Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriS3 sorunu.
Sponsorlu Bağlantılar
Emrah_-06
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun içindeki fotoğrafları falan aldım. Whatsapp tango mesajlar falan yedeklenmesi için nasıl yapcaz. Yedeklemeyi yaptıktan sonra wipe yapıp orjinal romu nerden yükliycem kies den falan mı daha önce yapmadım.
illegal_hacker
Üye
Kardeşim telefonum kendi hafızasında olan dosyaları hafıza kartına al ben öyle yapıyorum
Arkadaşlar telefonun içindeki fotoğrafları falan aldım. Whatsapp tango mesajlar falan yedeklenmesi için nasıl yapcaz. Yedeklemeyi yaptıktan sonra wipe yapıp orjinal romu nerden yükliycem kies den falan mı daha önce yapmadım.
whatsap mesajlarını alırmı bilmem ama normal mesajlarınız için cihazı kies ile senkronize etmeniz yeterli. Wipe yaptıktan sonra eğer kullandığınız sürüm son versiyonsa (na8) tekrardan yeni rom flashlamanıza gerek yok.
Emrah_-06
Üye
Konu Sahibi
yedeklemeyi yaptım wipe yide yaptım. orjinal romu tekrar kurmak için indiriyodum pc kapandı yeniden indiriyorum ama gerek yok diyosanız kesiyim son sürüm 4.3 işte ana bant sürümü sonunda na8 yazıyo
yedeklemeyi yaptım wipe yide yaptım. orjinal romu tekrar kurmak için indiriyodum pc kapandı yeniden indiriyorum ama gerek yok diyosanız kesiyim son sürüm 4.3 işte ana bant sürümü sonunda na8 yazıyo
Wipeları yaptınız madem ; cihazı bir gözlemlersiniz , eğer aynı hatalar devam ederse o zaman odin ile yeniden romu flashlarsınız
Emrah_-06
Üye
Konu Sahibi
ya kiesten veriyi geri yükle diyorum bitek s planlayıcıyı yüklüyo whatsapp ı falanda almıştım sms mesajlarını falanda onlar yokromu tekrar kuruyorum
mcnpl4
Üye
whatsapp kurulurken geri yukleme yapiyor
Emrah_-06
Üye
Konu Sahibi
Tekrar kurdum ama yinede yok
illegal_hacker
Üye
Kardeşim eski whatsapp dosyasını telefonun hafızasına at whatsapp tekrar kur düzelir
Emrah_-06
Üye
Konu Sahibi
Eski whatsapp dosyasıda tel hafızasındaydı nasıl tel hafızasında bende bilmiyorum
illegal_hacker
Üye
Kardeşim sen kies ile yedek yaptın sanırım ben öyle anladım öyle yaptıysan bilgisayar da kies yedekleme klasöründe o dosya olacak onu telefonun hafızasına atTelefon hafızası ana dizinine at direk olması lazım eğer olmuyorsa gitti mesajlar malesef
Emrah_-06
Üye
Konu Sahibi
Yedekledim ama o dosyanın bi uzantısı var oda kiesle açılıyo klasör değil yani. Adıda s planner.cmc mi öyle bişey anlıycağın sadece onu yedeklemiş