Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Profiles bölümü varya setcpu da. Sadece screen off u seç düşük veya orta hıza ayarla işlemciyi de :oke:
Rootlu değil cihaz. Olmaz sanırsam? Kernel le ilgili bir sorun değil miydi bu işlemcinin 800mhz nin altına düşmemesi? kernel aynı kaldı rom u yükleyince o yüzden şarj gidiyor gibime geliyor :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Rootlu değil cihaz. Olmaz sanırsam? Kernel le ilgili bir sorun değil miydi bu işlemcinin 800mhz nin altına düşmemesi? kernel aynı kaldı rom u yükleyince o yüzden şarj gidiyor gibime geliyor :D
Rootlu değilse olmaz root şart. İşlemci elbet düşüyodur 800 mhz altına ama samsung engellemiştir. Setcpuyla düşürürsün istediğin gibi ayarlarsın işlemci kontrolü sende olur anlayacağın. En kötü ihtimal custom kernel kurarsın o zaman daha detaylı ayarlamalar ve daha fazla performans batarya vs vs uzar gider böyle :D

serseri_91

Üye
telefona kitkati yukledim ama kasmaya basladi ve antutu puani 21000 lerden 17500 lere dustu bir seyi yanlis mi yaptim acaba

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
telefona kitkati yukledim ama kasmaya basladi ve antutu puani 21000 lerden 17500 lere dustu bir seyi yanlis mi yaptim acaba
Arkadaşın cihaza kitkat yukledim ilk test 22000 cikti ertesi gün tekrar yaptık 17000 uzerine çıkmadı nedense :)

Benim cihazida daha once test ettigimde 20000 cikmisti.
Simdi ise 21500

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

serseri_91

Üye
acaba cihazı fabrika ayarlarına gerimi döndürsem bir işe yararmı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
acaba cihazı fabrika ayarlarına gerimi döndürsem bir işe yararmı
Bende bir sürü uygulama yüklü yani alakası olduğunu sanmıyorum :)
Antutu ile alakalı birsey bence arkadaşın cihazda birtek face, whatsap yüklü 17000 aliyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Model:
Model name: GALAXY S4 mini
Country: Panama
Version: Android 4.4.2
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code:
PDA: I9190UBUCNG1
CSC: I9190UUBCNG1
MODEM: I9190UBUCNG1

Yeni sürüm yayınlanmış.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Model:
Model name: GALAXY S4 mini
Country: Panama
Version: Android 4.4.2
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code:
PDA: I9190UBUCNG1
CSC: I9190UUBCNG1
MODEM: I9190UBUCNG1

Yeni sürüm yayınlanmış.

Yeni sürüm derken rusyadan farkı varmi?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

ozgurdemirbag

Üye
Birşey merak ediyorum
Rus romu odin ile kursam Türkiye için güncelleme gelincede Türkiye Romunu kurabilirim odin ile değilmi ?

yani rus romu çıkınca da türkiye romuna dönüş

serseri_91

Üye
fabrika ayarlarına geri döndüm ve 21530 puan aldı cihaz

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
reflex

reflex

Üye
@nanotex telefonu 2 günden beri şarz etmiyorum istersen ss bile atarım telefonun şarzı %1 de 15 dk kullanmadım anca bitti senin telefonda donanımsal bi sorun var belliki yazılımsal değil yani anlıyacağın

• Beğen
Tepkiler: nanotex
The Shadow

The Shadow

Üye
@nanotex telefonu 2 günden beri şarz etmiyorum istersen ss bile atarım telefonun şarzı %1 de 15 dk kullanmadım anca bitti senin telefonda donanımsal bi sorun var belliki yazılımsal değil yani anlıyacağın
Batarya ölmüştür ya da şarj göstergesinde sorun vardır başka bi açıklaması yok zaten bunun.

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve reflex
reflex

reflex

Üye
Batarya ölmüştür ya da şarj göstergesinde sorun vardır başka bi açıklaması yok zaten bunun.
Katılıyorum fabrika çıkışlı bi arıza büyük ihtimal aldığından beri hep aynı şeyden yakınıyo arkadaş

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve The Shadow

Üst Alt