Theshadow ruyasinda gormusturS3 için geliyomus
Ben ruya gormem pek genelde kabusTheshadow ruyasinda gormustur

Özelden atsanBence iyi çalışıyor arkadasim 2 saatlik kullanimdan sonra sarjımı görünce cihazımı rootla dedi![]()

Bekleme 5 saatlik pil durumumBu S5'in güç tasarrufları çok iyi. Yine şanslısınız siz ya. Çok istediğim bir özellik ama G2'de çalışmadı maalesef.

Bekleme 5 saatlik pil durumum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konuda ve başlıkta xposed gerektiğini belirttim yani root şartBen verdiğiniz apk lari kurdum ama olmadı. S4 mininin rootlu mu olmasi lazim

Kusura bakmayin görmedimKonuda ve başlıkta xposed gerektiğini belirttim yani root şart![]()
rootlamak istiyorum ama beni garanti engelliyor. Bilseydim garantisiz alirdim telefonu 
Ben rootladim telefonun servislik bir sorunu olacağını sanmıyorumKusura bakmayin görmedimrootlamak istiyorum ama beni garanti engelliyor. Bilseydim garantisiz alirdim telefonu
![]()

Ben rootladim telefonun servislik bir sorunu olacağını sanmıyorum![]()
Telefonu illa bozup servise gondereceksin yaniIki ara bi deredeyim (: unroot yapsak anlarlar mi. Legal yollarla Geri dönüş yapamaz mıyız

Telefonu illa bozup servise gondereceksin yani
Unroot için kesin bisey diyemem herkes farklı birşey söylüyor![]()

Telefonu rootlamaya karar verdim, pc başına geçince ilk işim root olacak. Garanti durumunu da bayağı inceledim, unroot yapılabiliyormuş.
Stock Roma Dön
Unroot Yap
Sayacı Sıfırla (Triangle Away)
Videosunu izledim hakikaten de sayaç sıfırladındı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu güzelleştirmek adına Risk alacağım artık...
bu tablet herhalde
tebrik ederim, biz acemiler için basit ve kolay bir anlatım olmuş.S4 mini root yapar diye bir bilgi varmı?Incelemiştim bu konuyutebrik ederim, biz acemiler için basit ve kolay bir anlatım olmuş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu incelemenizi de tavsiye ederim