Pc Olmadan Direk Root Yap Tüm Cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

pasa1980

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
Pc Olmadan Direk Root Yap Tüm Cihazlar
slm arkadaslar cin anroid sitelrinde gezerken bu programa rasladım

cogu cihazda denedim hepsini root erisimi verdi

PROGRAM ÇİNCE DİR gerci kullanımı basit oldugu icin çince bilmenize gerek yok die düsünüyorum
kullanımını kısaca anlatacam

oncelikle programla ilgili cıhazınızda bi sorun olursa sorumluluk size aittir yok ben duymadım yok ben okumadım olmasın

programı bu adresten indirip sd karta atıp kurun

PROGRAMI KURUP ACIN
ekranda cihazınızın adı ve modeli yazacaktır oraya tıklayıp bekleyın program 3 tane islem yaptıktan sonra yazı yesile donup cıhazınızı rootlamıs olacaktır bu islem en fazla 10 sanıye falan surecek cihazınızı kapatıp tekrar acın actınızda anroid yeni surume yukseltiliyor diyecek ve cıhaz acılacaktır

PROGRAMA TEKRAR GİRİP MENÜLERİNDEN SİSTEM UYGULAMALARINI KALDIRABİLİRSİNİZ

CİHAZİNİZA ROOT YETKISI İSTEYEN BİR PROGRAM KURUP ACTIGINIZDA CİNCE BİR MENÜ EKRANA GELİP TIKLAMANIZ İCİN İKİ SECENEK CIKACAK RAKAMLARLA GERİ SAYIMLI SECENEGEGE DEGİL DİGERİNE TIKLARSANIZ PROGRAMA ROOT İZNİ VERMİS OLURSUNUZ

recovery menu rom yukleme gibi islemler ise yararmı bilmiyorum ustalardan biri tukce veya ingilizceye cevirirse programı iyi olur

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan, senol_gs ve mesut fati

emreli01

emreli01

Üye
boot kilidi felan deniyor onu açmadan direk bu uygulama ile root atabilirmiyiz

devilsofgothic

Üye
10 sanıyeden cok belıyoo hala beklıyom bakalım ıse yarayacakmı cıhazım htc explorer a310e bıtane bole kolay program yok olsada hep yalan cıktı

- - - Eklendi - - -

denendı ıse yaramaz

ciristall

Üye
denedim ise yaramadı

accredoria

Üye
denedim ise yaramadı

USB hata ayıklamasını ve bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi geçerli kılarak deneyin. programın PCde çalışan easyroot.exe versiyonu (yaklaşık 10 MB program ) ile defalarca root ettim, hem xperia arc hem de turkcell T10 u. (Bootloader açmaya gerek yok. ama custom rom yüklemek için fastboot yapacaksanız bootstrap loader açılmalı.)
Google da xperia arc root diye arayın. youtube linklerinden birinde videonun altında bir yorumcu programın linkini veriyor.( mesajında you can thank me later gibi bişii söylüyor) programı indirin. kur programı değildir. direkt çalışır. Bilgisayarınızda çalıştırın, wifi (PC) açık olsun. yavaş da olsa yaklaşık 11MB bilgi indiriyor, sonra telefonunuzu açık iken ( hata ayıklaması ve bilinmeyen kaynaklar geçerli olmalı, telefon açık) kablo ile bağlayın 5-10 sn de telefonu tanıyor. çince bir buton oluşuyor sağ alt köşede. tıklayın. 4 sekme çalışacak, her biri check işareti koyunca kabloyu ayırın. superuser genellikle app drawer da beliriyor. olmazsa peş peşe deneyin. eninde sonunda yapacaktır. android 2.x ve 4.x cihazları root edebiliyor. dediğim gibi benim 4.0.4 arc ve 2.1 T10u başarılı şekilde root etti.

- - - Eklendi - - -

exe versiyonunu deneyin bence

- - - Eklendi - - -

bu linki browserınıza yapıştırıp açın.

- - - Eklendi - - -

youtube da adlı kullanıcı sayfasından alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: aydn34
pasa1980

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
sadece android 4.0 ve uzerinde calisir ben lg samsung gsmart ve casper modellerinde denedim ise yaradi

pasa1980

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
program superuser yuklemiyor kendi root yapiyor

• Beğen
Tepkiler: btanercan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardes milletin kafasını karıstırmayın baslıga tüm cihazlar demissin simdi 4+ diyorsun

• Beğen
Tepkiler: ahosx ve Akhtoher

devilsofgothic

Üye
ya böle programlar hep çöptür her zaman adam gıbı saglıklı bıtane program yok root ıcın

msy29

Üye
denedim ise yaşadı telefon xperia mini pro 4.0.4 yüklü ilk defa ise yaşayan program buldum eline sağlık

fatihistan

Üye
daha önce root falan yapmadım. şimdi bu programla yaparsam uygulamalar falan kalıyor değil mi? silinen bişey olmayacak yani? telefonum s3 mini

berk09

berk09

Üye
Peki roottan sonra orjinal haline dönmek istersek nasıl olcak.garanti dışı kalmazmı

accredoria

Üye
Sadece root yapmak, telefonun sistem dosyalarına giriş izni dışında birşey yapmaz. ek bir program yükleyip bodoslama sistem dosyalarını silmezseniz sadece garanti kapsamı dışında kalırsınız o kadar. rootdan geri döüş mümkündür, unroot eden ve cihaz sayaçlarını sıfırlayan çok sayıda güvenilir program mevcut. root atmaya gelince, buna değer mi? elinizdeki cihaz 4 çekirdekli, ramı bol zaten otopilotta uçan bir cihazsa değmez.ama benimki gibi (xperia arc vb ),ömrünün (batarya ve cihaz) son aylarını yaşayan, yeni nesil cihazlara göre yavaş kalan bir telefonsa; EVET buna değer. Cihazınızın hızına, batarya kullanımına, zırta pırta önünüze çıkan gereksiz uygulamalarına hükmeder hale gelirsiniz. ama birkaç kez cihazı açılışta kilit halinde bırakır, buradaki ustalardan yardımla halledersiniz.

- - - Eklendi - - -

bu arada ben bu işte usta değilim. forumun yöneticileri sayesinde epey bişey öğreniyorum, sağolsunlar.

efemolla35

Üye
Htc onex te işe yaramadı konuyu açarken tüm cihazlarda denenip açılsa daha iyi olur

k4vel

k4vel

Üye
s4 denedim bekliyorum hala

Edit: böyle bi hata aldım

http://db.tt/zAgFPFw6

kingo_disco

Üye
Ben S4 için Framaroot kullandım onu deneyin.(son sürüm indirip deneyin)

ferdi866

ferdi866

Üye
10Sn dedin ama 1saat oldu hala dewam ediyor

ismail863

Üye
samsung galaxy s4 te ise yaramadi

aaeerr

aaeerr

Üye
Hicbir cihazda ise yaramiyor

hey_19