Versiyon: Android 4.4.2
Değişiklik Listesi: 1995154
Yapım Tarihi: 03 Temmuz 2014, Perşembe 03:51:09 +0000
Ürün Kodu: SER
PDA: I9190XXUCNG1
CSC: I9190SERCNG1
MODEM: I9190XXUCNG1

4.4.2 güncellemesi ile gelen yenilikler:
- Bazı performans iyileştirmeleri
- Müzik çalarken, kilit ekranında albüm kapak resmi görüntülenecek.
- Yeni başlatıcı ayar menüsü eklendi. (Giriş Ekranı, SMS vs.)
- Kullanıcı arayüzü geliştirildi.
- Kablosuz yazdırma desteği geldi.
- Üst bar şeffaf oldu ve ikonlar beyaza döndü.
Dalga geciyoz surda 2 dk ortami yumusatiyoz hemen cevap hemen cevap :zzz: Bu kadar ciddiye almayin :D Biliyorum zaten nelerin geldigini archiporttan ;)

cixx_bg

cixx_bg

Üye
Dalga geciyoz surda 2 dk ortami yumusatiyoz hemen cevap hemen cevap :zzz: Bu kadar ciddiye almayin :D Biliyorum zaten nelerin geldigini archiporttan ;)

ben anlamam arkadaş :D 4.4.2 konusu burası, benden de size bir yol, sonra küfür etmeyinde :D zaten konu tartışa tartışa bam başka boyutlara vardı. rusya sürümüyle konuyu yoluna koyalım artık. deney olursa yazsında bizde yükleyelim :D

The Shadow

The Shadow

Üye
ben anlamam arkadaş :D 4.4.2 konusu burası, benden de size bir yol, sonra küfür etmeyinde :D zaten konu tartışa tartışa bam başka boyutlara vardı. rusya sürümüyle konuyu yoluna koyalım artık. deney olursa yazsında bizde yükleyelim :D
:lac: :kotu:

reflex

reflex

Üye
bak şimdi ios ve Google (android) diyorsun ama. Google zaten 4.4.2 yi çıkarıp ortaya koymuş. samsung, sony, htc bunlar işletim sistemini alıp kenielrine göre uyarlayım bizlere sunuyorlar. şu anki 4.4.2 meselesi samsung u ilgilendirir dostum anladın mı. 4.4.2 yi de belirli çaplı ülkelerde güncellemesi var ve eksik olan yanıda bu, ios gibi aynı anda tüm müşterilerine vermemesi şu anki konu. android Google ın olsada adam zaten piyasaya sürmüş. gerisi samsung a kalmış. bizi madur eden kısmıda samsung dur bu durumdaİOS işletim sisteminin güvenli olması kendi marketinde sadece kendi ücretli programları olmasıdır. bunu GooglePlay de yapamsı gerekiyor, 3. sınıf kullanıcılar uygulama yüklerse telefonlarda aptallanmalar, reklamlar, çakma programlar yani herşey olur. zannetmeyin ki iPhone virüs girmez. kapalı kutu olayından çıksa kullanıcılar android kullanıcıları gibi kendileri sokarlar virüsleri ve günümüzde İOS telefon ile yaygınlaştı, en basidinden bilgisayarları göz önüne alalım, herkezin evinde microsof işletim sistemi mevcuttur, buda gösteriyor ki kullanıcı yoğunluğundan dolayı Windows a yönelik saldırılar yapılmaktadır. artık günümüzde ios kullanıcı sayısı yaygınlaştığı için buna yönelik zamanla kötü yazılımlar çıkacaktır. işletim sistemi yapımcıları zaten iyi niyetli hackerlar la her zaman iç içe dir bunu unutmayın, açıklarını kapatmak için aynı masaya otururlar.

