ŞenolTÜRK
Üye
Garantiden degisim yapiyolarmis ultra olan model degilmi sendeki bende alacamda fiyatlar yuksek baya bi sen kaca aldinBilmiyorum. Araştırmadan aldım.
120 ye almıştım galiba.Garantiden degisim yapiyolarmis ultra olan model degilmi sendeki bende alacamda fiyatlar yuksek baya bi sen kaca aldin
Sen nerden aldıysan ucuz almıssın ben ankamallda bimexde bulmustum onlarda 185 tl demislerdi biraz kullan yorumlarını alırım120 ye almıştım galiba.
Bizim burada bir vodafone bayisi var. GMK Bulvarı'nda oradan aldım.Sen nerden aldıysan ucuz almıssın ben ankamallda bimexde bulmustum onlarda 185 tl demislerdi biraz kullan yorumlarını alırım
sağol ama ben daha iyi bir çözüm buldumBu uygulamayı deneyebilirsin.Ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Root gereklidir.
https://www.maxicep.com/forum/konu/oyun-ve-uygulamalari-sd-karta-tasima-cozum.823261/
sdcard la telefonun hafızası yer değiştiriyor işteyaw ben ne ıstedım konu nereye gıttı ) sdswap ne ? )
Root lazım.tamam ben yormıyım de sen bı anlat hele nasıl yer degıstırıyormus. herhangı bır yukleme yaparken dırek hafıza kartınamı yukluyor su sdwap denen seyı yapınca? ayrıca nasıl yapılıyor basıt se anlat yok root lazım yok zoort lazım sa fılan sende yorma kendını )
Hayır. Sadece Unroot yapana kadar Garanti gidiyor.su root u yapınca rehber oyunlar galerı fılan sılınıyormu?=
Evet Symbian daki hack gibi 1 dakika link atıyorum.ben rusyada yasıyorm bunlar anlamaz root dan mootdan ))) hıc bır sey sılınmıyorsa su root u bana bıraz acıklarmısın yanı symbıandakı gıbı hack fılanmı hanı lısanssız oyunları yuklerdık falan fılan oyle bırseymı? ve sen yapabılıyormusun caner )))?
ruslar bizden daha iyi anlıyor oğlum ne ayaksın senben rusyada yasıyorm bunlar anlamaz root dan mootdan ))) hıc bır sey sılınmıyorsa su root u bana bıraz acıklarmısın yanı symbıandakı gıbı hack fılanmı hanı lısanssız oyunları yuklerdık falan fılan oyle bırseymı? ve sen yapabılıyormusun caner )))?
yaw sen önce root yap4.3 evet ama bır fark goremıorm neynı beklıolarsa ) ruslar ıyı anlıo evet de anlayanı anlıo bızım gıbı sımıtcısı bıle root moot yapmıo yanıbıde su hafıza kartı ıle ılgılı olan soruma cvb alabılırmıyım bılgınız varsa
sen detaylara takılma çok fazladegısen ne olacak kı begenmıyeyım) surummu degısecek ne olacak yanı ) artı butun datalar hafıza kartına kopyalanacaksa ozaman 32 lık hafıza kartı alıp oyle root yapayım. buıld.prop ne ? )))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?