teknolojibaronu
Üye
Neden bence S4 miniden daha şık bir tasarımı var.Beyler sanki pişmanım keşke s4mini alaydim
Neden bence S4 miniden daha şık bir tasarımı var.Beyler sanki pişmanım keşke s4mini alaydim
Tasarım yetmiyor yazılım kötüNeden bence S4 miniden daha şık bir tasarımı var.
Kardesim ben şu kernel meselesini araştırdim birazda şimdi bizdeki cihaz galiba ondemand da ve ben bunu nasıl badas governora alırım?Aynen oyle
Tasarım yetmiyor yazılım kötü
Kardesim ben şu kernel meselesini araştırdim birazda şimdi bizdeki cihaz galiba ondemand da ve ben bunu nasıl badas governora alırım?
Evet durumlar öyle gelişti malesefNiye s3 neo aldın zaten anlamadım. Konu açtın çeşitli telefonları sordun sanırım zenfone yada lumia alıcam dedin ve birden s3 neo aldım dedin.
Tasarım yetmiyor yazılım kötü
Kardesim ben şu kernel meselesini araştırdim birazda şimdi bizdeki cihaz galiba ondemand da ve ben bunu nasıl badas governora alırım?
Peki ben nasıl kurtulacam bu sorundan cihazdan çok soğuyorum her olduğunda bunu arastiriyorumGovernor kisitli simdilik ne zaman kernel cikarsa ve ne zaman adam akilli is yaparlarsa o zaman ancak
Root u atip napicam? Yani ne yapmaliyim?Sabirla bekliyeceksin stock rom a root at pek fazla ugrasma bende aynisini yaptim suan stock rootlu benim cihazim da
Nasıl modlar?Ne yapicaksin gerkirse oyunlarda hack yapican ya da sistemi daha iyi hala getirmek icin modlar kurucaksin veya s5 arayuzunu ya da launcher ini kurmak istersin secim senin istersende rootsuz kullanirsin hersey rom da bitmiyor malesef
Sakin ol herseyin zamani varNasıl modlar?
Bir Türk geliştirici ile irtibata geçtim s3 neo kullanmiyor ama kernel ve rom konusunda basariliymis bakalım artık çok uğraşıyorum ya her yeri didik didik ediyorum

Ne kadae bi zaman tahminen?Sakin ol herseyin zamani var![]()
Yok hala oynuyorum ama o müzik sorunu telefondan sogumama neden oluyor@mvrucu123 Noldu sana yav bir kaç hafta önce fu ll grafikte asphalt 8 oynuyorum diyordun herşey güzeldi birden ne oldu böyle?![]()
heves kırma gibi bir durum yok yanlış anladınız.ama eğer telefonu kurcalamayi seven bir insan ise bu telefonu almamaliydi.rom olarak sadece cm 12 var oda unofficial galiba.olmadi cm 12 yükler oda çok şık.Olmuşla ölmüş'e birşey denmez. Alan arkadaşların heveslerini kırmaya gerek yok. Tavsiyede olsa adam almış artık.
Ne zaman gelecek peki?4.4.4 le müzik donma sorunun muhtemelen düzelir.