android işletim sistemine biz zaten kendimiz göz göre göre zararalı reklam içerikli uygulamaları bile bile yüklüyoruz. ara yüzü çok açık bir program. lünix'in mobil versiyonu android ve üzerinde her türlü oynanıyor. maşallahı var

buraya bir bak, sorumluluk kendinize ait, 4.2.2' ye geri dönüş şu an için yok. odin dahi izin vermiyor. rusyada yanınlanan 4.4.2
1.4.2.2 ye ben dönüş yaptım yani dönüş mümkün
2.Samsung un çıkarmış olduğu yazılımı yükleme zorunluluğun yok google ın yayınlamış olduğu kitkat kodlarını derleyip driverları atıp kullanan s4 mini kullanıcıları var bende dahil kullandım
3.Samsung kimseyi mağdur etmiyo(samsungu sevip savunduğumdan değil knox illetini sevmem) aslında samsung un yaptığı kendi kişiselleştirmesi dışında stabilite yi arttırma çabaları touchwizh yüzünden vede onlarca telefon tabiki(fazla telefon çıkarmaları güncellemeyi geciktirmesine yol açıyo ve seni haklı çıkarıyo)
4.Ios u boşver ıos 8 sadece 3 telefona çıkıcak(ıp6 yı saymasak) vede her ülkede sadece işlemci modeli olarak A5,A6,A7 modeline çıkarıcak tabikide bikerede tüm ülkelerde çıkıcak telefon çeşitlikiği yok D:
5.Bide şu var her ülkeye ayrı zamanlarda çıkmasının bi nedeni var sence nedeni ne?bi nedeni var ama onuda bulmak artık sana kalsın

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
benim ipod tourch a ios 8 yuklerim artik A5 :)
öneriyi yapan biri olarak denemedim henüz, ve yükleme sırasında hata oluşabilir veya yüklendikten sonra sorun yaşayabilirsiniz. yani bu yönde olumsuz olarak bana dönmeyin, henüz kendim de denemedim, arkamdan cihazım düzelmiyor diye sövmeyin yani :D

Model: GT-I9190
Model adı: GALAXY S4 mini
Ülke: Russia
Versiyon: Android 4.4.2
Değişiklik Listesi: 1995154
Yapım Tarihi: 03 Temmuz 2014, Perşembe 03:51:09 +0000
Ürün Kodu: SER
PDA: I9190XXUCNG1
CSC: I9190SERCNG1
MODEM: I9190XXUCNG1

4.4.2 güncellemesi ile gelen yenilikler:
- Müzik çalarken, kilit ekranında albüm kapak resmi görüntülenecek.
- Yeni başlatıcı ayar menüsü eklendi. (Giriş Ekranı, SMS vs.)
su saydiklarini bize resimle gosterde gorelim yahuu4.4.2 güncellemesi ile gelen yenilikler:
- Müzik çalarken, kilit ekranında albüm kapak resmi
görüntülenecek.
- Yeni başlatıcı ayar menüsü eklendi. (Giriş Ekranı, SMS
vs.)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
benim ipod tourch a ios 8 yuklerim artik A5 :)
su saydiklarini bize resimle gosterde gorelim yahuu4.4.2 güncellemesi ile gelen yenilikler:
- Müzik çalarken, kilit ekranında albüm kapak resmi
görüntülenecek.
- Yeni başlatıcı ayar menüsü eklendi. (Giriş Ekranı, SMS
vs.)
Resimle gösterilecek bisey yok ama ekliyim yinede. Umarim iş görür :)

Giris ekranı ustbar degisimi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kilit ekranı

Yazıcı

Uygulama yoneticisi

Hızlı erişim değişim yok

Mesaj ayarları

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ozgurdemirbag

Üye
Türkiyeye gelseydi zaten görüp göreceğimiz son güncelleme :)

by-hedir

by-hedir

Üye
1.4.2.2 ye ben dönüş yaptım yani dönüş mümkün
2.Samsung un çıkarmış olduğu yazılımı yükleme zorunluluğun yok google ın yayınlamış olduğu kitkat kodlarını derleyip driverları atıp kullanan s4 mini kullanıcıları var bende dahil kullandım
3.Samsung kimseyi mağdur etmiyo(samsungu sevip savunduğumdan değil knox illetini sevmem) aslında samsung un yaptığı kendi kişiselleştirmesi dışında stabilite yi arttırma çabaları touchwizh yüzünden vede onlarca telefon tabiki(fazla telefon çıkarmaları güncellemeyi geciktirmesine yol açıyo ve seni haklı çıkarıyo)
4.Ios u boşver ıos 8 sadece 3 telefona çıkıcak(ıp6 yı saymasak) vede her ülkede sadece işlemci modeli olarak A5,A6,A7 modeline çıkarıcak tabikide bikerede tüm ülkelerde çıkıcak telefon çeşitlikiği yok D:
5.Bide şu var her ülkeye ayrı zamanlarda çıkmasının bi nedeni var sence nedeni ne?bi nedeni var ama onuda bulmak artık sana kalsın
Merhaba arkadaşım 1.mesajında demişsin ki ben 4.2.2. ye dönüş yaptım.Biz şimdi o zaman 4.4.2 yi yükledikten sonra tekrar 4.2.2 ye geçiş yapabiliyoruz ozaman.Peki bu işlemi nasıl yapacağız bize bir açıklamada bulunur musun.Ha bu arada bu sorunun yeri bu konu olmayabilir şimdiden özürdilerim...saygılar...

