S3'e Google Play Yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
[alikan];5040502' Alıntı:
Kardeşim sakın telefonu kötülüyorum olarak algılama bende izlediğim videoya göre söylüyorum alta linki bırakıcam tam 52 dakika, az önce bahsettiğim piksel sıklığı olayını ve video oynatma olayını videonun içinde izleyebilirsin kardeşim. Hani sadece onlar değil bir çok şeyini beklenenden daha kötü olarak gösteren bir video artık yanlı mıdır bilinçli midir ne kadar objektif bilmiyorum izleyip sen karar ver.

Eğer donanımhaberden Mesut Çevik'in videosunu diyorsan, hemen söyleyeyim Mesut Çevik bir HTC Holiganı : )

- - - Eklendi - - -

Daha video gelmeden söylemiştim ;)

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim holiganlığını bilemem ama adamlar 2 telefonu yan yana koymuş aynı videoyu ikisinde de göstermeye başlatmışlar sonucu video gösteriyo ben o anlamda söyluyorum

Suyaka

Suyaka

Üye
[alikan];5040919' Alıntı:
Kardeşim holiganlığını bilemem ama adamlar 2 telefonu yan yana koymuş aynı videoyu ikisinde de göstermeye başlatmışlar sonucu video gösteriyo ben o anlamda söyluyorum

Bence sen HTC almalısın. Heryerde Galaxy S3 17OO TL'ye düşmüşken HTC hâlâ 2OOO TL. Yani demek ki var bişeyler : )

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşimin S3 ü gördükten sonra One X almam sanırım gerçi telefonun bir çok yeri çince kardeşim çince kullandığı için ama çözebildiğim kadarıyla hakikaten çok doyurucu bir telefon olmuş. Sadece o izlediğim videodaki bir kaç şey beni tereddüte sokuyor, çünkü ben gözümde çok daha büyütmüştüm telefonu. Birde bir şey sorcam bu S3 istanbul bilişimde 1640 tl ye düşmüş. Acaba o cihazdan korkmalı mıyım sıkıntı çıkar mı.? Hani paralel ithalat filan.?

Suyaka

Suyaka

Üye
[alikan];5044732' Alıntı:
Bir şey sorcam bu S3 istanbul bilişimde 1640 tl ye düşmüş. Acaba o cihazdan korkmalı mıyım sıkıntı çıkar mı.? Hani paralel ithalat filan.?

Garanti kısmında sorun çıkabilir belki emin değilim. Ama İstanbul Biliişim için spot mantığıyla çalıştıkları söyleniyor. Yine de sormak gerekir. 1700 küsür Vatanda kampanya var şu an. Hiç arada kalma oradan bi yerden al derim hâlâ kampanya devam ediyorsa tabîi.

TheMadness

TheMadness

Üye

Garanti kısmında sorun çıkabilir belki emin değilim. Ama İstanbul Biliişim için spot mantığıyla çalıştıkları söyleniyor. Yine de sormak gerekir. 1700 küsür Vatanda kampanya var şu an. Hiç arada kalma oradan bi yerden al derim hâlâ kampanya devam ediyorsa tabîi.

Ben 1800'e almıştım bimeksten indirim olduğu gün gezeyim demiştim indirim varmış s3 gelmiş hemen aldım :) tabi çakıl mavisi yoktu 3 gün bekledim gelmesi için

Suyaka

Suyaka

Üye
Ben Türkiyeye geldiği gün aldım. Fotoğrafım bile var düşün :D Samsung Distribütörlüğünün ön kayıt listesinin ilk sırasında adım yazıyor : ) 2OOO TL net verdim o zaman.

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle beyaz olacaktır alacağım S3. Ben telefonda siyah ya da farklı bir rengi sevmeyenlerdenim bence cihazı göstermiyor. Bizim ufaklıkta gitmiş beyaz almış S3'ü hasta ediyo beni :) Ama ne var ki dakika geçmiyor ki kafa karışıklığı olmasın oyun bölümünde Dead trigger üstüne bi one x - s3 kapışması konusunu okuyodum şimdi :) Bir de donanımhaber de s3 kullanıcı klubünde telefondan çok fazla şikayetçiler herşeyini şikayet ediyolar 5-6 sayfa okudum sonra okumadım kapattım ya :s

- - - Eklendi - - -

Dün bahsettiğim süper amoled ekranın handikapı olan pentile dizilimin kullanımda ki dezavantajından kastım altta ki resimdeki olaydı :(

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]