muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam ben onu yaptım da mesajlar bozuldu mesela 10 farkli kisiye mesaj atmistim o launcherdan sonra konusmalarin hepsi silindilauncher'dan kasdettiğim o değil mağaza çeşitli programlar var örneğin cihazı tamamen windows phone 8'e dönüştürebilirsin hem güzel görünür hemde kasılmadan eser kalmaz.
Iphone temasi mi yapayim?Gördüklerime inanamıyorum artık yuh diyeceğim. iPhone klavyesi varken neden Swiftkey gibi uygulamalar denesin Allah aşkına mantıklı konuşun ya. iPhone orijinal teması varken neden WP8 gibi gözüksün istesin. Birde sözde iPhone kullanmışsınız. Yazık gerçekten.
iPhone dan bahsettim ben orada.Iphone temasi mi yapayim?
Haklısın kardeşim ilgin için teşekkür ederimiPhone dan bahsettim ben orada.
Konu izlemesini de durdurdum, dediğim gibi al kullan istiyorsan takas et ben diyeceklerimi dedim artık.
Bende onu diyorum vermesin bu güncelleme iphone 4 için iyi değil güncelleyince ne olucak iyice kasıcak bunlar hep apple ın satış politikası cihaz kasınca iphone 5s alın diye.Hocam s3 miniyle kiyasliyosun note3 le defil s3 mininon multi taskingi kotu kasmalar oluyo bende kullandim ha bide malzeme kalitesi var eline alinca verdii his ben apple fani degilim lumialar daha cok hosuma gidiyor ama arastirinca g2 note3 yada 5s ten birini almaya karar verdim ama apple kaliteside ortada simdi samsung s3 miniye ciktiktan sonra bir guncelleme bile vermezken apple 7.1 i bile verecek 4 e
Az oyun sosyal ag cok ve en önemlisi stabil olmasi kasmamalikardeş şimdi sen telefondan beklentilerin nedir bi söylede şimdi ben sana dicem
E o zaman beklemen hata direk iphone ı al diyorum benAz oyun sosyal ag cok ve en önemlisi stabil olmasi kasmamali
senin istediğin özelliklerin farkı s3 mininin mobil verisi daha hızlı ve daha çok rami var sosyal ağ uygulamaları için ama iphone 4 ün stabilitesini bilmiyorum detaylı olarak tek incelediğim iphone 5sAz oyun sosyal ag cok ve en önemlisi stabil olmasi kasmamali
Bide o zaman şunu sorayim ileride telefon alacağım inşallahsenin istediğin özelliklerin farkı s3 mininin mobil verisi daha hızlı ve daha çok rami var sosyal ağ uygulamaları için ama iphone 4 ün stabilitesini bilmiyorum detaylı olarak tek incelediğim iphone 5s
5S cok iyiBide o zaman şunu sorayim ileride telefon alacağım inşallah
Iphone 5s artı moga ace power mi alayim yoksa note 3 mu?
Çok mantıklı kardeşim eyvallahAçıkcası al birini vur ötekine Ios 7 Iphone 4'te bildiğin gibi kasıyor cidden menüde istisnasız tekleyerek giren bir Iphone çok kötü arkadaşımdan baya bir görüyorum hergün. 7.1'i bekle yakında çıkar diye sanıyorum eğer kasmalar geçerse takas et ama bana sorarsan da hiç takasa bulaşma telefonuna format at 4.4 kitkat sürümü s3 Mini'ye gelme ihtimali var internette sızan görsellere göre, hem 4.4 Kitkat görmüş olursun deneyimlemiş olursun ondan sonra da Iphone 5S alma planın varmış zaten Ios'un son sürümünü gayet stabil hızlı şekilde kullanırsın zaten 5S seni baya bi götürür.
apple iphone 4 ios 7 de maalesef kasıyor kimse inkar etmesin kullandım!Çok mantıklı kardeşim eyvallah
Ben 525 istiyorumapple iphone 4 ios 7 de maalesef kasıyor kimse inkar etmesin kullandım!
ama galaxy s3 mininin android linux tabanlı bir işletim sistemi olduğundan oda kasıyor yani üstte arkadaşın dediği gibi al birini vur ötekine forover Lumia 520
Oda Olur Lumiada Çeşit Bol .Ben 525 istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?