Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sammobildenmi indiriyorsun?

Okey simdi eve gidiyorum. Birazdan basliycam.kardes burada ol yine sana ihtiyac var

Tepkiler: Bahadir_fb
Erken yatiyosun biz 1 2 yi falan buluyoruz

Arkadasim romu odinde hangi yere gosterim. BL
AP
CP
CSC
hangisine hepside md5 destekliyoDikkat etmem gereken baska bisey varmi. Eger beceremezsem internette de giremem telefon acilmazsaDikkat etmem gereken baska bisey varmi. Eger beceremezsem internette de giremem telefon acilmazsaSanada yazamam

abi sen yap bende senden sonra yapim bende bilmiyorum

Ben yaptim arkadaslar. Rusyayi kurdum.Memnunum simdilik bazi yenilikler gozume carpti tabi. Sanki biraz ses sikintisi var. Ses seviyesi azaldi ozelliklede tus kitliyip acinca dalga yada isik sesi cok az olmus

Genede iyi tek sikintisi rusya oldugunu bilmek. Turkiye gelene kadar tadini cikarim. Gelincede yukler cekilirim koseye.

Vallaha bosuna bekliyosunuz daha dune kadar bende bekliyodum. Gereksiz bekledigim aylara yaniyorum. Odinle kurun pasalar gibi kullanin. Yazilimsal bi sorun mu oldu odinle tekrar kurun. Yeni rom cikar indirin kurun. Neyse siz beklemeye devam edinHava durumu widgeti guncellemek icin gps acikmi kalmali

Gerek yok konumu elle belirle

serserigönlüm12 bak ya hava atıyor kardeşim sende benim gibi bekliyodun hevesimi getirdin upload etsene bide öğretsene rica etsem nasıl attığını

Banada bi arkadas yani bahadir_fb arkadasimiz ogretti hakkini yememek lazim.

şurdan buldum indiriyorum mega var

Arkadasim sammobileden indir rusya romunu hallederiz. Aslinda cokta kolay yaniYok arkadasim onu yukleme ne olur ne olmaz ya sammobileden indir

Bunu indir. Sammobileye kayit olman lazim.

odin fark ediyomu başında 9505 yazıyo odin yazısının yanıda anlamadımsammobile den çekiyorum . peki odin