Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

vg_engin

vg_engin

Üye
Wifi sinyal çekimi banada düşük geldi rusya romunu kullanıyorum gayet memnunum şimdilik☺

• Beğen
Tepkiler: qradyant

ozgurdemirbag

Üye
konu başlığından dolayı 1 ayn önce burda haklı here atılanlar oldu kardeş.bencede konu başlığı y

0MG90

0MG90

Üye
Türkiye için hala yayınlanmadı sadece Avrupa'da mevcut

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
vg_engin

vg_engin

Üye
Arjantin romunda türkçe var mı arkadaşlar bilgisi olan varmı rusya yüklü geçmeyi düşünüyorum :)

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler dostum

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

ozgurdemirbag

Üye
Arjantin romunun rus romundan farkı varmı

ozgurdemirbag

Üye
işte bende onu merak ettim.
rus romunda ek bi uygulama yok.eskisiyle aynıydı yanı bunda varmı

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Arjantin romunda çok fazla bloatware (operatörsel veya sistemde default olarak koyunlan uygulama) olabilir. Rusya iyidir bence :oke:

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Arjantin romunda çok fazla bloatware (operatörsel veya sistemde default olarak koyunlan uygulama) olabilir. Rusya iyidir bence :oke:
Aynen :D Bi ara şili romu kurmuştum yeni baseband diye eski baseband daha iyidi :ehe Bloatware kaynıyodu resmen. Bu da onun gibi olabilir rusya da kalmak şimdilik en mantıklısı olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Aynen :D Bi ara şili romu kurmuştum yeni baseband diye eski baseband daha iyidi :ehe Bloatware kaynıyodu resmen. Bu da onun gibi olabilir rusya da kalmak şimdilik en mantıklısı olur :oke:

Arjantin, Panama felan bu ülkeler öperatörlerin saçma sapan uygulamalarını gömüyorlar. Bir ara ML1 Arjantin romunu kurduğumda telefon movistar bootanimasyonu ile açılmıştı :ehe

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Arjantin, Panama felan bu ülkeler öperatörlerin saçma sapan uygulamalarını gömüyorlar. Bir ara ML1 Arjantin romunu kurduğumda telefon movistar bootanimasyonu ile açılmıştı :ehe
Bende de claro :D

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
by-hedir

by-hedir

Üye
s.a. arkadaslar benım kı bıraz alakasız bır konu olacak ama s4 mını ıcın en ıyı navigasyon programı nedır yardımcı olabılırmısınız.saygılar...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
s.a. arkadaslar benım kı bıraz alakasız bır konu olacak ama s4 mını ıcın en ıyı navigasyon programı nedır yardımcı olabılırmısınız.saygılar...
yandex iyidir dertsiz tasasız

• Beğen

Üst Alt