Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Animasyonlari nasil kapatiyonBen 4.2.2 de oynamistim begenmiyip silmistim. O donma oluyoo

ayarlar cihaz hakkında yapım numarasına 7 kere bas geliştirci açılcak geri gel geliştrici seçeneklerine gir orda 3 tane animasyon var onları 0 yap uçuyor .
bide rica etsem kit kat ta denermisin

sende de aynıysa iyi hani tam şöyle oyun ilk açılıyo 1.5 sn donuyo o ara yanıyosun zaten sonra kaymak gibi bu şekil dimi seninde . S4 minide animasyonları kapat 5s gibi çalışıyo kit kat da
Yani yazılımmı değistiriyim ustalar

Arkadaslar rusya romu atinca cihazim garanti dışı kalırmı

reflex

Üye
İphoneden ne olur ya 4s kullandim bi kasiyo du dedim benim telefonu (s4 miniyi ) ablamdan geri aldim iphone da sasirdi kendini

sende de aynıysa iyi hani tam şöyle oyun ilk açılıyo 1.5 sn donuyo o ara yanıyosun zaten sonra kaymak gibi bu şekil dimi seninde . S4 minide animasyonları kapat 5s gibi çalışıyo kit kat da

Ben bu dediğiniz kasma donmaları ne 4.2.2 de nede 4.4.2 de görmedim asphalt8, most wanted, fifa 12,14,15, asphalt ower, subway…
Yani performans isteyen çoğu oyunu kullandım ama kasma vs görmedim cihazda

Şimdi kuruyorum rusya romunu

Tepkiler: Bahadir_fb
Bende de yapiyoo arkadaslar. Arada bi kasma yapiyoo ama hissedilir derece diilSubway biraz sikinti

Simdi kurdumda sarj cok gidiyo gibi nasil onlem alirim arkadaslar

qradyant

Üye
Arkadaslar konuyu iyice dagittiniz
Saka bi yana da siz 4.4.2 de telefonun kastigini mi soyluyorsunuz? Yoksa ben mi yanlis anladim.

aynen sadece subway surfers da kasıyor yoksa cihaz baya hızlandı

Tepkiler: qradyant