cixx_bg

cixx_bg

Üye
Merhaba arkadaşım 1.mesajında demişsin ki ben 4.2.2. ye dönüş yaptım.Biz şimdi o zaman 4.4.2 yi yükledikten sonra tekrar 4.2.2 ye geçiş yapabiliyoruz ozaman.Peki bu işlemi nasıl yapacağız bize bir açıklamada bulunur musun.Ha bu arada bu sorunun yeri bu konu olmayabilir şimdiden özürdilerim...saygılar...

İlk benim demem geçiş yapılmıyor diye, alıntı yapmış olduğum form sitesinde bu şekilde yazmışlar ve bende belirtmek istedim denemediğim için, arkadaşlar muhtemelen denediler ve geri dönüş var dediklerine göre olabilir. iPhone da geri dönülmüyor mesela, 4.4.2 ye nasıl yükselttiysen aynı şekilde 4.2.2 frimware bulup odin ile yeni bir yükleme yapman lazım

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
İlk benim demem geçiş yapılmıyor diye, alıntı yapmış olduğum form sitesinde bu şekilde yazmışlar ve bende belirtmek istedim denemediğim için, arkadaşlar muhtemelen denediler ve geri dönüş var dediklerine göre olabilir. iPhone da geri dönülmüyor mesela, 4.4.2 ye nasıl yükselttiysen aynı şekilde 4.2.2 frimware bulup odin ile yeni bir yükleme yapman lazım
Aynen arkadaşa katılıyorum 4.4.2 de root yapmıştım ve knoxu silmiştim o şekilde odin ile kurdum

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
Sammobile da yayınlanan bilgiye göre S4 mini LTE versiyonu için Android 4.4.2 KitKat yayınlandı. GT-I9190 uluslararası versiyon için ise Temmuz-Ağustos ayında verilmesi bekleniyor.
Not:GT-I9192 S4 mini duos için de kitkat dağıtımına başlandı.
Not 2: 3g versiyonu s4 mini içinde dağıtıma başlandı.

9190 için
Rusya room odin ile yukledim bir sorun yok butun özellikleri calisiyor

cixx_bg

cixx_bg

Üye
S4 Mini GT-I9190 Android 4.4.2 Rusya Stock Rom'u Bizzat Kendim Yükledim ve Ekran Fotoğraflarını Paylaşıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
resim paylasan arkadaslara cok tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

ozgurdemirbag

Üye
üşenmedim sammobilden tüm ülkelere baktım sadece Rusyada var başka ülkelerde yok
aman tanrım dedim :)

Türkiyeye gelene kadar

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
performans iyileştirmesine örnek olarak şarjı çok iyi gidiyo diyebilirim benim telde farkını baya bi hissettirdi

• Beğen
Tepkiler: reflex
nanotex

nanotex

Üye
Beyler büyük bir sıkıntı var. Rusya romunu kurdum ancak bekleme modunda hala çılgınca şarj yiyor telefon. Birşey düzelmedi moralim çok bozuldu. Gece %20 gibi miktar gidiyor hala.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler büyük bir sıkıntı var. Rusya romunu kurdum ancak bekleme modunda hala çılgınca şarj yiyor telefon. Birşey düzelmedi moralim çok bozuldu. Gece %20 gibi miktar gidiyor hala.
:oha: %20 mi :ohannes: Rootluysa setcpu kur profilleri ona göre ayarla :oke:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Benim 8 saatte %4 ancak gidiyor yukledigin uygulamalar şarjı somuruyor olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt