Artles
Üye
Şimdi burda körü körüne S3 miniyi inanilmaz savunan bir arkadaş var.. Önce bir iPhone 4'ün çıkış tarihine sonra S3 mini'nin çıkış tarihine baksın.
Bu farka rağmen bu iki cihaz hala kıyaslanabiliyorsa ve hala herkes ısrarla Apple diyosa sorunu başkalarında değil kendine arasin..
7'de kasıyor doğru, gayet olağan birşey ama 7.1 ile minumuma indi. Ve cihaz 6.1.3 inanilmaz güzel çalışır bence beklemen hata takas et.
Son derece realist bakıyorum olaya kardeşim 7'de kasıyor dedim zatenYalnız ben körü körüne s3 miniyi savunuyorsam sende iphone'u savunuyorsun yalan mı
Oncelikle bu takasi yapman en dogrusu olur senin icin. iPhone 4 S3 Mini'yi bildigin tokatlar.
İkincisi sayin iPhone'u kotuleyen fandroid arkadasim seninle ilgili iki durum var. Ya sana iPhone gorunumlu Trident'i kakalamislar ya da yalan soyluyorsun. iPhone 4'un iOS 6.1.3'te kastigi nerede gorulmus? iOS 7'de kasabilir dogrudur ama iOS 6.1.3 bile S3 Mini'yi her sekilde gecer.
Kissadan hisse konuyu acan saygideger arkadasim sen bu beyefendiyi takma. Git gozun kapali iPhone'u al.
1-Uygulamalar için JB var, 25PP var.IOS unda bir savunulacak bir tarafı yok her şeye kapalı ne bir dosya alışverişi yapabiliyorsun nede istediğin bir uygulama var ücretli diye yukleyemiyorsun mesela arkadaşında bir müzik var kendi telefonuna atmak istiyorum çatt tel ios lu alamıyorum bi bu kötülüğü var bide batarya bozuldumu değişmiyor tel çöpe benim bu sorunu ben ve bi arkadaşım yaşadı batarya bozuldu sarj az gidiyordu götürdüm servise bataryayi değiştirmiyorlarmis ne oldu tel çöp oldu 1500 TL gitti yazık değilmi bu kadar para sizce tel hızlı stabil diye bide herseyi kisitlayacak diye o günden beri Apple ürünlerinden nefret ediyorum samsung ne kadar kötü olsada arkadaş telin parçaları ucuz hizmet desen hizmet ötesi bu kadar başıma gelenler sizin başınıza gelmeyebilir ama gelecek....
günaydın dostumWhatsapp isimli bir uygulama var haberiniz ola. Resim falan da gönderiliyor diyolla...
Jailbreak diye bir şey var. Cydia dan gerekli uygulamayı indirince istediğin müziği atarsın ama bizim millet bir söz duyunca direk inanıyor ona araştırma yapmıyor direk bunu yazıyor.IOS unda bir savunulacak bir tarafı yok her şeye kapalı ne bir dosya alışverişi yapabiliyorsun nede istediğin bir uygulama var ücretli diye yukleyemiyorsun mesela arkadaşında bir müzik var kendi telefonuna atmak istiyorum çatt tel ios lu alamıyorum bi bu kötülüğü var bide batarya bozuldumu değişmiyor tel çöpe benim bu sorunu ben ve bi arkadaşım yaşadı batarya bozuldu sarj az gidiyordu götürdüm servise bataryayi değiştirmiyorlarmis ne oldu tel çöp oldu 1500 TL gitti yazık değilmi bu kadar para sizce tel hızlı stabil diye bide herseyi kisitlayacak diye o günden beri Apple ürünlerinden nefret ediyorum samsung ne kadar kötü olsada arkadaş telin parçaları ucuz hizmet desen hizmet ötesi bu kadar başıma gelenler sizin başınıza gelmeyebilir ama gelecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?