foreverthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefoncuya vermeyim mi diyorsunuz telefonu ? Usb soketinde sorun olmadığından dolayı vermeyim de mi telefoncuya ?Arkadaşlar yardımBilemiyorum dostum o senin telefonunun durumuna bağlı biraz.450-600 arası bir fiyat söyler diye tahmin ediyorum.
Dediğim gibi usb sıkıntısı değil boşuna vermiş olursun.Telefoncuya vermeyim mi diyorsunuz telefonu ? Usb soketinde sorun olmadığından dolayı vermeyim de mi telefoncuya ?Arkadaşlar yardım
Sıkıntı ne acaba ? Yazilimsal mi diyorsunuz ?Dediğim gibi usb sıkıntısı değil boşuna vermiş olursun.
Sıkıntı samsungun dandik driverları. AFR de kenya cscsi bu arada oraya güncelleme bile gelmeyebilir.Sıkıntı ne acaba ? Yazilimsal mi diyorsunuz ?
Odindem rom atamiyor arkadas4.3 ü odinle at
Telefonu pc ye bağladığında gözükmüyorsa odin nasıl görecek ?4.3 ü odinle at
Telefonu pc ye bağladığında gözükmüyorsa odin nasıl görecek ?
Aynen usta bence de.Sıkıntı samsungun dandik driverları. AFR de kenya cscsi bu arada oraya güncelleme bile gelmeyebilir.
Aynen oyle yapmaya bakicaz artik. Lanet olsun Samsung'a !Yakında şarj olmama sorunu da patlak verecektir. Iyi bir fiyata elden çıkarmaya bak
Olur böyle şeyler
Ustam framaroot calismiyor ya ?Şimdi aklıma geldi bak benimde bence framaroot vb. telefon üzerinden root yapabilen programlarla root işini hallet sonra 4.3 firmware ini indir mobile odin le kur. CSC yine AFR olur ama root olduğu için csc changer programlarıyla çevirebilirsin
Orjinalde deniyorum orjinal olmayanda hepsi ayni.ayrıca orjinal kablo kullanmıyorsan o da sorun yaratabiliyor (Tüm yorumları okumadım)
Evet yükleniyor ama root gerektiriyorcwm bi proglamla yükleniyodu adını unuttum cwm yükle cm at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?